i ovde bih mogla...bas

Na lusteru.

119vtxz.jpg

jes ali zamisli ti zapenis..ono radis sve u 16 i pogledas gore a tamo neki bilmez sa slike ti bulji u oci :rotf:

a zamisli ti...zar ti zenska sa kojom si u krevetu i radite sve u 16...ima vremena da razgleda slike i enterijer...
meni tako nesto ne bi ni palo na pamet..onako sva usresredjena na zadovoljstvo u krevetu, gledala bih u dilbera u krevetu a ne u bilmeza na slici....;)

Poslednja izmena:
Ovo, već, prevazilazi etičke kodekse dobrog ukusa.

Za krupnije dilere droge koji plivaju u novcu i primitivizmu !
Ili teške iščašene bogataše Francuske ili Italije....

To što visi na plafonu je drevni simbol plodnosti.
Ništa novo, s obzirom na dugu tradiciju falusne arhitekture i dizajna, iz koje dolazi i priložena Ledoux-ova ''Kuća zadovoljstva'' iz XVIII veka

241049h.jpg

Kad su nameštajne novotarije u pitanju, prilično sam konvencionalna, tako reći oldschool iliti viktorijanska seoska učiteljica.
Dakle, za mene ništa manje od dobrog, velikog i čvrstog drvenog kuhinjskog stola, ne dolazi u obzir :kafa:

sobzirom da vam je namestaj da ne kazem sto naj volije mesto :D da li mislite da bi stilski namestaj dao dodatan smek samom cinu

na primer..da li je isto imati seks na obicnom drvenom stolu ili na onom sa duborezom..da li je dozivljaj isti bili na nekom obicnom trosedu ili na stilskom djordjevicu :)

Back