iGENEA , ДНК резултати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaboravio si reći da ste vladali i mongolima :lol:

Sarbi (Sjanbej,Xianbei na kineskom „pismu”) se pominju i kao vladari nekih deloa Mongolije, naravno pre Džingis kan

I da ste ujedinili Kinu

A onaj sto je ujedinio Kinu 581.godine bio je ssarbske (xianbei) krvi i zvao se VEND!!!

http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/21/014270696/srpska-slova-u-kini.html?20

:hahaha::hahaha::hahaha:

Citaj-znanje je moc-ne slusaj muftiju...

http://www3.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/21/013758325/srbi-tokari-u-severnoj-kini.html?60

„Särbi” је реконструкција оригиналног назива, базираног на кинеској транскрипцији „Xianbei”..

Znam da ste bili Serblje, Serve, Vlasi, Rašani, Sorabi, Srbi a da ste bili Xianbei nisam znao

:hahaha::hahaha::hahaha:

Kineska Jovanka Orleanka je Srbkinja-vodi poreklo od Sarbi (Hsien-pei) Naroda..
Balada o Mulan (stari naziv Muklan) je iz 7 Veka..

http://books.google.ca/books?id=UNa...4&dq=Sarbi+Hsien-pci+people&source=bl&ots=qG2... zR&sig=oBT20bKTammo7AkQAXSJ_v4y-zY&hl=en&ei=9rcOSrugN-KGmQfRjd2DCA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1#PPA474,M1

Poslednja izmena:
Samo mi nešto niko ne vjeruje...svi me čudno gledaju :hahaha::hahaha::hahaha:

Стигла књига.ба

epski_junak_budalina_tale.jpg

Па болан, зар ти то не говори довољно, КАНУ је стављ`о, ко и други шехиди и тријебе, тамо му је била викендица а у Високом родна пихрамида.

Стигла књига.ба

Ovo nešto smiješno ?
Ili pokušavaš biti sarkastičan ?

Potrudi se malo jer Tale je imao konja pa ako sam ja Tale onda je vrijeme da u priču uvedem i konja..
Kome će pripasti ta uloga i dio priče...šta misliš ?
Imaš pravo samo jednom pogađati.

Mani se duhovitosti i sarkazma...ne ide ti BOLAN od ruke BA :lol:

Ovo nešto smiješno ?
Ili pokušavaš biti sarkastičan ?

Potrudi se malo jer Tale je imao konja pa ako sam ja Tale onda je vrijeme da u priču uvedem i konja..
Kome će pripasti ta uloga i dio priče...šta misliš ?
Imaš pravo samo jednom pogađati.

Mani se duhovitosti i sarkazma...ne ide ti BOLAN od ruke BA :lol:

Даиџи?

Нисмо ми имали будале за хероје.

koliko sam primetio, jedino ti ovde shvatas sustine i poente koje su svima drugima nedokucive.
Uostalom, diskreditovao si sam sebe zastupajuce nekakvi novinarske tekstove i istovremeno ignorisuci sve ozbiljne radove.
Ali neka... vratices se kroz par godina da procitas sta si sve pisao pa ti nece biti svejedno.

Ako vam nedostaje karata sa Ilirima evo da vas poguram malo :D

49389933.png

Evo još jedna na kafu od mene :D

42019165.png

A kad se samo sjetim da ste do juče na ovom forumu tvrdili da Iliri nikad nisu bili ovdje, da je to samo jezička grupica, pa ovo, pa ono, pa lijevo, pa desno, kad, gle čuda, pojaviše se Iliri...

Sad smo utvrdili da su ovdje živili Iliri.
Ja to tvrdim od početka kao i da je Bosna (Bosona) prva država na prostoru Balkana, da su Bošnjaci potomci Ilira i da mi nismo nikakve poturice.
Vi ste zasad došli do moje prve tvrdnje a to je da su ovdje živjeli Iliri.

Doći će i drugo na red :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back