Ideja o reorganizaciji foruma politika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam siguran da li je dobra ideja, ali mislim da je prisutan problem generacijske razlike

komunicira se ponekad sa starijim/mladjim i dve generacije

ne potcenjujem, samo razmisljam, mozda da se uvede podforum npr 18+, ili 50+ ili nesto sto bi bilo adekvatno

ne predlazem aparthejd ali ponekad je tako zamorno diskutovati sa nekim ko nema licna ili cesto najdirektnija saznanja-kao ucesnik, o najbliskijoj istoriji

Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.

Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.

Ideja o podeli je sledeca

• Unutrašnja
  • Spoljna
  • Skupština
  • Stranke
Ostalo bi islo u glavni deo foruma.

Ovde slobodno iznosite vase ideje, slaganja ili neslaganja da bi na kraju videli koje misljenje "preteze" :D

Ovaj forum je tu zbog vas pa ga kreirajte onako kako vam se vise svidja :)

Samo napred :ok:
Ja kada mi je ekstra dosadno tumbam nameštaj; pomeram fotelje, mrdam stolove, menjam uglove....čim se izduvam skapiram da je nameštaj i dalje isti, ofucan i stari... a i da je raniji raspored bio bolji :confused:

Samo napred :ok:
Ja kada mi je ekstra dosadno tumbam nameštaj; pomeram fotelje, mrdam stolove, menjam uglove....čim se izduvam skapiram da je nameštaj i dalje isti, ofucan i stari... a i da je raniji raspored bio bolji :confused:
i to sho kazes:confused: rokavec i sokrati tje drzati "svoju"temu u vrhu,panamaman isl.ce stancati umrlice,superklik,slavonija,montenegriboj ce zabadati nos u unutrasnju i spolj.politiku,skupstinu i svaku stranku:confused: obrni okreni politika se nemoz srediti.:D

To je sasvim nebitno, važan je princip. Recimo, ovaj pod-forum trenutno ima dva sasvim različita, ali dobra moderatora. Bitno je da osoba koja se time bavi, bez obzira na pdf. koji moderiše, bude uravnotežena, jakih živaca, dobre naravi i ni slučajno zlonamerna.
Ne podnosim one koji neprekidno dižu tenziju tamo gde joj nema mesta, koji okupljaju kao istomišljenike i traže podršku za neke totalno iščašene ideje. Ideje iza kojih se skriva netolerancija, primitivizam i atakovanje na pravo na različitost. Nije Krsta nekih umišljenih faca lična prćija...

Poslednja izmena:
To je sasvim nebitno, važan je princip. Recimo, ovaj pod-forum trenutno ima dva sasvim različita, ali dobra moderatora. Bitno je da osoba koja se time bavi, bez obzira na pdf. koji moderiše, bude uravnotežena, jakih živaca, dobre naravi i ni slučajno zlonamerna.
Ne podnosim one koji neprekidno dužu tenziju tamo gde joj nema mesta, koji okupljaju kao istomišljenike i traže podršku za neke totalno iščašene ideje. Ideje iza kojih se skriva netolerancija, primitivizam i atakovanje na pravo na različitost. Nije Krsta nekih umišljenih faca lična prćija...

ima nekoliko sho dizu tenziju.nekom dizu,nekom spustaju.al ok. mi mozemo da raspravljamo al moderator treba da je neutralan. i uravnotezen. al nije njima lako, ima podosta neurachunljivih:D pa bi mogo s vremena na vreme da uskochi neki psyho mod sa "zdravlja" da pripomogne:D joke;)
al ok.slazem se,ne se sekiraj;)

ima nekoliko sho dizu tenziju.nekom dizu,nekom spustaju.al ok. mi mozemo da raspravljamo al moderator treba da je neutralan. i uravnotezen. al nije njima lako, ima podosta neurachunljivih:D pa bi mogo s vremena na vreme da uskochi neki psyho mod sa "zdravlja" da pripomogne:D joke;)
al ok.slazem se,ne se sekiraj;)

Možda da nam daju po jedan besplatan pelinkovac, da junački drmnemo, pre svakog komentara ... jeftinije je a i zdravije od tog psiho-moda :D

Posto je promet dosta jak na forumu politika dosli smo na ideju da mozda ne bi bilo lose napraviti tematske podforume ne bi li sam forum napravili preglednijim.
Naravno ovo je samo ideja i nemamo namere da ulazimo u takvu avanturu pre nego sto prodiskutujemo sa vama koji svracate na ovaj forum da li takva ideja uopste i valja.

Sta mislite da li je bolje tako ili da ostavimo kako je sada.

