iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da ti ovu mapu vidi Don't panic, razocarao bi se kada bi shvatio da je "karpatlija"

U mom niku ja sam "muslim" a ne "don't panic" što biste, ako ste pismeni a jeste, trebali i sami da zaključite.

Mapu sam vidio i nemam se šta razočarati.
Zato sam vam postavio ove mape da se podijelimo na Slavene i Ilire odnosno Srbe i Bošnjake.

I genetika vam kaže iste stvari.
Mi jednostavno nismo isti narod. Nismo bili niti smo sad niti ćemo biti.

Što prije prihvatite neke činjenice lakše će biti i vama i nama.

Sad smo utvrdili da su ovdje živili Iliri.
Ja to tvrdim od početka kao i da je Bosna (Bosona) prva država na prostoru Balkana, da su Bošnjaci potomci Ilira i da mi nismo nikakve poturice.
Vi ste zasad došli do moje prve tvrdnje a to je da su ovdje živjeli Iliri.

Doći će i drugo na red :D

[sarkazam]
Ta moćna i nadaleko čuvena Ilirska država Bosona mora da se graničila sa Prvim Srpskim Carstvom Nina Belova.
[/sarkazam]

U mom niku ja sam "muslim" a ne "don't panic" što biste, ako ste pismeni a jeste, trebali i sami da zaključite.
:D:D:D:D:D
Don't panic, man!

Mapu sam vidio i nemam se šta razočarati.
Zato sam vam postavio ove mape da se podijelimo na Slavene i Ilire odnosno Srbe i Bošnjake.
:D:D:D:D
ovo je jos bolje!!! To ti zajedno sa muftijom deli a mi cemo da delimo onako kako govore cinjenice.

I genetika vam kaže iste stvari.
Mi jednostavno nismo isti narod. Nismo bili niti smo sad niti ćemo biti.
Na moju veliku i iskrenu zalost, ovde nisi u pravu posto vise Srba ima "ilirske" gene negoli "potomci dobrih bosnjana". BTW, ni svi Iliri u Iliriji nisu imali iste gene, eto cinjenica.

Što prije prihvatite neke činjenice lakše će biti i vama i nama.

Sto pre smognete hrabrosti i snage i pomirite se sa istinom i milionima vise nego ociglednih cinjenica, bice vam lakse. Takvi kakvi ste u danasnjem obliku vi nama niste potrebni (ne brini) tako da se ne bi nesto ni borili da vas prigrlimo u nas nacionalni korpus. Jednostavno, cim pre shvatite istinu manje cete biti manipulisani rukama nasih i vasih neprijatelja.

Ja tebe jako dobro razumem, dosao si ovde da lecis svoje komplekse vezane za poreklo. Meni je to smesno i simpaticno i zbog toga ti i odgovaram na postove.
Proci ce i ovo naopako vreme pa se vi necete stideti svog porekla. Isto onako kao sto je Mesa Selimovic sa ponosom isticao da je poreklom iz srpske porodice Vujovica.

A kad se samo sjetim da ste do juče na ovom forumu tvrdili da Iliri nikad nisu bili ovdje, da je to samo jezička grupica, pa ovo, pa ono, pa lijevo, pa desno, kad, gle čuda, pojaviše se Iliri...

Ja to tvrdim od početka kao i da je Bosna (Bosona) prva država na prostoru Balkana, da su Bošnjaci potomci Ilira i da mi nismo nikakve poturice.

Па ти Илири су данашњи Словени...као Рашани па сада имаш Срби.
То је исти Народ...а глупо је речи ко је први потекао од некога..

Ви муслимани,Хрвати,Срби и Црногорци су исти народ..И језик вам је ист у потпуно исто.
И волите се много сви измеџу себе;):heart:

Ви муслимани,Хрвати,Срби и Црногорци су исти народ..И језик вам је ист у потпуно исто.
И волите се много сви измеџу себе;):heart:

Bravo Sandanski..
Najstariji Narod Evrope su Makedonci-od Makedonaca sa desne strane Vardara su Iliri-od Makedonaca sa leve strane Vardara su Bugari i Moravski Srbi..

Bravo Sandanski..
Najstariji Narod Evrope su Makedonci-od Makedonaca sa desne strane Vardara su Iliri-od Makedonaca sa leve strane Vardara su Bugari i Moravski Srbi..

