odo sutra jer su pocele da mi se prividjaju stvari ko beli misevi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

trebalo bi ukinuti i operacije te hirurgiju nedo bog da si neko produži život tako što će si ugraditi baj pas...pa ajmo se svi lečiti pseudonaučnim metodama,gutanjem žive ,batinama,egzorcizmima,hipnozama...
TREBALO BI UKINUTI SVE ŠTO SE MOŽE ZLOUPOTREBITI!! 
lekovi su nužno potrebni nekim ljudima, a istina je da ih treba znati konzumirati i biti informisan o mogućim nuspojavama.

dali se u psihoterapiji i psihoanalizi mogu krsti ljudska prava?ako se mogu krsti ,kome se obratiti za pomoc?jer moj je zivot izmanipulisan na mnogo nacina a ja to znam kome da se obratim da se to racisti jednom za svagde,da bilo je krsenja ljudskih prava u psihoanalizikome da se obratim za pomoc ne crkvi ne psihijatru nego nekome ko bi mi pomogao da se to istera na pravi put?

Svako moze najbolje sam resiti svoje probleme....Ranjen sam u ratu i lijecio sam se u jednoj beogradskoj bolnici .Tamo sam imao razgovor sa bolnickim psihologom . Pristao sam
jer se radilo o zeni koju sam poznavao od ranije .Rjesavao sam neke testove , ali mi nije htjela reci sta je zakljucila o meni iz tih
testova , mada me je vrlo interesovalo .Na kraju smo razgovarali o njenom losem braku sa muzem alkoholicarem .
Nikad nisam razgovarao sa psihijatrom , mada sam imao problema sa depresijom .Depresija je normalna posljedica teskih ratnih
iskustava.Rijesio sam se depresije tako sto sam se tjerao na sto vise aktivnosti .Nisam zelio piti nikakve tablete , a ni alkohol .
Smatram da svako od nas sebe najbolje poznaje , samo treba da se sto objektivnije izanalizira .
Ne zelim sugerisati da ne treba ici kod psihijatra . Neka svako trazi rjesenje za sebe .
Ja sam vrlo samouvjerena osoba i smatrao sam da svoje probleme mogu rjesiti sam , a vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu .
Cak mislim da sam danas optimisticniji od mnogih psihijatara .Mnogo mi turobno izgledaju .
ja imam jedno neobicno pitanje nevezano za teme...sta je suprotno od "u svakom zitu ima kukolja"? Ne mislim na "jedna lasta ne cini proljece"...vec, da li ima neki izraz da "jedna trula jabuka osteti cijelu gajbu"![]()
Sve što ste mislili o psihijatriji, posle ovoga pada u vodu.
Razotkrivanje jedne od grana medicine, njeni početci, razvoj i načini na koje se bori, lavovski mora se priznati, ne samo da opstane, uprkos činjenicama, već da se nametne kao glavni sudac.
O čemu se zapravo radi, ko stoji iza svega, koji je motiv, manje više postaje jasno kad odgledate ovaj klip.
Od pravih mučitelja evoluirali su u cenjene, poštovane članove društva.
Profit i dominacija, dva osnovna pravca delovanja.
ja imam jedno neobicno pitanje nevezano za teme...sta je suprotno od "u svakom zitu ima kukolja"? Ne mislim na "jedna lasta ne cini proljece"...vec, da li ima neki izraz da "jedna trula jabuka osteti cijelu gajbu"![]()
mogli bi listu da napravimo 
Nemoj uopste da vjerujes tom filmu.
Iza njega stoje ljudi koji su mentalno tesko zabludjeli, kojima je psihijatrijska pomoc mozda najpotrebnija i koji vjeruju u:
![]()
Scientologija je u sustini anti-psihijatrija.
a ja imam pitanje kako je moguce da neko poveruje u toliko nebuloznih "izreka"mogli bi listu da napravimo
![]()

Njihov motiv je jako sumnjiv, i smrducka, ali su u ovom klipu izneli suve činjenice.
I psihijatar je covek sa svim slabostima svojstvenim coveku.Sta ima lose u tome ako neki psihic ima emotivni problem koji ne moze da resi,normalno je da se posavetuje sa kolegomIdu li psihijatri kod psihijatra ? Ako idu , znači da ne veruju u sopstvenu pamet . Ako ne idu , znači da ne veruju u sopstvenu mudrost , o monasi ....![]()
Ne mora da znaci da teoriju koju je naucio i praksu koju sprovodi nad pacijentima moze primeniti i nad samim sobom
Ovo je pravi horor!No comentSve što ste mislili o psihijatriji, posle ovoga pada u vodu.
Razotkrivanje jedne od grana medicine, njeni početci, razvoj i načini na koje se bori, lavovski mora se priznati, ne samo da opstane, uprkos činjenicama, već da se nametne kao glavni sudac.
O čemu se zapravo radi, ko stoji iza svega, koji je motiv, manje više postaje jasno kad odgledate ovaj klip.
Od pravih mučitelja evoluirali su u cenjene, poštovane članove društva.
Profit i dominacija, dva osnovna pravca delovanja.