muzjak
Poznat
- Poruka
- 8.000
Trt-mrt-smrt
Ako vam ne leži, možda vam sedi.
Kome sedi može da se farba.
Ako vam je supa vruća a vi duvajte. Od duvanja trudni da ostanete nećete.
Velike misli, velike... Hmm...
Ovo spada u filozofiju ili u igru?
Otkud onda ovo u filozofiji ako je pitanje tačno.
Ili možda grešim?
Sve je moguće osim onoga što nije moguće. Kako je ovo pametno. I da nije toliko trivijalno, počeo bih sebi da se divim.
Mislim da će mi bolje ići ako odem pred ogledalo.
Da, preporučujem svima odlazak pred ogledalo.
Svući sve sa sebe, ugasiti svetlo, dobro zažmureti i duboko se zagledati u sebe.
Ako se ne ugledate i ne prepoznate, možda to i niste vi. A možda vas više i nema.
Najteže je kad čovek sazna da ga više nema, a da ga niko o tome nije obavestio.
Smete li?
Ako već ne smete, onda barem počistite kuću. Ostavite trag za vama. jer sve što ostavlja trag, to i postoji. Budite nešto ili ste ništa.
Samo mi nemojte reći da ste neka nacija (srbin, ovo, ono...) jer je to samo ideja. A neostvarenih ideja je koliko hoćete.
Kome je još do igre neka čita Vaska Popu.
Ili neka napravi neki rat. Ta igra koliko je primitivna, toliko je i uzbudljiva. Retko ima uzbudljivije.
Postanite heroji, neka vas pamte po tome što ste boreći se za "pravdu" i "istinu", "svetle ideale", smanjili ljudsku populaciju koja se namnožila i ide na živce. Naročito oni koji se ne slažu sa vama.
Pa srećno.
Ako vam ne leži, možda vam sedi.
Kome sedi može da se farba.
Ako vam je supa vruća a vi duvajte. Od duvanja trudni da ostanete nećete.
Velike misli, velike... Hmm...
Ovo spada u filozofiju ili u igru?
Otkud onda ovo u filozofiji ako je pitanje tačno.
Ili možda grešim?
Sve je moguće osim onoga što nije moguće. Kako je ovo pametno. I da nije toliko trivijalno, počeo bih sebi da se divim.
Mislim da će mi bolje ići ako odem pred ogledalo.
Da, preporučujem svima odlazak pred ogledalo.
Svući sve sa sebe, ugasiti svetlo, dobro zažmureti i duboko se zagledati u sebe.
Ako se ne ugledate i ne prepoznate, možda to i niste vi. A možda vas više i nema.
Najteže je kad čovek sazna da ga više nema, a da ga niko o tome nije obavestio.
Smete li?
Ako već ne smete, onda barem počistite kuću. Ostavite trag za vama. jer sve što ostavlja trag, to i postoji. Budite nešto ili ste ništa.
Samo mi nemojte reći da ste neka nacija (srbin, ovo, ono...) jer je to samo ideja. A neostvarenih ideja je koliko hoćete.
Kome je još do igre neka čita Vaska Popu.
Ili neka napravi neki rat. Ta igra koliko je primitivna, toliko je i uzbudljiva. Retko ima uzbudljivije.
Postanite heroji, neka vas pamte po tome što ste boreći se za "pravdu" i "istinu", "svetle ideale", smanjili ljudsku populaciju koja se namnožila i ide na živce. Naročito oni koji se ne slažu sa vama.
Pa srećno.