I...sta upisujete??? :?

Alexandra9:
izvini... :wink:
Htela sam reci da neki ljudi jednostavno nista ne postignu u zivotu... sta bi bilo kada bi svi bili pametni i uspesni?...
Isto tako nije svakome ,namenjeno' da dozivi nesto vise od 20 godina. Nadam se da spadam i u ovu drugu ,grupu'...

Moji tripovi, ne obracaj paznju na njih... :wink:

... a cestitala sam ti na uspehu u skoli... :wink:

Daj bre... :( nemoj tako da se tripujes... Ti JESI pametna i to znas... a to zna i svako ko je procitao makar par tvojih postova... I kako to se nadas...? Nemoj to da govoris... Iskreno se nadam da je to samo trenutno... Sta ti se desava? Nista ne moze da bude tako strasno da se nadas da... ccc... molim te, molim te, sta god da je u pitanju, razvedri se... ako ne za sebe... onda za mene... :wink: Lupetam. Posalji mi pp ako zelis, ja sam tu da saslusam :wink: samo neeeeemooooj da mi budes tako negativna, molim te.... :(

Electra:
Shinoda:
[Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:

He he he... Dobro, necu nikad vise... (daleko bilo)

A ti...? Kako je prosao popravni? Jesi izasao uopste na prvi taj... rok... sta vec...?
Jesam!!!!!
Odvalio sam ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Jedini iz prve godine u celoj skoli koji je prosao matis u prvom roku!!!!! :D :D :D
Jel sam faca ili sta???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Shinoda:
Electra:
Shinoda:

A ti...? Kako je prosao popravni? Jesi izasao uopste na prvi taj... rok... sta vec...?
Jesam!!!!!
Jedini iz prve godine u celoj skoli koji je prosao matis u prvom roku!!!!! :D :D :D

BRAVO!
Svaka cast... stvarno... Otkud ti uopste na popravnom? :lol:
E sad samo treba da se potrudis da se tako nesto nikad vise ne desi i... uzivaj... :wink:

Electra:
Shinoda:
Electra:
Shinoda:

Jesam!!!!!

BRAVO!
Svaka cast... stvarno... Otkud ti uopste na popravnom? :lol:
E sad samo treba da se potrudis da se tako nesto nikad vise ne desi i... uzivaj... :wink:

E to se pitaju svi od Panceva pa do Tokija!!!!!
U tu grupu ukljucujem i sebe!!!
Valjda je to bio neki suludi mix pubertetskih hormona,raskida sa devojkom i LENJOSTI!!! :wink:
Bice bolje od septembra!!!

Shinoda:
aarraghhhh, glupi popravni, za mene jos uvek nije poceo raspust.....
Iako sam imao dobru ocenu iz mate opet sam morao sa drugom da prevalim celu godinu.
I taman prodje to i ja se ponadah lepom raspustu kad cvrc upisem neki kurs, samo ne znam sta ce me snaci kad i njega zavrsim, a raspust ce izgleda poceti u avgustu ako ne u septembru :lol: :lol:

Electra:
Bleach, evo mladjahnog drustva :) :wink:
jao... kako je to lepo :wink:

Fiorela, Mala budala ---
koji smer? :shock:

ja sam danas bila do skole... visila tu okolo...
mora da sam vam imena procitala barem po dvaput :roll:

nisam jadna imala sta da radim pa sam onu listu tako bzvz citala nekoliko puta... :oops:

elem... koji smer?
hm... razredni koju mogu da vam zapadnu, a da ja znam... fizicarka i hemicarka...
ah... divota... to bi vam lepo doslo da tu upadnete :wink:
s tim da ste upisale prirodni smer 8)

He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.

Bliznakinja:
Ја нисам уписана у првом кругу ...буахахаха...али зато чекам други ...I'm cool... 8) 8) 8) 8)

Ja da sam na tvom mestu plakao bih, jer stvarno 20 zelja i ni jednu. Moj drug se takodje prosle godine nije upisao u prvom krugu pa mu je u drgom zapala valjda Kozarska skola ili tako nesto. Te sto su u drugom krugu ostale se jednim imenom nazivaju SREDNJE UZALUDNE :lol: . Ajde pa srecno da ti zapadne neka normalna :wink: .

Elem... sto se Pete tice... 8)
Ja sam prirodni smer, neparna smena
Kazu da je parna mnogo laksa... Ne bih rekla... Sve zavisi kako ko zapadne...

Za fiziku ne znam bas da je najgora...
Matematika, fizika i hemija su BAS jaki predmeti. Dakle, ima da se radi i uci... ali sve u granicama normale. 8)
Zatim... sta jos... da...
U mojoj smeni ima neka biologicarka za koju kazu da je teska. Meni ne predaje tako da ne znam.
Hm... stao mi je mozak :oops:

miloshjan:
He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.

Bliznakinja:
Ја нисам уписана у првом кругу ...буахахаха...али зато чекам други ...I'm cool... 8) 8) 8) 8)

Ja da sam na tvom mestu plakao bih, jer stvarno 20 zelja i ni jednu. Moj drug se takodje prosle godine nije upisao u prvom krugu pa mu je u drgom zapala valjda Kozarska skola ili tako nesto. Te sto su u drugom krugu ostale se jednim imenom nazivaju SREDNJE UZALUDNE :lol: . Ajde pa srecno da ti zapadne neka normalna :wink: .
што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink:

Bliznakinja:
miloshjan:

Bliznakinja:

што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink:
DA LI VI ZNATE DA JE 2000 DJAKA,OSTALO NE UPISANO???

Bliznakinja:

Ako za to mozes reci da je normalna onda... :? :? :shock: nesto nije u redu s tobom.
Da je poslednja skola na svetu ne bih je upisao, no dobro

Back