IDEALAN MUZ

1122JakeWeber-237x300.jpg

Ko je gledao seriju Medium zna da je lik iz te serije idealan muž: živi sa histeričnom ludajom kojoj uvek pruža podršku, dobar je ćale, ćuti i kad se iznervira, pritom je genijalan i talentovan, a voljan da bude u zapećku, totalno je pouzdan a nije papučić, i još je zgodan (uslovno rečeno) i zabavan. Apsolutno prvoklasan muž, najbolji mogući na televiziji : )

Онај који ће да их трпи, да испуњава њихове хирове, који ће да буде оно што она пожели и код ког ће моћи да се курче, то им је идеално.

Идеалан муж је за сваку жену различит.
Не бих ни волела да сам нашла идеалног. Који ће ми то у животу, сигурно је досадно!

Idealan muž je ko pokvaren televizor..Radi..Sliku ima ..ton nema ..ima dva daljinska..i možeš da nabaviš novi kad hoćeš i to na rate..
A možeš i kod komšinice da koristiš njen a da ti niko ne zameri..

1122JakeWeber-237x300.jpg

Ko je gledao seriju Medium zna da je lik iz te serije idealan muž: živi sa histeričnom ludajom kojoj uvek pruža podršku, dobar je ćale, ćuti i kad se iznervira, pritom je genijalan i talentovan, a voljan da bude u zapećku, totalno je pouzdan a nije papučić, i još je zgodan (uslovno rečeno) i zabavan. Apsolutno prvoklasan muž, najbolji mogući na televiziji : )
super
idealni muzevi s televizije
Homer_Simpson.gif

malcolm11.jpg

images

Ali ovaj iz Mediuma je super, zato što nije inferioran u odnosu na svoju ženu... ni na koga u stvari... Da li sam samo ja primetila koliko je taj lik zanimljiv?
(pričamo o televiziji, ne o RL, to sam već apsolvirala na prethodnim stranama)

nisam gledala tu seriju :rumenko:
e stvarno si neka,sad ovi moji ispadose sonje :(
ja volim malkolmovog tatu jer je smesan,a tom skavo mislim da je prikriveni tigar hihihih

:lol: Ma dobro, jesu i tvoji super : )
Ali ovaj lik iz serije je neki muškarac za novi (TV) milenijum, pravi supermen, a totalno neupadljiv... samo je, kad bolje pogledaš, u svemu savršen... na neku samouverenu, decentnu foru.
Ja sam samo zbog njega gledala tu seriju.

nisam gledala tu seriju :rumenko:
e stvarno si neka,sad ovi moji ispadose sonje :(
ja volim malkolmovog tatu jer je smesan,a tom skavo mislim da je prikriveni tigar hihihih

Skavo jeste pritajeni tigar :rumenko: ali je isto i kukavica koja se krije iza stavova žene , njoj ostavlja prljavi deo posla.
Honduras je u pravu, lik iz Mediuma je inferiorniji.

Da zna šta hoće i da zna šta ja neću. :mrgreen: Da ne pada u nesvest kad ja dreknem. Da nije lenčuga, da ume da poštuje što je za poštovanje. Da sam mu ja prva i poslednja misao. :mrgreen: Da voli život. Da ume da me nasmeje i kad mi nije do smeha.:) Da mogu da mu verujem. Da veruje meni više nego samom sebi.

Da zna šta hoće i da zna šta ja neću. :mrgreen: Da ne pada u nesvest kad ja dreknem. Da nije lenčuga, da ume da poštuje što je za poštovanje. Da sam mu ja prva i poslednja misao. :mrgreen: Da voli život. Da ume da me nasmeje i kad mi nije do smeha.:) Da mogu da mu verujem. Da veruje meni više nego samom sebi.

ne treba da ga pitas:Verujes li ti meni ili svojim ocima?! :hahaha:

Back