dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi gadljiv..![]()

I to bez orocavanja, moze i na krace od pet godina...
Lako se moze shvatiti zbog cega on tako histerise kad se povede razgovor o njihovoj buducnosti, covek je bez sredstava za zivot, ne uspeva da pronadje zaposlenje, i kad radi to su slabo placeni poslovi, propao mu je i pokusaj boravka u inostranstvu, ona ga dribla i ocekuje od njega promene nacina zivota, cak su i nerodjeno dete izgubili, familija mu je za vratom i mora i o njima da brine, pa dobro sto ne ujeda kad samo pomisli o perspektivama...
Vec sam negde napisao da mislim da ce se ona na taj nacin ostvariti sa nekim sposobnijim muskarcem, a on joj moze ostati ljubavnik (valjda vredi bar za to, ne bi ga trpela ako je i tu los).pa sto je onda ne pusti da ona sebe kao roditelj realizuje sa nekim ko je manje nervozan i vise organizovan u zivotu?
Vratio se iz inostranstva jer je shvatio da ga tamo ne ebe niko 2% .Tamo se mogao ozeniti za papireA zasto se vratio iz inostranstva opet kod nje? Zar nije mogao da nadje preko grane neku likvidniju cicu? I kakav je to momacki zivot sa pola familije u stanu?
Dragi forumaši, i momci i devojke, želela bih da čujem vaše mišljenje o mom problemu, jer više ne znam da li sam luda, zbunjena ili blesava..
S mojim dragim sam u vezi sad okruglo četiri godine. U suštini se dobro slažemo, nismo nikad raskinuli pa se mirili, bilo je manjih trzavica i svađica ali ništa strašno. Nekako smo od početka znali da smo jedno za drugo i da je to to. Posle 4-5 meseci smo pričali o tome da živimo zajedno. Pričali. Jer nikako da nam se poklope sve kockice. Tj. njemu. Ja sam sve vreme imala posao i čekala. Da završi faks. Posle godinu i nešto, kad je i to prošlo, čekali smo da se zaposlli. Kao za maler, od posla ni p.
Ćale došao da živi s njim i bratom, da bi našao neki posao, keva ostala u drugom gradu odakle su jer je tamo imala posao. U međuvremenu sam abortirala, jer ne bismo imali od čega da podižemo dete. On odlučuje da ode u inostranstvo da radi bilo šta. Prvo je bila priča da se oženi tamo, da bude 5 godina (koliko već treba) da dobije državljanstvo, ja da ga čekam, da dođem ponekad da ga vidim (kad ponekad?, sigurno će me šef pitati koliko često želim da dobijam godišnji i slobodne dane da bih putovala). Hvala Bogu, odustao je od te ideje. Bio je 3 meseca, vratio se. Posle godinu i nešto, našao je i posao. Plata prosečno otužna, ali je bar nešto počelo da ide na bolje. E sad čekaj, ne može brata i ćaleta da ostavi same. Onda, njegovi prodaju stan tamo i kupuju drugi ovde u gradu. Sad čekaj da vrate dugove. On mora da im pomogne. I sad na kraju čeka veću platu...A ja ostarih čekajući Godoa..Biološki sat kuca, otkucava..Sačekaću ja još malo, nije problem kad sam toliko čekala, i nemam ništa protiv da on pomogne svojima, ali kad ćemo mi doći na red? svaki put kad spomenem budućnost, bilo šta vezano za nas, on dobije nervni slom i posvađamo se tako da me izvređa kao najgoru klošarku i na kraju ispadnem debil što razmišljam o zajedničkoj budućnosti posle 4 godine veze. To je tabu sve dok se ne dobiju svi potrebni uslovi koje je on zamislio ( a za koje ja ne smem da pitam koji su). Da li sam stvarno bezobrazna i da li stvarno treba da ćutim, sedim i čekam da on dođe jednog dana i kaže "evo, došao je taj dan, kockice su se poklopile..."??
OK, to si dobro objasnioVratio se iz inostranstva jer je shvatio da ga tamo ne ebe niko 2% .Tamo se mogao ozeniti za papire
ali samo ako istrese 7~8 hiljada evra , koje on nema . Vratio se poslije tri mjeseca , jer mu je istekla
dozvola boravka kao turiste .Nije se vratio zbog nje .Zivio sam u Njemackoj pa znam kakva je situacija .
, ali nismo se razumeli, drugaciji je bio kontekst mog pitanja, hteo sam da naglasim da se on uvek vraca njoj, stalno mu je ona utociste, treba mu ta zena, jer nema bolju.nije to bas tako krajnje kako ti to objasnjavas
Taj strah od neizvesnosti je obican izgovor.
Ne postoji nista izvesno, nista se ne podrazumeva i nista ne pada s neba. Za najbolje stvari u zivotu potrebno je mnogo rada, volje, zelje, strpljenja...
Najlakse je biti pasivan, plasiti se citav zivot i sebicno druge uvlaciti u sopstvene probleme.
To je slabic i nista drugo. I takve sistem nazalost eliminise ili se oni sami uniste.
Budi surovo iskrena prema sebi i izaberi kojim putem bi radje da ides. Da li ces se i sledece 4i godine natezati s njim, ili smatras da zasluzujes muskarca koji zna sta zeli, koji ce ti ukazivati postovanje i jedva docekati da bude sa tobom.
Pravi muskarac dodje, vidi, uhvati te za ruku i vodi kuci (gde god to bilo). I ne izmislja 1001 izgovor za sve kao poslednja pi.cka.
Inace se slazem sa @sarvas.

O Boze sta je ovo....molim isfrustrirane da me vise ne citiraju. Imate forumaljki koliko vam srce će, pa ih jurite foruma vam, a mene zaobidjite.
Pravi muskarac dodje, vidi, uhvati te za ruku i vodi kuci (gde god to bilo).

menjanje dilera podhitno

Naravno !Taj strah od neizvesnosti je obican izgovor.
Ne postoji nista izvesno, nista se ne podrazumeva i nista ne pada s neba. Za najbolje stvari u zivotu potrebno je mnogo rada, volje, zelje, strpljenja...
Najlakse je biti pasivan, plasiti se citav zivot i sebicno druge uvlaciti u sopstvene probleme.
To je slabic i nista drugo. I takve sistem nazalost eliminise ili se oni sami uniste.
Budi surovo iskrena prema sebi i izaberi kojim putem bi radje da ides. Da li ces se i sledece 4i godine natezati s njim, ili smatras da zasluzujes muskarca koji zna sta zeli, koji ce ti ukazivati postovanje i jedva docekati da bude sa tobom.
Pravi muskarac dodje, vidi, uhvati te za ruku i vodi kuci (gde god to bilo). I ne izmislja 1001 izgovor za sve kao poslednja pi.cka.
Inace se slazem sa @sarvas.

Tako si prikazala...
Sasvim šturo.
Stoga takav komentar.