IDEALAN MUSKARAC

Samopouzdanje je potrebno svima, ali htela sam da kazem da po mom misljenju nesigurna zena moze delovati zenstveno, a nesiguran muskarac ne moze delovati muzevno. Samopouzdanje je neophodna osobina muskarca da bi bio muzevan (ajde bas da ne preteramo sa idealnoscu kao u naslovu :))

Samopouzdanje je potrebno svima, ali htela sam da kazem da po mom misljenju nesigurna zena moze delovati zenstveno, a nesiguran muskarac ne moze delovati muzevno. Samopouzdanje je neophodna osobina muskarca da bi bio muzevan (ajde bas da ne preteramo sa idealnoscu kao u naslovu :))

Samopouzdanje se svakako moze odglumiti..a da ima kesha i da je dobar ebac malo teze..izgleda da nije bitno da voli..dzaba mu sva ljubav ako nema samopouzdanja sto jes jes

Univerzalno idealan ne postoji. Ono sto je meni idealno, Ceci, Miri ili Nadi nije. I obrnuto. Sve zavisi sta mi od muskarca zelimo, tj. koje su nam stvari u zivotu bitne.
Naravno, ovo vazi i u obrnutom smeru :)

Idealno je da ne bude idealan...Idealno je da pucam od strasti i ljubavi prema njemu i da je dovoljno lud i normalan da bi bio sa mnom...tako nešto...Mada,možda ja nisam upravu...ipak ja sam samo sanjalica i ovakve stvari kod ljudi poput mene teško idu upravo zbog naše blesave ličnosti...

Ali se moze steci dobrom zenskom osobom

Mislis na pruzanje podrske?:ok: To da. Sasvim si u pravu. Mnogi muskarci i zene na to zaboravljaju pa dozvoljavaju sebi da budu samo ocenitelji i procenitelji svog partnera suprotnog pola i ponekad previse kriticni umesto da, bas suprotno, budu puni razumevanja i pruzaju podrsku. Naravno, da bi takvo vidjenje tudjih nesavrsenosti imalo svoje opravdanje i smisao, potrebna je volja nesavrsenog da se menja. Ako ta volja izostane, onda je podrska uzaludna.

Back