Бугари воле да су Татари...

Све је то исто Илири-Антички Македонци и Трачани...

Имали су сличан език и култура..

И ево и дан данас на те просторе живе поно народа са исти език и култура и нарав.

И неко да каже после да за само 100 година су Илири Трачани и антички Македонци нестали због Словена.

Научна фантастика.

Ako vam nedostaje karata sa Ilirima evo da vas poguram malo :D

49389933.png

Evo još jedna na kafu od mene :D

42019165.png

A kad se samo sjetim da ste do juče na ovom forumu tvrdili da Iliri nikad nisu bili ovdje, da je to samo jezička grupica, pa ovo, pa ono, pa lijevo, pa desno, kad, gle čuda, pojaviše se Iliri...

Још само да нам кажеш који Илири су твоји преци, односно где се Џамахиријица са својом територијицом уклапа, али немој да заборавиш да кантон Сарајево до 1995. није био већински зелен - Илирски:per:
Bih_ethnic07.jpg

Још само да нам кажеш који Илири су твоји преци, односно где се Џамахиријица са својом територијицом уклапа, али немој да заборавиш да кантон Сарајево до 1995. није био већински зелен - Илирски:per:
Bih_ethnic07.jpg

Dzamahirija Ilirija.
Na celu sa begovicom Teutom.:rotf:

Iliri su današnji Slaveni....mislim, svašta sam pročitao ovdje ali ovo je novi biserni momenat.
Jesu li tebi nešto u rodu ovaj Alhemy i Kor ?

:D:D:D:D:D
Don't panic, man!

Samo bez panike, situacija je pod kontrolom :D

ovo je jos bolje!!! To ti zajedno sa muftijom deli a mi cemo da delimo onako kako govore cinjenice.

A kako govore činjenice ? :lol:

Na moju veliku i iskrenu zalost, ovde nisi u pravu posto vise Srba ima "ilirske" gene negoli "potomci dobrih bosnjana". BTW, ni svi Iliri u Iliriji nisu imali iste gene, eto cinjenica.

Samo mi reci kako znaš da Iliri u Iliriji nisu imali svi iste gene ?
Imaš li neko istraživanje na tu temu ?

Takvi kakvi ste u danasnjem obliku vi nama niste potrebni (ne brini) tako da se ne bi nesto ni borili da vas prigrlimo u nas nacionalni korpus.

Vidimo što se ne borite.
Jedva ste dočekali Mešu i Kusturicu :D

Jednostavno, cim pre shvatite istinu manje cete biti manipulisani rukama nasih i vasih neprijatelja.

Nemamo mi zajedničkih neprijatelja :D

Ja tebe jako dobro razumem, dosao si ovde da lecis svoje komplekse vezane za poreklo.

Ja znam svoje porijeklo i pokušavam vama da pojasnim neke stvari.
Sve stane u dvije riječi Ilir - Bošnjak.
Jednostavno jel'de ?

Meni je to smesno i simpaticno i zbog toga ti i odgovaram na postove.

Ma naravno :per:

Proci ce i ovo naopako vreme pa se vi necete stideti svog porekla. Isto onako kao sto je Mesa Selimovic sa ponosom isticao da je poreklom iz srpske porodice Vujovica.

Eto, vidiš kako se ne borite za nas.
Meša vam je najbolji primjer vaše pasivnosti prema Bosni i Bošnjacima.

Ево зашто је Бошњацима веома битно да Срби не сматрају Мешу Србином и српским писцем (што се никада неће десити):

О "Mehmedu Selimoviću jedna djevojčica, muslimanka, Sabiha, haman, nacrta svoju ruku, metne šaku na papir, raširi prste pa onda olovkom okruži prste, a on ode u Beograd pa sastavi cedulju: Ja sam, napiše, srpski pisac. A Srbi to jedva dočekaju, umjesto da ga ti mudri ljudi, sijede glave Srpske akademije lijepo, ljudski nasavjetuju i reknu mu: idi ti, Meša, u svoju Bosnu, tamo je tvoj narod, grehota je i sramota to što radiš, tvoje je ime sada čuvenije od svakog drugog imena muslimanskog, tvome se uspjehu tvoj narod obradovao. Takvih pisaca kao što si ti, mi, Srbi, imamo barem dvadeset a muslimanski narod samo jednog, tebe." ("Sabiha" - januara, 1992. - Ruhani i šejtani inspiracija)

Nedžad Ibrišimović

Eto, vidiš kako se ne borite za nas.
Meša vam je najbolji primjer vaše pasivnosti prema Bosni i Bošnjacima.

