Theory
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Pošto vidim da sam jedini kome ona nije baš prelijepa i savršenstvo neću komentarisati sliku već ću se povući prije nego se obrušite svi na mene kao kakvi volovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na ovim slikama ne izgleda bas toliko mladjano, ali gledam sad po guglu i svuda neka klinka 'ebote...![]()
Taman da sacekam da poraste pa da je zenim...![]()
Pošto vidim da sam jedini kome ona nije baš prelijepa i savršenstvo neću komentarisati sliku već ću se povući prije nego se obrušite svi na mene kao kakvi volovi
haha, ona je '93. ali izgleda mladje.. sta, mozes odmah da je zenisa kucaj B. Palvin 2012, vidi se da nije klinka vise

Pa nije to valjda ista osoba?Sta kazes?!
http://4.***************/-97oAtEJw0h4/T8c6lBdy9AI/AAAAAAABYOU/QHjV2Om1bB4/s400/barbara-palvin-victorias-secret-lingeire-summer-2012-1.jpg

Pa nije to valjda ista osoba?
Drugačija skroz na ovoj slici

jel akut to sa fejsbuka skida te slike?
jel drugarice znaju da im kacis slike po forumu?

Gledaj prdaru, uh, uh...
Sta pedo, te izgledaju starije od tebe...Gledaj prdaru, uh, uh...
![]()
Al' ova guzana je sigurno starija...Ma cini ti se, gledaj siusu...Al' ova guzana je sigurno starija...

Bravo Apsolute, Metju je najveći razlog što gledam Criminal mind.![]()
A ne onaj crnjaShemar Moore, medju retkima za koga znam da ga devojke obozavaju a da ne mislim da je to samo zato sto je bogat ili nzm sta
![]()

I ja gledam, nije mi jasno...