Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:The Last Unicorn:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:The Last Unicorn:
Alexandra9:izvini... :wink:
Htela sam reci da neki ljudi jednostavno nista ne postignu u zivotu... sta bi bilo kada bi svi bili pametni i uspesni?...
Isto tako nije svakome ,namenjeno' da dozivi nesto vise od 20 godina. Nadam se da spadam i u ovu drugu ,grupu'...
Moji tripovi, ne obracaj paznju na njih... :wink:
... a cestitala sam ti na uspehu u skoli... :wink:
nemoj tako da se tripujes... Ti JESI pametna i to znas... a to zna i svako ko je procitao makar par tvojih postova... I kako to se nadas...? Nemoj to da govoris... Iskreno se nadam da je to samo trenutno... Sta ti se desava? Nista ne moze da bude tako strasno da se nadas da... ccc... molim te, molim te, sta god da je u pitanju, razvedri se... ako ne za sebe... onda za mene... :wink: Lupetam. Posalji mi pp ako zelis, ja sam tu da saslusam :wink: samo neeeeemooooj da mi budes tako negativna, molim te.... 
Shinoda:[Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:
Jesam!!!!!Electra:Shinoda:[Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:
He he he... Dobro, necu nikad vise... (daleko bilo)
A ti...? Kako je prosao popravni? Jesi izasao uopste na prvi taj... rok... sta vec...?

Shinoda:Jesam!!!!!Electra:Shinoda:[Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:
A ti...? Kako je prosao popravni? Jesi izasao uopste na prvi taj... rok... sta vec...?
Odvalio sam ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini iz prve godine u celoj skoli koji je prosao matis u prvom roku!!!!!![]()
![]()
![]()
Jel sam faca ili sta????![]()
![]()
![]()
![]()
Samo jos da provalim ko si i kako izgledas!srećica:E,cestitam!!! :wink:
Bar mi se javi u susednoj smeni...!!!
Electra:Shinoda:Jesam!!!!!Electra:Shinoda:[Sram te bilo od sada vise ne pricamo sa tobom!!! :wink:
Odvalio sam ih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedini iz prve godine u celoj skoli koji je prosao matis u prvom roku!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAVO!
Svaka cast... stvarno... Otkud ti uopste na popravnom?![]()
E sad samo treba da se potrudis da se tako nesto nikad vise ne desi i... uzivaj... :wink:
aarraghhhh, glupi popravni, za mene jos uvek nije poceo raspust.....Shinoda:Jedini iz prve godine u celoj skoli koji je prosao matis u prvom roku!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

koju?... 8)Mala budala:Ja upisah gimnaziju,prirodno-matematichki smer...
Petu...bleach:koju?... 8)Mala budala:Ja upisah gimnaziju,prirodno-matematichki smer...
:wink:jao... kako je to lepo :wink:Electra:Bleach, evo mladjahnog drustva:wink:
ops:Bliznakinja:Ја нисам уписана у првом кругу ...буахахаха...али зато чекам други ...I'm cool... 8) 8) 8) 8)
. Ajde pa srecno da ti zapadne neka normalna :wink: .ko je ortak?miloshjan:He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.
sad videh...bleach:ko je ortak?miloshjan:He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.
mislim, koji smer i smena?
ops:lepo od tebe sto si se setila :wink: 8)Electra:Bleach, evo mladjahnog drustva:wink:
што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink:miloshjan:He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.
Bliznakinja:Ја нисам уписана у првом кругу ...буахахаха...али зато чекам други ...I'm cool... 8) 8) 8) 8)
Ja da sam na tvom mestu plakao bih, jer stvarno 20 zelja i ni jednu. Moj drug se takodje prosle godine nije upisao u prvom krugu pa mu je u drgom zapala valjda Kozarska skola ili tako nesto. Te sto su u drugom krugu ostale se jednim imenom nazivaju SREDNJE UZALUDNE. Ajde pa srecno da ti zapadne neka normalna :wink: .
DA LI VI ZNATE DA JE 2000 DJAKA,OSTALO NE UPISANO???Bliznakinja:што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink:miloshjan:He, he, za sve one koji su se upisali u Petu obavestenje da cete ici u skolu sa mojim prvim komsijom i strava ortakom :wink: . A inace pola mog drustva iz osnovne ide u Petu i sada su druga godina i kazu da je fizika najopasniji predmet, pa se pazite.
Bliznakinja:Ја нисам уписана у првом кругу ...буахахаха...али зато чекам други ...I'm cool... 8) 8) 8) 8)
Ja da sam na tvom mestu plakao bih, jer stvarno 20 zelja i ni jednu. Moj drug se takodje prosle godine nije upisao u prvom krugu pa mu je u drgom zapala valjda Kozarska skola ili tako nesto. Te sto su u drugom krugu ostale se jednim imenom nazivaju SREDNJE UZALUDNE. Ajde pa srecno da ti zapadne neka normalna :wink: .
Bliznakinja:што да плачем :shock: Па сигурно уписујем правно биротхничку...само у другом кругу 8) 8) 8) Запашће нормална не бринем се ја :wink: :wink: