Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 97.697
Džaba novih znanja ako nema temelja, kućnog vaspitanja.
Bahato vaspitanje dece komunizma = neka dete radi šta hoće, da bi steklo naviku da se tako ponaša kao precednik države, vlade ili UO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džaba novih znanja ako nema temelja, kućnog vaspitanja.
Nije to samo kod dece komunizma.Bahato vaspitanje dece komunizma = neka dete radi šta hoće, da bi steklo naviku da se tako ponaša kao precednik države, vlade ili UO.
Чим сам вид'о наслов, знао сам да ће се јавиш на тему.doktorska titula da bude obavezna.
Čovek keramičar.Чим сам вид'о наслов, знао сам да ће се јавиш на тему.
Jedino mi nije jasno kako će da nateraju gancije?
I treba neko mesto da se otarase dece ovi koji su se ložili da je rađanje cool pa posle shvatili da su se zafrknuli blago rečenoznaci deca posle 8 godina ne nauce nista. Bukvalno nista. Jedino sto je korisno su prva dva tri razreda, a onda posle pocinje indokrinacija djaka. ne radi se o nikakvog znanju i razvijanju kreativnosti nego se radi iskljucivo na ispiranju mozga. velica se nacija, ucis se pokornosti i slicno.
I taj od 500evra skole dodje u firmu gde radim i ja mu kažem idi na rotacionu peć promeni filtere a on bleji u mene kao u tele.
Naše obrazovanje je formalizovano do besmislenosti.Nikakva vajde od toga al ajde. Čini mi se ni ovo školovanja nije dalo efekta. Bolje im je da omoguće trogodišnje zanate da upišu onima iza 20 godine,koji su protraćili vrijeme na gimnazijama i ekonomskim strukama od kojih nema posla.
Za sve treba veza,štela,preporuka. Za posao u trafici treba štela. Kad sve pogledam saberem i oduzmem čini mi se filozofski fakultet upisuju najgori učenici. Zato imamo generacije koje tuku profesore. Školstvo nije znalo usmjeriti djecu na pravi put. Generacije koje su se odškolovale 70-ih i 80-ih to je već druga priča. Daleko je tad škola ozbiljnija institucija.Naše obrazovanje je formalizovano do besmislenosti.
Samo jednom sam u životu video ooglas za posao nastavnika osnovne i srednje škole.
Postali su strukovna monarhija što reće Aleksa, možeš da postaneš nastavnik samo ako si u srodstvu sa direktorom škole ili njegovim prvim dodavačem.