IDEOLOŠKO OPREDELJENJE FORUMAŠA /anketa/

Koje je vaše ideološko opredeljenje?

• Ukupno glasova
    185
Mislio sam na pojedine tzv. monarhiste ,a ne same Karadjordjeviće , oni su ionako Amerikanci i Britanci ,bar ovi mladji od 7 banki i nemaju nikakve veze sa Srbijom , srpskom kulturom i načinom života u današnjoj Srbiji , što im je doduše samo prednost ,al u isto vreme govori da su i sami svesni koliko je realan njihov povratak na tron pa su zato i toliko zainteresovani .
tiha voda breg roni

Мене не интересује квантитет.

Онтологија не станује у квантитету, већ у квалитету а он је уништен и протеран до 1946.г.

Квалитет је ствар укуса и потребе , опредељења.. једнима је једно другима другима квалитетно

...
..
Ono što je potrebno jeste izumiranje najgore generacije u istoriji našeg naroda - srpskih boomera, jer nije poželjno novu graditi kuću iznad podzemnih voda i na klizištu. Kada dezintegrišemo sve što su oni napravili - sistem obrazovanja, zdravstvo, ekonomiju, preduzeća, mitove, mentalitet pasa lutalica, mazohizam na industrijskoj skali, e tad možemo pričati zbog čega monarhija treba da se vrati.

Dobra stvar jeste što se Srbi masovno sada školuju na stranim univerzitetima (Zapadnim) i što postoji šansa da za desetak godina imamo repliku najbolje generacije Srba sa kraja 19-og i početka 20-og veka.

Видим да се мучиш, али ти ипак не разумеш политичке науке !

Пре свега је васпитање, ако то немаш џаба ИК 165, и 5 доктората !

Квалитет је ствар укуса и потребе , опредељења.. једнима је једно другима другима квалитетно

:eek:

Где то и кад ??

Бајо мој, ајде ти ту твоју фантазмагорију да кроз рад образложиш, поставиш хипотезе обрадиш и напишеш докторат на филозофском, филолошком, политичким наукама...било где, ..., а ми ћемо доћи да те оборимо у наслову !!!

а о чему би ти да дискутујеш о онтологији технологије?
...

А шта би ти, да се заваравамо ?
Е мој Мистиче ...

Не бих ја да дискутујем,
наравно драго ми је да неко покаже да је свестан ситуације.

А шта бих ?

Па оно што рекох у првом обраћању :
да се у понуђене идеологије стави и компјутеризам,
да видимо колико би људи већ данас пре гласало
за дигиталног господара,
него за Вучића, Тадића, Шешеља и Прелетачевића.

:eek:

Где то и кад ??

Бајо мој, ајде ти ту твоју фантазмагорију да кроз рад образложиш, поставиш хипотезе обрадиш и напишеш докторат на филозофском, филолошком, политичким наукама...било где, ..., а ми ћемо доћи да те оборимо у наслову !!!

Одвајкада и навек ....

Апропо доласка .. дожи у Србију па на обореном егради

Лако ј еобарати .. то си свикао и извештио се

Видим да се мучиш, али ти ипак не разумеш политичке науке !

Пре свега је васпитање, ако то немаш џаба ИК 165, и 5 доктората !

Mystic, super-tradicionalista koji bi da zaštiti tekovine i onu generaciju Srba koja je toliko štete nanela Srbima kao narodu, da bi trebalo u narednih 80 godina da svaki par podari ovoj zemlji po jednog Teslu i Milankovića da bi isplivali iz septičkog koletkora koji su boomeri iskopali.

To što je neko tvoj sugrađanin ne znači da je dobar čovek, to što su tvoji roditelji bili dobri prema tebi ne znači da ne trebaš da shvatiš koju su štetu naneli tvojoj državi trčeći za radničkim igrama u Makarskoj i potkazivajući komšije, odričući se krsne slave i slično.

Monarhisti treba da izglasaju predsednika svog kluba monarhista, takozvanog "najmonarhistu Krste", i da se ti izbori održe bar jednom godišnje. Izabrani najmonarhista ima pravo da usmerava političku misao ostalih monarhista i da uživa ostala prava koja mu zakonom pripadaju.
монархизам није никаква идеологија која окупља присталице, него уставни поредак- правна платформа за све програме, идеје и мишљења. зато је боја монархиста бела, јер обухвата цео политички спектар. то значи да је монархизам изнад свега инклузиван, јер почива на идеји да је држава заједничко добро свих, а не механизам силе (насиља) некакве клике (класе, партије, мафије, хунте..) која се докопала власти. монархисти нису гомила коју води некакав вођа. не верују да је гласање и већинско одлучивање обавезно најбоље решење. и не верују у ''усмеравање мисли'', него у слободу мишљења. зато нама не треба вођа, ми имамо Круну, и то је довољно. око ње се окупљамо, иако смо по свему различити, и на томе инсистирамо.

Mystic, super-tradicionalista koji bi da zaštiti tekovine i onu generaciju Srba koja je toliko štete nanela Srbima kao narodu, da bi trebalo u narednih 80 godina da svaki par podari ovoj zemlji po jednog Teslu i Milankovića da bi isplivali iz septičkog koletkora koji su boomeri iskopali.

To što je neko tvoj sugrađanin ne znači da je dobar čovek, to što su tvoji roditelji bili dobri prema tebi ne znači da ne trebaš da shvatiš koju su štetu naneli tvojoj državi trčeći za radničkim igrama u Makarskoj i potkazivajući komšije, odričući se krsne slave i slično.

То што су моји били традиционалисти, велепоседници, монархисти и што им је отета имовина и што је 300 људи остало без посла, не значи да ћу трчати у тај твој нетрадиционалистички неолиберализам.

Највећи дивљи неолиберали у Србији су деца комунизма.

Приватизују, пљачкају и праве од сиромашних убогу и неупотребљиву сиротињу

Превише си површан, нисмо се сви образовали без васпитања да лако променимо идеологију.

Ја немам идеологију, ни утопију ни дистопију, већ традицију

Poslednja izmena:
A ko ce da vam bude Monarh?
то је од споредног значаја, јер монархија је институција, а не човек. за разлику од диктатуре (тираније), која је човек, а не институција. зато треба користити појам Круна, јер боље описује институционални карактер монархије као уставног поретка. међутим, Срби нису у стању да изграђују институције, него следе вође. зато и питају стално- КО? иако држава не почива на вођама (КО) него на институцијама (ШТА).

Back