ovo je citat iz knjige garavi sokak ili?
Stihovi da (u mojoj slobodnoj intepretaciji) a prvi deo je D. Radovic iz zbirke ``O plakanju``
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je citat iz knjige garavi sokak ili?
jedna moja drugarica sa faksa mi je rekla (kad ju je ostavio tip) da ce na kolenima da je moli....i strpljivo je cekala svojih 5 min... i evo t njega posle pola godine...i bili su zajedno, on se zaljubio i ona ga je sutnula bez blama i srama navodeci kao problem to sto je on pola musliman...lik je plakao i kumio da se pomire....
sto? evo ja danas ne placem ali posle ove malopredjasnje euforije suze mi ponovo u nosu. Sto bre places Oces zajedno da placemo Ma jebesh sve ovo stvarno ima da riknem

Ukljucim muziku, i rasplacem se uz pesme. Placem po pola sata, 45 minuta.
Ukljucim muziku, i rasplacem se uz pesme. Placem po pola sata, 45 minuta.

ta te muzika podseca na nesto nekoga neku situaciju
nemoj onda da slusas tu muziku
pusti nesto veselo
e cuj mene a od mene nema vece placipi.....
ali mi je zao kad je neko nesrecan
to me stvarno rastuzi i to dobrano me rastuzi
draga moja zivot je stvarno nekad grozan
ali znas palo mi je na pamet kako su kroz sve ove vekove na milione, ljudi prolazili kao i mi svi ostavljeni, pa sad neki su preboleli neki nisu
volela bih da sam u onoj grupi koja preboljeva ali kako sad stvari stoje bome to ce biti teska borba i jos dugo vremena necu biti normalna
Rasplacu me lepe pesme. Kad naidje neka pesma koja mi se ne svidja onda to iskljucim. Raspalcu me pesme u kojim se peva o tome kako je neko drugi tuzan, muski glas kad peva o tome kako je on tuzan.Onda pretpostavim da bi tako tuzno mogao da peva neki moj decko.
e stvarno si kraljica
Kad pocne vesela pesma, ja i dalje placem na racun one tuzne, dok ne pocne ponovo neka tuzna.
carice
Jednom sam plakala u autobusu sve vreme od Beograda pa do Gornjeg Milanovca. Bez muzike.
e da pocnes da pises pesme a?
Kad bi mi muzicki stub bio u mojoj sobi plakala bih svaki dan po nekoliko puta.
e sad zvucis ko "grabljivica"...
smrc, sta je sa tobom?
ma placem jos uvek Bila sam sa njim cula sam se sa njim videla se sa njim a bolje da nisam. Kako je strasno cuti da su emocije prosle i da je ovako najbolje i da je naucio da zivi bez mene. Sad mi je ostalo samo da nucim da zivim , a sve vreme sam imala nadu, koju na zalost vise nemam, jer je sad stavrno kraj. Kako cu se izvuci ne znam.Kako boli praznina, kako mi fali pa to je da covek ne poveruje