TalaWolf
Aktivan član
- Poruka
- 1.728
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram priznati da me ramena zbuniše...

Plesačka ramenaMoram priznati da me ramena zbuniše...![]()

ja ovu talinu znam iz Hollywood tonight.. slatka je... mada nije fotogenicna xD
@Talo to ona iz Street dance-a, mislim?![]()
Ja bih rekla rvačka..@Talo to ona iz Street dance-a, mislim?
Plesačka ramena![]()

Због ње сам и гледо латиноамеричке сапуњаре.![]()
А и то што кажеш.haha, sasvim razumljivo (: ja sam Rubi obozavalai opasno su me nervirale sve likuse u seriji sem nje... x) ahh, good times (:

a nemoguce da je Huper o tome pisao? aaa, i meni se sad vracaju uspomene, retki potpuno bezbrizni dani u mom detinjstvu... Не желиш да знаш о каквим све стварима је Хупер писао.hahaha![]()
jao, Kasandra (: ja se serije slabo secam, mislim da je nisam pratila bas, ali glumicu cu pamtiti dok sam ziva, ja mislim.svuda je bilo. mi smo skupljali i slicice sa glumcima iz tih sapunica...
a nemoguce da je Huper o tome pisao? aaa, i meni se sad vracaju uspomene, retki potpuno bezbrizni dani u mom detinjstvu...
emocije - i zajebana i bespotrebna stvar, ako mene pitas, ali sta mozemo :S (:

i neprivlacna mi je skroz.Па имаш Девицу у подзнаку, ето, ниси сасвим обележена водом, чим будеш прешла тридесету, кренуће да те шиба подзнак.na veliku zalost, znamo. lepse bi mi bilo da nisam nikad ni otkrila tu svoju rakovsku stranu
a ovu evan rachel wood ne podnosimi neprivlacna mi je skroz.
kako znas to sve, hocu i ja da naucim?Па имаш Девицу у подзнаку, ето, ниси сасвим обележена водом, чим будеш прешла тридесету, кренуће да те шиба подзнак.
Мада, код вас жена, се гледа у ком знаку је позициониран Месец, неки астролози сматрају да због своје емотивне природе (јер се жене ваљда
ослањају на емоције и ирационални део, јелте?) и аспекта је у многим стварима његов положај у наталу, битнији од Сунца и асцендента.
За Рејчелку је био велики минус што се забављала са оним сомином Менсоном, али добро. Упркос тој лошој одлуци, добра је........ риба.
ne znam, meni se stvarno ne svidja fizicki a i stav joj je nekako bezveze, ali ono... ukusi su razliciti (:Растао сам са духовницима, астролозима, итд....kako znas to sve, hocu i ja da naucim?
a ja ne znam sta je on s njom trazio... najjaca mi je bila kad je kopirala ditu, kakav fejlne znam, meni se stvarno ne svidja fizicki a i stav joj je nekako bezveze, ali ono... ukusi su razliciti (:

Na pdf-u "Astrologija" ima dosta njih koji znaju svasta oko tih za'ebancija, natalne karte i ostala cuda.![]()
Čula sam i da oni sa pdf-a "Istorija" znaju svašta o istoriji. 
Čula sam i da oni sa pdf-a "Istorija" znaju svašta o istoriji.
![]()
Ja sam cuo da je pdf tinejdzeri pun tinejdzera, LJiS je pun 'ebaca, na humoru je krcato duhovitim likovima...da ne nabrajam dalje.