IDEOLOŠKO OPREDELJENJE FORUMAŠA /anketa/

Koje je vaše ideološko opredeljenje?

• Ukupno glasova
    185
Национализам и монархизам.

У суштини сам патриота, искрено ме заболе ко ће да буде председник и која партија ће имати већину, све док се ради у корист државе и за добробит српског народа, како у Србији, тако и у суседним српским земљама (Црна Гора и Република Српска).

Како се комунизам показао као фаталан по српско национално биће, а ни републиканизам не даје сјајне резултате, зашто се не вратити на идеологију уз коју смо доживели свој врхунац у модерној историји?

цар одрпанаца. тај његов систем био је тотални комунизам. антиелтизам у пуном процвату.

Хмммм...

Прст један не чини Сергеја Гупку .... Један Прст немоше да прескочи 6 меатара ..

Тако и Маов 'комунизам' је само један прст ....који није прескочио ништа

Хмммм...

Прст један не чини Сергеја Гупку .... Један Прст немоше да прескочи 6 меатара ..

Тако и Маов 'комунизам' је само један прст ....који није прескочио ништа
комунизма и не може да прескаче. комунизма је скок у провалију.

Ne ljuti se Hefestose, ali ovo ti je nesto najgluplje i najnepromisljenije sto si ikada napisao.

U stvari ova prva recenica mu je najgluplja.

Нема доказа ни да Бог постоји, па опет...:roll:
Религијски концепти функционишу "на галаму", као и политички; ко се боље дерња- даље га чују.

Национализам и монархизам.

У суштини сам патриота, искрено ме заболе ко ће да буде председник и која партија ће имати већину, све док се ради у корист државе и за добробит српског народа, како у Србији, тако и у суседним српским земљама (Црна Гора и Република Српска).
Није проблем бити патриота и националиста.
Проблем је што пуно њих сматра свој шовинизам за национализам.
републиканизам не даје сјајне резултате
Не даје разултате јер је код нас дебело укорењена корупција.
А то је нешто што би те чекало и у монархији.

Čuj iste kuhinje...NJet
Čim kapitalizam zaskripi onda se javljaju te nus pojave..Aka fašizam.
или комунизам. сиротиња увек тежи неком колективизму, јер јој то даје осећај сигурности. и ту си у праву, што је друштво сиромашније, то је склоније колективистичким вратоломијама. али апсурд је да тако неће постати богатије, него још сиромашније.

Back