Верска заслепљеност и њене импликације могу да се пореде са зависношћу од барбитурата. Стручна помоћ је немоћна уколико пацијент не сарађује.

A kako govore činjenice ? :lol:
protivno vasim zeljama :D

Samo mi reci kako znaš da Iliri u Iliriji nisu imali svi iste gene ?
Imaš li neko istraživanje na tu temu ?

Komplikovana je to tema da bi se o njoj kratko pisalo. Jos u ta vremena ljudi razlicitih haplogrupa su ziveli izmesani po celoj evropi. Slucaj koji je najbolje dokumentovan je tzv. Lithenstajnska pecina gde su istrazivaci utvrdili zivot vise nosilaca razlicitih haplogrupa u jednom habitatu.

The Lichtenstein Cave is an archaeological site near Dorste, Lower Saxony, Germany. The cave is 115 meters long and was discovered in 1972. Finds include the skeletal remains of 21 females and 19 males from the Bronze Age, about 3000 years old. In addition, about 100 bronze objects (ear, arm and finger rings, bracelets) and ceramic parts from the Urnfield Culture were found.

Both mitochondrial DNA and Y-chromosome DNA tests were conducted on the skeletons and published by the University of Göttingen. Mitochondrial haplogroups found included 17 from H, 5 from T2, 9 from U5b and 5 from J*. Out of the 19 males represented in the cave, 15 yielded the full 12 tested STR values, with twelve showing haplotypes related to I2b2 (at least four lineages), two to R1a (probably one lineage), and one to R1b predicted haplogroups.

Vidimo što se ne borite.
Jedva ste dočekali Mešu i Kusturicu :D

Niko ih nije terao da se identifikuju onako kako su to oni ucinili.

Nemamo mi zajedničkih neprijatelja :D

osim amera, na primer. Ono, kad ameri udaraju po srbima, tada su vam k'o braca ali kad opale po muslimanima, ocima ih nemozete gledati.

Ja znam svoje porijeklo i pokušavam vama da pojasnim neke stvari.
Sve stane u dvije riječi Ilir - Bošnjak.
Jednostavno jel'de ?

Znas li ti kako se zove ona bolest kada pacijent umisli da je on Napoleon Bonaparta?

Ti rezultati tesko da mogu da budu validni, genetika poznaje stanovnistvo na odredjenom prostoru a ne nacije!

Па да , овде промениш религију и воала , одма си друга нација :) Него некима је тај закључак недоступан. На ову Илирију се позивају и Шиптари и Босанци , а то је страни назив регије, као што је и сама Албанија уосталом и још неки примери.

Ко зна, можда ће њихови потомци да виде неку карту на којој пише тамо неко име Југославија , па ће се позивати да су Југословени.

Ma znam ih ja, bre..... zubima bi klali Izraelce a bogami i amere zato sto su oni zajedno. Kad ameri mlate bracu muslimane sirom sveta, skrgucu zubima i psuju im sve po spisku... ALI..... mora se trpit' jarane. A eto, za razliku od amera 80% muslimana ima super odnose sa rusima. Jedino sluganjski rezimi tipa Saudi Arabije direktno finansiraju ubijanje muslimana po svetu od strane SAD. Rusija je cak i pridruzeni clan konferencije islamskih zemalja..... Jedini joj je greh sto je saveznik Srbije. Cak i Turska ima super odnose sa RF.

Eto, tako izgleda bosnjacko licemerstvo.

Cak je i Gadafi posle par meseci rata u BiH stao na stranu Srba iako je pre toga doturao oruzje alijinim bojovnicima. Video covek kome su oni suznji.....

Bih_ethnic07.jpg

tudjman ga je ozelenio davši zapadne krajeve za sarajevski obruc.

i iliri danas nezahvalni,mjesto da svaka kuca njegovu sliku ima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back