i suze su za ljude

• Začetnik teme Začetnik teme smrc
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedna moja drugarica sa faksa mi je rekla (kad ju je ostavio tip) da ce na kolenima da je moli....i strpljivo je cekala svojih 5 min... i evo t njega posle pola godine...i bili su zajedno, on se zaljubio i ona ga je sutnula bez blama i srama navodeci kao problem to sto je on pola musliman...lik je plakao i kumio da se pomire....

pa i to je za ljude kad te ostavi skroz je ljudski biti povredjen i pomlo zao
ja je razumem potpuno
i ja zelim da mi se vrati na kolenima

Ukljucim muziku, i rasplacem se uz pesme. Placem po pola sata, 45 minuta.

ta te muzika podseca na nesto nekoga neku situaciju
nemoj onda da slusas tu muziku
pusti nesto veselo
e cuj mene a od mene nema vece placipi.....
ali mi je zao kad je neko nesrecan
to me stvarno rastuzi i to dobrano me rastuzi
draga moja zivot je stvarno nekad grozan
ali znas palo mi je na pamet kako su kroz sve ove vekove na milione, ljudi prolazili kao i mi svi ostavljeni, pa sad neki su preboleli neki nisu
volela bih da sam u onoj grupi koja preboljeva ali kako sad stvari stoje bome to ce biti teska borba i jos dugo vremena necu biti normalna

Ukljucim muziku, i rasplacem se uz pesme. Placem po pola sata, 45 minuta.

tako mi je zao draga i znam kako ti je
zasto moram ovo sve ponovo da prolazim a mislila sam da sam se davno resila tih ljubavnih sranja
kad ono sranja ne biraju godine
mozda me neko takvo cudo opauci jos u gerontoloskom
mada onda i nije greda neka velika jedan mali infarkt i cao ragaci
gde si bio nigde sta si radio nista osim plakao i patio
i bre covece i tako stalno ceo moj zivot ja volim ali nesrecno ko u ,,andjelima,,:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
s druge strane ajde bre da se trgnemo nije kraj sveta
sta kazes na to

ta te muzika podseca na nesto nekoga neku situaciju
nemoj onda da slusas tu muziku
pusti nesto veselo
e cuj mene a od mene nema vece placipi.....
ali mi je zao kad je neko nesrecan
to me stvarno rastuzi i to dobrano me rastuzi
draga moja zivot je stvarno nekad grozan
ali znas palo mi je na pamet kako su kroz sve ove vekove na milione, ljudi prolazili kao i mi svi ostavljeni, pa sad neki su preboleli neki nisu
volela bih da sam u onoj grupi koja preboljeva ali kako sad stvari stoje bome to ce biti teska borba i jos dugo vremena necu biti normalna

Rasplacu me lepe pesme. Kad naidje neka pesma koja mi se ne svidja onda to iskljucim. Rasplacu me pesme u kojim se peva o tome kako je neko drugi tuzan, muski glas kad peva o tome kako je on tuzan.Onda pretpostavim da bi tako tuzno tu pesmu mogao da peva neki moj decko, jer se njemu izdesavalo bas to o cemu se u toj pesmi peva.

ja sam odlucila da izbegavam te pesme koje ce da me urnisu
da izbegama mesta koja ce da me podsecaju
da izbegavam misli koje ce da me unesrecuju
ali u izbegavanjim bas i nisam nesto uspesna..... za sad
pa valjda ce doci i mojih 5 minuta

pa znas ova tema i suze su za ljude u stvari ne odnosi se samo na pacenike i to ljubavne kao ja vec generalno suze idu i kad nisi ostavljen i kad te nesto boli i kad nisi srecan i kad nesto pogresno uradis i padnes na ispitu i polozis ispit i dobijes posao i izgubis ga. Placemo zbog svega i svacega
a ja placem zbog ljubavi izgubljene a verujem da to sto sam je izgubila dobrano sam ucestvovala u tome ali nije lako priznati kad je posledica ova
nema ga vise
e pa dobro kako hoce
ja moram nastaviti svoj zivot sa njim ili bez njega
bilo bi lepse sa njim al kad nece covek sta cu
naucicu, prebolecu, volecu
VALJDA

e da pocnes da pises pesme a?

Nemam sad vremena za pesme. Preokupirana sam internetom. Ovde na internetu isto pisem, ali ne poeziju, nego prozu. I to vreme koje izdvojim za plakanje to je kad se odvojim od kompjutera i zagrlim daljinski od muzickog stuba, izgasim svetlo, to nije u mojoj sobi, nego u sobi mog brata. To su posebni trenuci jer nemam muzicki stub kod mene u sobi da ga slusam svaki dan.

e sad zvucis ko "grabljivica"...

Mnogo mi je lako da zaplacem. Ali kad sam sa deckom sve dok nisam sigurna u njegova osecanja ne placem, ako mi je stalo do njega. A ne pada mi na pamet da uzmem bratov stub iz njegove sobe, mogu da zvucim i kao 5 grabljivica, to nema veze sa mozgom da ja pozelim ono sto je tudje. To je i Bozja zapovest, ne pozeli nista sto je tudje..

ma placem jos uvek Bila sam sa njim cula sam se sa njim videla se sa njim a bolje da nisam. Kako je strasno cuti da su emocije prosle i da je ovako najbolje i da je naucio da zivi bez mene. Sad mi je ostalo samo da nucim da zivim , a sve vreme sam imala nadu, koju na zalost vise nemam, jer je sad stavrno kraj. Kako cu se izvuci ne znam.Kako boli praznina, kako mi fali pa to je da covek ne poveruje

smrc, sta je sa tobom?

ovaj vikend ne znam kako sam prezivela ali stvarno. Ubija pogled bez emocija, a ja kao prava guska sam ga zvala da mu neke stvari kazem koje naravno nisam trebala, ali mi je bar sad savest mirna sto se toga tice. Ponudila drugu sansu, koju je naravno odbio, ja se osecala ponizenom ali mislim da ne treba jer sam ja tako htela da ga molim za ljubav i nije mi zao i sad sta je tu je. Treba da se vratim u stari zivot obucen u nesto novo. Treba mi puno snage. Sada sam slaba ali valjda ce mi jednom biti bolje. Nemam pojma. Mozda sam propustila coveka svog zivota a mozda sam se samo zaludela. Ko bi znao. Jednog dana cu dobiti odgovor, a mogu vam priznati da se odgovora bas plasim

ma placem jos uvek Bila sam sa njim cula sam se sa njim videla se sa njim a bolje da nisam. Kako je strasno cuti da su emocije prosle i da je ovako najbolje i da je naucio da zivi bez mene. Sad mi je ostalo samo da nucim da zivim , a sve vreme sam imala nadu, koju na zalost vise nemam, jer je sad stavrno kraj. Kako cu se izvuci ne znam.Kako boli praznina, kako mi fali pa to je da covek ne poveruje

E j.b.g., pa nemoj da mučiš sebe još i viđanjem s njim...znala si da to boli, zar ne? Sigurno da ti nedostaje, i sigurno da osjećaš prazninu, to je normalno ako si čovjek, ako imaš imalo srca...Plači dok ne potrošiš sve suze, pričaj i piši o tome, to će ti olakšati, ali budi svjesna da mora proći vrijeme da bi osjetila neko poboljšanje, da bi jednog dana rekla sebi: vidi, pa ja mogu bez njega...vjeruj mi, doći će i taj dan...živ se čovjek na sve navikne...ako pročitaš još neke postove ovdje, vidjećeš da imaš razloga da kažeš: OK, bar smo živi i zdravi oboje, biću srećna zbog toga! :heart:

Back