Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.606
bankomat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bankomat?
tako nekako
tako nekako
Šalu na stranu, meni je najvažnije da mi je lepo s njim, da je zabavan i pouzdan.
Hajde da vidimo kakav je to idealan muz za nase zene,sta treba da ima,sta da nema,kako da se ponasa,kako da izgleda.Kakav je to vas princ iz bajke koga trazite,mozda ste ga i nasle,ili se pak razocarale.
A mozda trazite i dalje?
Pa, izvolite dame.

Najbolji i najbliži prijatelj u životu.Hajde da vidimo kakav je to idealan muz za nase zene,sta treba da ima,sta da nema,kako da se ponasa,kako da izgleda.Kakav je to vas princ iz bajke koga trazite,mozda ste ga i nasle,ili se pak razocarale.
A mozda trazite i dalje?
Pa, izvolite dame.
super![]()
Ko je gledao seriju Medium zna da je lik iz te serije idealan muž: živi sa histeričnom ludajom kojoj uvek pruža podršku, dobar je ćale, ćuti i kad se iznervira, pritom je genijalan i talentovan, a voljan da bude u zapećku, totalno je pouzdan a nije papučić, i još je zgodan (uslovno rečeno) i zabavan. Apsolutno prvoklasan muž, najbolji mogući na televiziji : )

nisam gledala tu seriju
e stvarno si neka,sad ovi moji ispadose sonje
ja volim malkolmovog tatu jer je smesan,a tom skavo mislim da je prikriveni tigar hihihih
Ma dobro, jesu i tvoji super : )nisam gledala tu seriju
e stvarno si neka,sad ovi moji ispadose sonje
ja volim malkolmovog tatu jer je smesan,a tom skavo mislim da je prikriveni tigar hihihih
ali je isto i kukavica koja se krije iza stavova žene , njoj ostavlja prljavi deo posla.
Da ne pada u nesvest kad ja dreknem. Da nije lenčuga, da ume da poštuje što je za poštovanje. Da sam mu ja prva i poslednja misao.
Da voli život. Da ume da me nasmeje i kad mi nije do smeha.
Da mogu da mu verujem. Da veruje meni više nego samom sebi.
Da zna šta hoće i da zna šta ja neću.Da ne pada u nesvest kad ja dreknem. Da nije lenčuga, da ume da poštuje što je za poštovanje. Da sam mu ja prva i poslednja misao.
Da voli život. Da ume da me nasmeje i kad mi nije do smeha.
Da mogu da mu verujem. Da veruje meni više nego samom sebi.

[/B]
ne treba da ga pitas:Verujes li ti meni ili svojim ocima?!