i ovde bih mogla...bas

sobzirom da vam je namestaj da ne kazem sto naj volije mesto :D da li mislite da bi stilski namestaj dao dodatan smek samom cinu

na primer..da li je isto imati seks na obicnom drvenom stolu ili na onom sa duborezom..da li je dozivljaj isti bili na nekom obicnom trosedu ili na stilskom djordjevicu :)

Da li ti znas koliko je tesko odrzavati stilski namestaj!? :rtfm: Da ga upropastim zbog cega!?

moj izbor :mrgreen:
tahitiinsitu.jpg

Ovo izgleda vise dodje kao reklama za model sandala, nego za rekvizite. :think:
Za nase prilike uzevsi u obzir velicinu stanova u kojima zivimo, pre dolazi u obzir ovaj rekvizit na donjoj slici. Jeste da i nema neku svrhu, ali svakako moze da posluzi i kao stocic za odlaganje stvari ili kao hoklica. Gde ovu skalameriju sa gornje slike da smestis? :eek: Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...:sad2:

Za nase prilike uzevsi u obzir velicinu stanova u kojima zivimo, pre dolazi u obzir ovaj rekvizit na donjoj slici. Jeste da i nema neku svrhu, ali svakako moze da posluzi i kao stocic za odlaganje stvari ili kao hoklica. Gde ovu skalameriju sa gornje slike da smestis? :eek: Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...:sad2:
Ja primećujem da bi uz ovaj stočić sa donje slike trebalo da ide neko prigodno jastuče za kolena.
Jastuče bi imalo duplu funkciju: em se prilikom seksanja kolena ne bi ožuljala, em bi se prilikom hekleraja recimo (ako se odlažu igle i konci) igla zabola u jastuče, a ne odletela po parketu ko zna gde :malav:

Ja primećujem da bi uz ovaj stočić sa donje slike trebalo da ide neko prigodno jastuče za kolena.
Jastuče bi imalo duplu funkciju: em se prilikom seksanja kolena ne bi ožuljala, em bi se prilikom hekleraja recimo (ako se odlažu igle i konci) igla zabola u jastuče, a ne odletela po parketu ko zna gde :malav:
Nikako jastuce, jer bi onda postalo jos jedno mesto koje bi okuprao macak i onda tek onda ne bi imao nikakvu svrhu. :lol:

Elem, kad je ova gornja skalamerija u pitanju, hajd` da ima i neke tegove i šipke pride, pa da se i uzme u razmatranje; nešto poput 2 in1, ljuljačka za vaš sexy cardio + mini kućna teretana.

Mislim, hebo stvari koje nisu multifunkcionalne.

Elem, kad je ova gornja skalamerija u pitanju, hajd` da ima i neke tegove i šipke pride, pa da se i uzme u razmatranje; nešto poput 2 in1, ljuljačka za vaš sexy cardio + mini kućna teretana.

Mislim, hebo stvari koje nisu multifunkcionalne.
Mislim, mozes da vezes neke kanape pa da posluzi i kao susilica za ves, sto je zgodno i kao kamuflaza ako dodje familja i krene u obilazak stana.
Ali ni meni nije jasno sto ne razmisljaju malo komercijano, nego ti moras da razbijas glavu i da trazis jos neku namenu, kada si vec zrtvovao jednu prostoriju, od vec nedovoljno, radi nje. Eventualno da improvizijes tako, sa nekim sipkama, da stavis pored neke tegove, prostirku za jogu i leg magic, koji nema bas nikakvu svrhu, da lici na mini teretanu, barem zbog kamuflaze, ako nista drugo.

znam da je divka slala fotke sa lezaljke :mrgreen:
pa se nesto pitam..da li ste isprobali neku od ovih "lokacija" ili imate neko svoje neuobicajeno omiljeno mesto :)

Lepo.lepo .....

Ali stakleni sto - šta ako se slomi ???

Apropo lokacije:

Plafon je veš mašina uključena na centrifugu
+ partnerka na njoj.

Bonus poeni - Stara veš mašina koja "skače" po kupatilu

Poslednja izmena:
znam da je divka slala fotke sa lezaljke :mrgreen:
pa se nesto pitam..da li ste isprobali neku od ovih "lokacija" ili imate neko svoje neuobicajeno omiljeno mesto :)

samo skidaj carape dok si mlad,jel kad dodjes u smokvine godine,oblacices i vunene:mrgreen:

Naučno je dokazano da su vunene čarape najbolje.
Zimi greju, leti hlade.
Samo, sada svećom treba da tražiš žemsku
koja zna da ih isplete.

Kazes da si kupio detetu ljuljasku :lol:

Back