Idu slave, gde pobeći, gde se sakriti?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Kako podnosite ovaj period slavljenja slava koji se približava?
Imate li porodičnu slavu, uživate li u njoj ili jedva čekate da prođe?
Ja ne slavim, ali majka očekuje od mene pomoć.

A meni je muka, dođe neka rodbina i neki stari prijatelji od mojih, snimaju, gledaju me ispod oka, propituju puni zahteva, saveta i neodobravanja....
Šta, kao treba da im referišem o svom životu?
Onda kao bacam neke fraze u etar - poslužite se, šta ćete za piće, zahladnelo je itd... Klišei da bi se prekinula neprijatna tišina...
Moraš biti fin, lepo vaspitan, osmeh da razvučeš inače tek će tad da upale radare.... A u sebi mi dolazi da provrištim...

Tako da sam prelomio, čemu mazohizam, bolje da se sklonim negde dok sve to ne prođe....

Kako podnosite ovaj period slavljenja slava koji se približava?
Imate li porodičnu slavu, uživate li u njoj ili jedva čekate da prođe?
Ja ne slavim, ali majka očekuje od mene pomoć.

A meni je muka, dođe neka rodbina i neki stari prijatelji od mojih, snimaju, gledaju me ispod oka, propituju puni zahteva, saveta i neodobravanja....
Šta, kao treba da im referišem o svom životu?
Onda kao bacam neke fraze u etar - poslužite se, šta ćete za piće, zahladnelo je itd... Klišei da bi se prekinula neprijatna tišina...
Moraš biti fin, lepo vaspitan, osmeh da razvučeš inače tek će tad da upale radare.... A u sebi mi dolazi da provrištim...

Tako da sam prelomio, čemu mazohizam, bolje da se sklonim negde dok sve to ne prođe....

Haha, i moj brat se sklanja dok ne prodje :lol: Pa to je jedan dan, preživećeš.
Mi ne slavimo, mm i ja ali moji slave i to je jedina slava na koju idemo, preživljavamo, da, krkamo i kući. Ne znam koji andrak mojoj mami i tati to treba u životu al njihov izbor... Ja sam moj napravila da neću ni da čujem za slave i sl. :)

Много је боље кад си домаћин. Волим да сам домаћин.
Све лепо организујемо, спремимо, дођу, седну, једу, ја се промувам, а највећи део проведем у кухињи јер се у соби не пуши, одличан изговор.
Славе су океј, кад ми је тешко да код некога одем, онда је ту изговор деца морају кући, останемо докле нам је пријатно.
Лепо је дружити се, немојте да сте намћори ;)

Back