Ideja o podeli je sledeca

• Unutrašnja
  • Spoljna
  • Skupština
  • Stranke
Ostalo bi islo u glavni deo foruma.

Ovde slobodno iznosite vase ideje, slaganja ili neslaganja da bi na kraju videli koje misljenje "preteze" :D

Ovaj forum je tu zbog vas pa ga kreirajte onako kako vam se vise svidja :)

A ja kad sam nešto skoro isto predložio pre godinu dana, oni svi na mene kamenjem.

prle ako je tebi glupa ideja zašto to ne kažeš administratoru???
ipak je to njegova ideja.

______________________________________________________________________-
na početku teme sam rekao da mi je svejedno, međutim na drugom forumu su admini rezali neke teme uz opravdanje da će se na taj način stranice foruma brže otvarati.

možda samo da se otvori pdf arhiva i da u nju idu sve teme starije od npr mjesec dana od datuma zadnjeg posta.

gle banshee,ja licno verujem da vi koji uredjujete ovaj kompletan forum,vec imate nekakvu zamisao kako biste zeleli da isti izgleda
prema tim idejama se i rukovodite...naravno,tako bi i trebalo da bude,stoga,meni je totalno nejasan ovaj pokusaj glasanja te osluskivanja glasa javnosti,kada ni jedna primedba nije,niti ce biti usvojena,jer ocigledno vec postoji neka utvrdjena koncepcija reorganizacije foruma,od strane osnivaca ili oga vec
tako da vi radite vas posao,a narod neka radi ono zbog cega je dosao,nije na korisnicima da uredjuju forum,jer onda stigosmo do price o ocu,sinu i magarcu...i kako se svetu nemoze ugoditi
po meni,jedina stvar,koju bi trebalo da sprovedete,je brisanje off toppic postova na temama,zabrana vredjanja sagovornika,postovanje sa smislenim i proverenim cinjenicama i sto je najvaznije,reakcija na te stvari bi morale od strane moderatora biti mnogo ozbiljnije
cesce banovanje korisnika koji unose svadju medju ostale forumase,brisanje postova koji nemaju veze sa temom i sluze iskljucivo u cilju catovanja ili omalovazavanja sagovornika

ej mamba ja nisam bila tu kad se otvarala tema niti imam predstavu sta se desavalo u medjuvremenu,samo sam videla gomilu medjusobnih uvreda kad sam malo pre otvorila temu i uzela da je bar malo procistim.

slazem se ja sve sa tobom,a sto se teme tice poslala sam tabu pp da ili razmotri promene ili da zatvori i odlepi temu posto vidim da ovako nece ici.

sto se mene tice ja bih najradije uvela samo jedan pdf u okviru politike a to su vesti i hronika a sve ostalo na ovaj zajednicki.al nisam ja ta koja menja koncept foruma.

ma ok je,nisam se ja ni obratio tebi u smislu nekog direktnog obracanja,niti mislim da je iko od vas tu odgovoran za bilo sta,daleko od toga,meni je forum ok uredjen sto se tice samog uredjivanja,ovo je ipak razbribriga,a ne neki casopis ili dnevna stampa pa da ,mora biti ozbiljno uredjen na reone
postoji varijanta podele na spoljnu politiku,unutrasnju i novosti,tipa komentari na pisanje dnevne stampe...i to bi bilo to,ve naravno unutar jednog pdf,kao sto sad postoji skupstinska kafana
nego,sto se tice uvodjenja neke kakve takve kulture u razgovoru,e na tome bite morali da poradite,jer ovo stvarno ostavlja sliku velikog primitivizma i prostote na svakoga ko baci letimican pogled na ovaj pdf
ta ruzna slka nikako ne koristi dobro nikome...e zato ste vi u da zavedete kakvog takvog reda medj diskutantima,da se bar neka osnovna kultura u konverzaciji ispostuje..

nema to veze sa njima,oni su ljudi ok,da e oni pitaju,rascistili bi ovo lako i brzo kao interventna splav u vreme milosevica:):)
nego,neko ocigledno zbog posecenosti foruma,njima neda ovlascenje da tako deluju i u tome je ceo trik....a ne u nikakvoj pristrasnosti....jer ja nevidim da je ovde iko tolerantan,ni jedna ni druga strana...ako ces ih vec tako delii

..ma daj..ne chitash dobro..pravilnik je pravilnik i vazi za sve..forum bi bio mnogo poseceniji da nema ovih latentnih homosa kojima se sve vrti oko "pichkoustih" politichara i analne fiksacije..nema teme koju nisu istrolovali vredjajuci druge forumashe na ulicharski nachin, a ni ovi drugi im ne ostaju duzni..i tako u krug..bolesno..normalan chovek nema shta da trazhi na ovom forumu..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back