IDEALAN MUSKARAC

Idealana muskarac moze biti samo u glavi zene. Ako zeli takvog kraj sebe-ima ce ga. Mogu "muskarcine" da se trude koliko zele ne bi li izigravali "idealca" ali ako to zena ne oseti, ne samo u krevetu, zagrljaju, poljubcu, dobrom provodu, pa tek novcaniku, dzaba smo se trudili. Zena ne ide na bod, ona ide srcem do pobede-da zadovolji sebe.

Jeл јак на банкомату ?

Da li mi verujes da ne znam ni koliko zaradjuje,ali uzimajuci u obzir na je na polozaju,verujem da ima dovoljno za normalan zivot.
Ja imam dobru platu,samostalna sam i trazila sam nekog ko se nece osecati inferiorno pored mene,jer vi cesto patite od kompleksa nize vrednosti cak i iz neopravadanih razloga.

A sto su zene uopste validne tj. validnije da daju odgovor na to pitanje?

Svasta,muska glupost i nesigurnost,zena da ti kaze..........(mislim ne bukvalno tebi,nego uopsteno).

u pravu je covek, danas mnogi muskarci zele idealnog muskarca pored sebe, mada bih rekla da je tema bila strejt.
idealan muskarac /za zenu/ prvo ne bi smeo da bude gej
ne misli da je bolji samo zato sto je musko
ne misli da zena zeli samo seks i novac
i ne pali se da je sponzorusa koja od njega trazi samo to zaljubljena u njega!
iskren prema sebi

u pravu je covek, danas mnogi muskarci zele idealnog muskarca pored sebe, mada bih rekla da je tema bila strejt.
idealan muskarac /za zenu/ prvo ne bi smeo da bude gej
ne misli da je bolji samo zato sto je musko
ne misli da zena zeli samo seks i novac
i ne pali se da je sponzorusa koja od njega trazi samo to zaljubljena u njega!
iskren prema sebi

A onda kad malo bolje razmislis,dodas jos ovo,i ono.......i jos ovo :mrgreen::hahaha:

Idalno ne postoji.
Zapravo, momci, uopste ne zelite da vas ikada iko u bilo kom momentu posmatra kao idealne muskarce, jer takva slika nikada ne traje dugo. Niti je raspolozenje ravna linija, ni situacije u kojima se nalazimo i koje nas (i vas) iskusavaju i onda se "idealan" lik pocinje ljustiti kao glavica luka.
I onda ne valja ni sto je valjalo.
Zato se slazem sa onim - iskrenost na prvom mestu. Onda nema sta da se ljusti, nema razocarenja ni prevelikih ocekivanja.

Back