IDEALAN MUZ

Hajde da vidimo kakav je to idealan muz za nase zene,sta treba da ima,sta da nema,kako da se ponasa,kako da izgleda.Kakav je to vas princ iz bajke koga trazite,mozda ste ga i nasle,ili se pak razocarale.
A mozda trazite i dalje?
Pa, izvolite dame.
Idealan muž ne postoji.
Kad sve sabereš i oduzmeš to je čovek sa kojim možeš da provedeš kvalitetno vreme. Najbitnije je da u njegovom društvu bude prijatno, da imate bar nekoliko istih afiniteta , da je osoba na koju možeš da se osloniš i najvažnije da te voli sa svim tvojim manama.

nisam citala postove, al ako se radi o onom u naslovu, ev i ja da kazem jednu pametnu>
idealan muz, to je bivsi muz.
narocito ako si dobra dusa ko ja pa pamtis samo sretne dane.:andjeo:

ps. molim stare forumase da se ne prisecaju postova koje sam pisala odmah posle razvoda..:mrgreen::lol:
ps. svaka slicnost sa izrekom : dobar indijanac je samo mrtav indijanac, je slucajna:aha:

Poslednja izmena:
nisam citala postove, al ako se radi o onom u naslovu, ev i ja da kazem jednu pametnu>
idealan muz, to je bivsi muz.
narocito ako si dobra dusa ko ja pa pamtis samo sretne dane.:andjeo:

ps. molim stare forumase da se ne prisecaju postova koje sam pisala odmah posle razvoda..:mrgreen::lol:
ps. svaka slicnost sa izrekom : dobar indijanac je samo mrtav indijanac, je slucajna:aha:

Pa da,kad te pitaju kako ti muz,a ti kazes - idealno.Umro.:think:

Back