Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Zato što negiraš činjenicu da je gojaznost problem. Iznalaziš razne epitete koji je čine poželjnom.Pa šta onda izvlačiš slike samo iz ugojene faze kao reprezent građe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što negiraš činjenicu da je gojaznost problem. Iznalaziš razne epitete koji je čine poželjnom.Pa šta onda izvlačiš slike samo iz ugojene faze kao reprezent građe?
Gojaznost je problem.Zato što negiraš činjenicu da je gojaznost problem.
Citiraj me gde sam ikoga uvredila! A feljtone ću da pišem kad god mi se piše.Ne, nego vi nama koji volimo ovakvu građu, konstantim uvredama i feljtonima koje niko nije tražio
Uživaj, zašto tebi kvari uživanje moje viđenje njenog dupeta?Gojaznost je problem.
Na ovim stranicama nema gojaznih devojaka.
A sada me pusti da uživam u Rijaninom dupetu.
Zato što na svakih par strana zatrpate slike svojim mišljenjima koja nikoga ne zanimaju 2 procenta.Uživaj, zašto tebi kvari uživanje moje viđenje njenog dupeta?
Ko si ti da odrediš šta koga zanima? Mene ne zanima šta ti pišeš. Dajem ti isto pravo, da te ne zanima šta ja pišem.Zato što na svakih par strana zatrpate slike svojim mišljenjima koja nikoga ne zanimaju 2 procenta.
Doooooobro.Ko si ti da odrediš šta koga zanima? Mene ne zanima šta ti pišeš. Dajem ti isto pravo, da te ne zanima šta ja pišem.
Nikad ne krećem sa tekstom dok neko od vas ne krene. Tako da, ko ovde vodi blog...Piši ti, pisaću i ja. To je forum. Blog treba da vodiš na drugom mestu.
Možeš samo da budeš u zabludi da meni iko ikad može da drži lekciju.Ali Em kako drzi lekciju Eurusu, ma bolje je od Rijane u najboljim danima.![]()

Buljim ja tako u ekran, i razmišljam... kako je moguće da je evolucija uložila resurse u tvoj mozak, nesposoban da prepozna i više nego očigledan sarkazam, jer mozak je veliki potrošač, oko 25% ukupnih kalorija, svaka misao, svaka reč mora biti opravdana. Kako je opravdala to iz energetske perspektive, jednostavno se ne uklapa, deluje kao potpuno iracionalan shopping spree...sad nesto razmisljam, ribe sa golemim guzovima i malim sisicama definitivno sluze za budjenje lgbt sklonosti u coveku. prvo te namame dupetom pa ti prokrijumcare taj dechachki torzo, i dok dlanom o dlan nadjes sebe u plavoj ostrigi.
mrzi me da guglam ali sam siguran da postoji negde neko istrazivanje koje kazuje da je bar 98.7 % likova koji su izasli iz ormara neposredno pre tog cina imalo devojku s velikim dupetom i malim sisama.
Mišljenja nam se razlikuju ali ti neću reći da ućutiš. Ne volim jednoumlje. Volim slobodu.Ne volim Rijanu, gadi mi se njena muzika i to, ali moram priznati da ima top dupe.

Mislim da si malo pomešala ko ovde vrši teror jednoumlja, jer njih 5, 6 konstantno idu za fotografijama koje kačim i kevćuMišljenja nam se razlikuju ali ti neću reći da ućutiš. Ne volim jednoumlje. Volim slobodu.
ja se ne oglasim dok ne čujem njihovo avav.