Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Ponavljamo se. Ne negiram činjenicu da se mnogima dopada.Da, pošto nema šanse da je Rijana nekome hot
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponavljamo se. Ne negiram činjenicu da se mnogima dopada.Da, pošto nema šanse da je Rijana nekome hot
![]()
Gojazno

Imamo mi i temu za dijetu, nije sramota imati višak. Ali tvrditi da ga nema kada ga ima, je jednostavno laž.
Nema ona 15 kg viška. Meni je to granica gde počinje gojaznost, zavisi i od visine, naravno.Jedno je višak, nešto sasvim drugo je gojaznost.
Npr, Ljubinka ima višak, al po tebi je gojazna.
Nema ona 15 kg viška.
Gojazno

Salo još ispada i najmanji problem..JLo, gojazna. To što je na profesionalnoim fotografijama neprepoznatljiva je za masu koja veruje sve što vidi. Pa još je idealizovati i ubeđivati ostale da je to savršeno.
Pogledajte prilog 903985
Pogledajte prilog 903987
Ima najmanje 15 kg viška, u formi sala.
Hoćeš da kažeš da Ljubinka i JLo izgledaju isto?!Pa nema ni Džej Lo, tripuješ
Nigde veze. Sasvim su drugačije.Hoćeš da kažeš da Ljubinka i JLo izgledaju isto?!Nigde veze. Sasvim su drugačije.
Ja ljubinku nisam videla u kupacem.Hoćeš da kažeš da Ljubinka i JLo izgledaju isto?!Nigde veze. Sasvim su drugačije.
To i jeste ta neka građa otprilike. BMI daleko od 25, a kamoli 30Internet kaže da Džej Lo ima oko 165 cm visine i oko 60 kila.
Ljubinka je kao mlada bila baš zgodna, skladno se goji, ravnomerno.Vi realno zamerete ljudima duzinu nogu hehe, genetiku? Hahaha.... jaoooo
Ja ljubinku nisam videla u kupacem.
Ali mislim da nema sanse da je zgodnija od jlo.
Ljubinka koja je fizicki neaktivna, i jlo koja skace, igra i td
Pa to je osnovno, kad pričamo o idealnoj građi..Vi realno zamerete ljudima duzinu nogu hehe, genetiku? Hahaha.... jaoooo
Ja ljubinku nisam videla u kupacem.
Ali mislim da nema sanse da je zgodnija od jlo.
Ljubinka koja je fizicki neaktivna, i jlo koja skace, igra i td
Ne pratim lik i delo, ono sto videh mi je nista posebnoLjubinka je kao mlada bila baš zgodna, skladno se goji, ravnomerno.
Nisam je ja spomenula ovde, nego stugots.Ne pratim lik i delo, ono sto videh mi je nista posebno