bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Zasto banalizujes stvari?
Nisam na megatrendu.
Prvo pogledaj u svoje dvoriste pa onda cisti tudje.
Nisam videla da si dao neki uber pametan i naucno zasnovan odgovor.
![]()
Ne banalizujem stvari...Ali ako ti kao student imas tolicko poverenja u fakultet profesore i knjige pogresila si sto si upisala fakultet....Za tebe je onda bolje da si uzela kurs kod vidovite Zorke ili da si zvala Milana Tarota za savet......
Ne razumem poentu ove metafore ali moje dvoriste je sredjeno.......A i ja ne cistim dvorista to mozda ti radis,ja se bavim naukom,muzikom i sportom.....
Kupi naocare - Dao sam neki uber pametan i NAUCNO ZASNOVAN KOMENTAR, a to sto ti ne znas sta je afektivno vezivanje ko ti kriv - zato i mislis da nista pametno nisam rekao....

A ustvari tvoja deviza je "jao sto ste glupi,nista vas ne razumem"

Ma ni on ne zna nista...Ma nemaju ti naucnici pojma....Nije on imao odgovarajucu zenu pa zato napravio ovu glupu teoriju....

Ja ne znam sta ti studiras ali daj boze da je DIF (debili imaju fizicko) ili Zastita na radu (nisam se udala al zato idem na fax) za sve ostalo bi bilo blagi uzas kada se uzme u obzir tvoj nacin razmisljanja i nepridrzavanje naucnih principa i metoda,verovanja u dokazane naucne experimente,knjige profesore i fakultete........