Idealna zenska gradja

Nastavimo sa temom

Screenshot_20210413_132130.jpg

zena sa kanturinom od dupeta i mitiserima od sisa mozda zadovoljava neku evolucionisticku funkcionalnost, tipa gradja nalik kenguru je njenim predakinjama omogucila da bolje odskakucu od predatora, ili da skoce vise uvis kako bi dohvatile kaloricniju mushmulu... medjutim nas ovde ne zanimaju darvinisticke bajke za maloumne, mi ovde razmatramo zensku gradju sa stanovista estetike i seksipila. tako da ne, zena sa malim sisama i velikim dupetom ne ispunjava kriterijume idealne zenske gradje. sorry blively.

sad nesto razmisljam, ribe sa golemim guzovima i malim sisicama definitivno sluze za budjenje lgbt sklonosti u coveku. prvo te namame dupetom pa ti prokrijumcare taj dechachki torzo, i dok dlanom o dlan nadjes sebe u plavoj ostrigi.

mrzi me da guglam ali sam siguran da postoji negde neko istrazivanje koje kazuje da je bar 98.7 % likova koji su izasli iz ormara neposredno pre tog cina imalo devojku s velikim dupetom i malim sisama.

sad nesto razmisljam, ribe sa golemim guzovima i malim sisicama definitivno sluze za budjenje lgbt sklonosti u coveku. prvo te namame dupetom pa ti prokrijumcare taj dechachki torzo, i dok dlanom o dlan nadjes sebe u plavoj ostrigi.

mrzi me da guglam ali sam siguran da postoji negde neko istrazivanje koje kazuje da je bar 98.7 % likova koji su izasli iz ormara neposredno pre tog cina imalo devojku s velikim dupetom i malim sisama.
Buljim ja tako u ekran, i razmišljam... kako je moguće da je evolucija uložila resurse u tvoj mozak, nesposoban da prepozna i više nego očigledan sarkazam, jer mozak je veliki potrošač, oko 25% ukupnih kalorija, svaka misao, svaka reč mora biti opravdana. Kako je opravdala to iz energetske perspektive, jednostavno se ne uklapa, deluje kao potpuno iracionalan shopping spree...

A onda shvatim... nije evolucija, devolucija je.

Back