ideal lepote.........

936full-sofia-boutella.jpg

sofia7.jpg

sofia_indy_strappy_b.jpg

4ca6e08.jpg

streetdance19.jpg

:aha:

haha, sasvim razumljivo (: ja sam Rubi obozavala :D i opasno su me nervirale sve likuse u seriji sem nje... x) ahh, good times (:
А и то што кажеш.

Јесте Руби била објект мојих перверзних фантазија, јесте била авион (а и сад је), јесам навијо за њу у тој серији,
јесте била разлог мојих бежања са часова да гледам Пинк тв у ударном термину, све то стоји,
али у мом срцу од свих тих ликуша само једна се налази на врху, и само за њом уздишем и дан-данас.

КАСАНДРА:

coraima_torres_1990_01_01.jpg

А у пичку материну, сад сам евоциро успомене на тај срећан период, и све ми се враћа,
и песма која се вртела у то време, и они чланци у тинејџ часописима (Хупер, ако се не варам), покренуо сам лавину, која се тешко може зауставити.

Зајебана ствар, емоције. :lol:

hahaha :D
jao, Kasandra (: ja se serije slabo secam, mislim da je nisam pratila bas, ali glumicu cu pamtiti dok sam ziva, ja mislim. :D svuda je bilo. mi smo skupljali i slicice sa glumcima iz tih sapunica... :rumenko: a nemoguce da je Huper o tome pisao? aaa, i meni se sad vracaju uspomene, retki potpuno bezbrizni dani u mom detinjstvu...
emocije - i zajebana i bespotrebna stvar, ako mene pitas, ali sta mozemo :S (:

hahaha :D
jao, Kasandra (: ja se serije slabo secam, mislim da je nisam pratila bas, ali glumicu cu pamtiti dok sam ziva, ja mislim. :D svuda je bilo. mi smo skupljali i slicice sa glumcima iz tih sapunica... :rumenko: a nemoguce da je Huper o tome pisao? aaa, i meni se sad vracaju uspomene, retki potpuno bezbrizni dani u mom detinjstvu...
emocije - i zajebana i bespotrebna stvar, ako mene pitas, ali sta mozemo :S (:
Не желиш да знаш о каквим све стварима је Хупер писао. :lol:

Да, Касандра је била веома......

упечатљива појава. Имају моћ одређени ликови из серија да оставе утисак на посматрача и урежу се у мозак, дал због харизме, дал због неке особености.

Тако је нпр. Тано Кариди из Хоботнице оставио фантастичан дојам ненадјебивог мастермајнд зликовца, или онај Џек из серије Профајлер.

Емоције су ваистину зајебана ствар, мисим ми као припадници водених знакова, на личним примерима знамо то најбоље, зар не? :D

П. С - Кад сам већ споменуо Профајлер, у тој серији се појављује као епизодиста, ни мање ни више него:

evanrachelwoodesquire2.jpg

Poslednja izmena:
na veliku zalost, znamo. lepse bi mi bilo da nisam nikad ni otkrila tu svoju rakovsku stranu :besan2:
a ovu evan rachel wood ne podnosim :evil: i neprivlacna mi je skroz.
Па имаш Девицу у подзнаку, ето, ниси сасвим обележена водом, чим будеш прешла тридесету, кренуће да те шиба подзнак.
Мада, код вас жена, се гледа у ком знаку је позициониран Месец, неки астролози сматрају да због своје емотивне природе (јер се жене ваљда
ослањају на емоције и ирационални део, јелте?) и аспекта је у многим стварима његов положај у наталу, битнији од Сунца и асцендента.
За Рејчелку је био велики минус што се забављала са оним сомином Менсоном, али добро. Упркос тој лошој одлуци, добра је........ риба.

Па имаш Девицу у подзнаку, ето, ниси сасвим обележена водом, чим будеш прешла тридесету, кренуће да те шиба подзнак.
Мада, код вас жена, се гледа у ком знаку је позициониран Месец, неки астролози сматрају да због своје емотивне природе (јер се жене ваљда
ослањају на емоције и ирационални део, јелте?) и аспекта је у многим стварима његов положај у наталу, битнији од Сунца и асцендента.
За Рејчелку је био велики минус што се забављала са оним сомином Менсоном, али добро. Упркос тој лошој одлуци, добра је........ риба.
kako znas to sve, hocu i ja da naucim? :D
a ja ne znam sta je on s njom trazio... najjaca mi je bila kad je kopirala ditu, kakav fejl :lol: ne znam, meni se stvarno ne svidja fizicki a i stav joj je nekako bezveze, ali ono... ukusi su razliciti (:

kako znas to sve, hocu i ja da naucim? :D
a ja ne znam sta je on s njom trazio... najjaca mi je bila kad je kopirala ditu, kakav fejl :lol: ne znam, meni se stvarno ne svidja fizicki a i stav joj je nekako bezveze, ali ono... ukusi su razliciti (:
Растао сам са духовницима, астролозима, итд....
Имам пун ***** тих књига, и често идем на разговоре са тим људима.
Добри су са мојом мајком и помажу ми око неких недоумица, стално су долазили када сам био клиња,
доносили неке зезалице, а очева фамилија је пореклом из региона који је познат по тим стварима - Тимочка крајина.
За учење ти треба воља. Јел имаш вољу?

Ја се питам, шта је она тражила са њим?

:lol:

Слажем се са тобом, да су укуси различити.

Back