IDEOLOŠKO OPREDELJENJE FORUMAŠA /anketa/

Koje je vaše ideološko opredeljenje?

• Ukupno glasova
    185
или комунизам. сиротиња увек тежи неком колективизму, јер јој то даје осећај сигурности. и ту си у праву, што је друштво сиромашније, то је склоније колективистичким вратоломијама. али спсурд је да тако неће постати богатије, него још сиромашније.
Nije uopste tacno.

Vidim nedostaje ti mita 🌭🥺
Nemoj samnom te fazone, rekoh odlično je to napisao, kratko i jasno.

Nedostaje mi, uvek.

P.S, Naravno da nije odlicno napisao, nego upravo suprotno.
:lol: :cmok:
Од увек...

Pa ko se zivota ti, u religiji "dernja", osim mozda kod nekih religija kad sviraju u uzrle ili tkao nesto..?
U stvari ova prva recenica mu je najgluplja.

Ma ne znam u kom kontekstu je prvu rekao, nisam citala pre toga, ali druga je "biser". :lol:sam po sebi.

или комунизам. сиротиња увек тежи неком колективизму, јер јој то даје осећај сигурности. и ту си у праву, што је друштво сиромашније, то је склоније колективистичким вратоломијама. али апсурд је да тако неће постати богатије, него још сиромашније.
Budi malo objektivniji i kaži ko je doveo do toga 🥺
Recimo uzroci ww1 i ww2 ...

Сваки верник, чим му кажеш да ти ниси... :lol:
Nije tacno, mozda samo zivis u takvom okruzenju....moj jedan bas dragi brat, nije rodjeni, rekao mi je da vise ne veruje i ukratko opisao zasto, i ja sam mu rekla "dobro kako hoces, da te ubedjuem nema efekta, sve ima svoje vreme ili razloge, trudi se bar da ti se slava ne ugasi" i to je to.

Slava mu se ugasila umedjuvremenu, ali ja znam da je on dobar i da ce sticajem zivotnih okolnosti da se opameti, sada ne vredi da ga kritikujem niti hocu.

I dan danas smo u dobrim odnosima i nikad se vise nije povelo to pitanje.

Oh ne, ni blizu........!
Nacionalista voli samo svoju naciju, a patriota patriju (domovinu).
нација је исто што и држава. нација је политички организам коме држава даје правни оквир. држава дакле, није ништа друго до потпуно остварена нација.

нација је исто што и држава. нација је политички организам коме држава даје правни оквир. држава дакле, није ништа друго до потпуно остварена нација.

Овде човек када користи политиколошку терминологију Држава-Нација, они мисле да нешто фантазираш.

Ради се о необразовању, а руља то воли

Back