- Poruka
- 131.712
ne mislis da su njihalice za starije ljude bez energije za mrdanje? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mislis da su njihalice za starije ljude bez energije za mrdanje?![]()

sobzirom da vam je namestaj da ne kazem sto naj volije mestoda li mislite da bi stilski namestaj dao dodatan smek samom cinu
na primer..da li je isto imati seks na obicnom drvenom stolu ili na onom sa duborezom..da li je dozivljaj isti bili na nekom obicnom trosedu ili na stilskom djordjevicu![]()
Da ga upropastim zbog cega!?
Ovo izgleda vise dodje kao reklama za model sandala, nego za rekvizite.
Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...
Ja primećujem da bi uz ovaj stočić sa donje slike trebalo da ide neko prigodno jastuče za kolena.Ovo izgleda vise dodje kao reklama za model sandala, nego za rekvizite.![]()
Za nase prilike uzevsi u obzir velicinu stanova u kojima zivimo, pre dolazi u obzir ovaj rekvizit na donjoj slici. Jeste da i nema neku svrhu, ali svakako moze da posluzi i kao stocic za odlaganje stvari ili kao hoklica. Gde ovu skalameriju sa gornje slike da smestis?Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...
![]()

Nikako jastuce, jer bi onda postalo jos jedno mesto koje bi okuprao macak i onda tek onda ne bi imao nikakvu svrhu.Ja primećujem da bi uz ovaj stočić sa donje slike trebalo da ide neko prigodno jastuče za kolena.
Jastuče bi imalo duplu funkciju: em se prilikom seksanja kolena ne bi ožuljala, em bi se prilikom hekleraja recimo (ako se odlažu igle i konci) igla zabola u jastuče, a ne odletela po parketu ko zna gde![]()

Tja, ništa od seksanja ondaNikako jastuce, jer bi onda postalo jos jedno mesto koje bi okuprao macak i onda tek onda ne bi imao nikakvu svrhu.![]()

Mislim, mozes da vezes neke kanape pa da posluzi i kao susilica za ves, sto je zgodno i kao kamuflaza ako dodje familja i krene u obilazak stana.Elem, kad je ova gornja skalamerija u pitanju, hajd` da ima i neke tegove i šipke pride, pa da se i uzme u razmatranje; nešto poput 2 in1, ljuljačka za vaš sexy cardio + mini kućna teretana.
Mislim, hebo stvari koje nisu multifunkcionalne.
msm, ja volim da mi komad namestaja potraje.znam da je divka slala fotke sa lezaljke
pa se nesto pitam..da li ste isprobali neku od ovih "lokacija" ili imate neko svoje neuobicajeno omiljeno mesto![]()
znam da je divka slala fotke sa lezaljke
pa se nesto pitam..da li ste isprobali neku od ovih "lokacija" ili imate neko svoje neuobicajeno omiljeno mesto![]()
samo skidaj carape dok si mlad,jel kad dodjes u smokvine godine,oblacices i vunene![]()
Ovo izgleda vise dodje kao reklama za model sandala, nego za rekvizite.![]()
Za nase prilike uzevsi u obzir velicinu stanova u kojima zivimo, pre dolazi u obzir ovaj rekvizit na donjoj slici. Jeste da i nema neku svrhu, ali svakako moze da posluzi i kao stocic za odlaganje stvari ili kao hoklica. Gde ovu skalameriju sa gornje slike da smestis?Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...
![]()

Jesu li ovo iskustva iz prve ruke ili samo nagađaš šta je dobroApropo lokacije:
Plafon je veš mašina uključena na centrifugu
+ partnerka na njoj.
Bonus poeni - Stara veš mašina koja "skače" po kupatilu