.Idoli/uzori.

Clark-Gable-Collection-Volume-1.jpg
............................................................................

pa nemam bas idola,idol je neko koga obozavas cini mi se i zivis za njega..ali eto npr uzor mi je Lauren Katherine Conrad..devojka je super..imala je svoj reality show The hills...sada je modna kreatorkampored toga radi jos svasta nesto...sve u svemu nzm zasto ali njoj se bas divim...jednostavno je na neki nacin savrsena..

Ne treba imati idole.. Imati idola znaci obozavati nekoga,diviti mu se,menjati sebe da bi bili sto slicniji njemu... Jos gore je ako vam je idol neko koga ne poznajete... :/
Imati uzora vec ima vise smisla.. Uzor je neko na koga se ugledas,stvarna osoba koju cenis i postujes i trudis se da dostignes njegov/njen nivo.. Meni je,na primer,uzor moj deda. Ne neka silikonska glupacica bez mozga,ne neki glupi bubnjar,ne lik iz filma,ne neko koga vidjam u novinama. Uzor mi je stvarna osoba,koju sam znala,koju sam imala prilike da upoznam i shvatim da jednog dana zelim da budem bas takva.. Uzor mi je osoba cije sam sve mane i vrline znala,ne neko koga vidim onako kako mi ga mediji predstavljaju.. Tako bi trebalo da bude sa svima vama,ali nazalost nije.. :/

Ne treba imati idole.. Imati idola znaci obozavati nekoga,diviti mu se,menjati sebe da bi bili sto slicniji njemu... Jos gore je ako vam je idol neko koga ne poznajete... :/
Imati uzora vec ima vise smisla.. Uzor je neko na koga se ugledas,stvarna osoba koju cenis i postujes i trudis se da dostignes njegov/njen nivo.. Meni je,na primer,uzor moj deda. Ne neka silikonska glupacica bez mozga,ne neki glupi bubnjar,ne lik iz filma

polako ti s tim...on da je glup ne bi bio bubnjar...kao prvo
a kao drugo nije mi idol...jednostavno, on je neko ciji rad cijenim...vise cijenim nacin na koji je postigao to sto sada jeste nego to sto je.

Imati uzora vec ima vise smisla.. Uzor je neko na koga se ugledas,stvarna osoba koju cenis i postujes i trudis se da dostignes njegov/njen nivo.. Meni je,na primer,uzor moj deda. Ne neka silikonska glupacica bez mozga,ne neki glupi bubnjar,ne lik iz filma,ne neko koga vidjam u novinama. Uzor mi je stvarna osoba,koju sam znala,koju sam imala prilike da upoznam i shvatim da jednog dana zelim da budem bas takva.. Uzor mi je osoba cije sam sve mane i vrline znala,ne neko koga vidim onako kako mi ga mediji predstavljaju.. Tako bi trebalo da bude sa svima vama,ali nazalost nije.. :/
Ne slazem se sa tobom.Mislim da nije nikakav problem da mi uzor bude poznata licnost,ako je to iz pravih razloga.

Zao mi je zbog brave na mojoj divnoj temi.Ali sta je tu je.
Moj uzor je Spok. Zbog njegovog iritantnog smisla za logiku, i semi pojnted usiju, dobro.
Ali i idejni tvorci Star Treka:zaljubljena: Dzin Rodenberi i kompanija. Modesti Blejz je kul.
A kad sam bila manja, bio mi je uzor Donatelo kornjaca i Lois Lejn, htela sam da udem Lois.

Zao mi je zbog brave na mojoj divnoj temi.Ali sta je tu je.
Moj uzor je Spok. Zbog njegovog iritantnog smisla za logiku, i semi pojnted usiju, dobro.
Ali i idejni tvorci Star Treka:zaljubljena: Dzin Rodenberi i kompanija. Modesti Blejz je kul.
A kad sam bila manja, bio mi je uzor Donatelo kornjaca i Lois Lejn, htela sam da udem Lois.

Kapetan Kirk legenda ;) Ja i teca smo imali raspravu Kirk ili Spok, ja sam ga ubedio-Kirk;):cool: xD

Back