- Poruka
- 399.150
Pa dobro, majkumu, sem sto prilazete slicice i pricate, sem male velike..
radite li vi ostali sto..
radite li vi ostali sto..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
radite li vi ostali sto..
)necemo od zena da pravimo ljubav i sex pdf ovde samo dame zalaze
Ma da, žene se ne seksaju, niti pričaju o tome.Ne, ne, ovo je bas pdf za one koje bi da se prave finije, a ustvari su ne za LJiS, jer i on je postao dobar, nego za pdf koji jos nije otvoren, a trebalo bi da se zove "finjace" ili kako je to vec neko u filmu "Mi nismo andjeli" rekao.
A ustvari....
Ukratko, dno dna.
bitno da se u poslednje vreme moze covek nasmejatiNe, ne, ovo je bas pdf za one koje bi da se prave finije, a ustvari su ne za LJiS, jer i on je postao dobar, nego za pdf koji jos nije otvoren, a trebalo bi da se zove "finjace" ili kako je to vec neko u filmu "Mi nismo andjeli" rekao.
A ustvari....
Ukratko, dno dna.

Ma da, žene se ne seksaju, niti pričaju o tome.
U stvari, žene niti piške niti kake.. ne daj bože da pomislimo da im s vremena na vreme curnu i neke druge telesne izlučevine.
Dobro, ne baš sve žene - finjače božemiprosti sve to rade, i još im udeljuju komplimente za pojedine radnje, dok one druge svetice ne.
bitno da se u poslednje vreme moze covek nasmejati![]()
Slažem se.... ovde ima sitne dece koja misle da žene raspredaju samo o kuhanju i hekleraju, kad ono....Ovoj temi, kao i ovakvim komentarima mesto je na LJHiS u najmanju ruku.

svakom ko uđe ovde ubrzo postane jasno da je ovo isto što i ljis samo malo drukčije upakovano...što je jelda superNe, ne, ovo je bas pdf za one koje bi da se prave finije, a ustvari su ne za LJiS, jer i on je postao dobar, nego za pdf koji jos nije otvoren, a trebalo bi da se zove "finjace" ili kako je to vec neko u filmu "Mi nismo andjeli" rekao.
A ustvari....
Ukratko, dno dna.

Tja, lako je onim finjačama što imaju nove veš mašine... moja pri svakom pranju odskakuće barem metar.sram bilo admina
namamio nas naivne na ovu temu i napravio selekciju i uzi izbor.
na audiciju ce biti pozvane samo one koje su se izjasnile za ves masinu![]()

na poslu sam bio pa nisam naso prilagodniju, trazi swing i keks pa ce ti se pokazati, ima i bez onih sipki, moraces samo da busis plafon i stavis povecu diblu da izdrzi a onda zakacis amo ljmuljaskuOvo izgleda vise dodje kao reklama za model sandala, nego za rekvizite.![]()
Za nase prilike uzevsi u obzir velicinu stanova u kojima zivimo, pre dolazi u obzir ovaj rekvizit na donjoj slici. Jeste da i nema neku svrhu, ali svakako moze da posluzi i kao stocic za odlaganje stvari ili kao hoklica. Gde ovu skalameriju sa gornje slike da smestis?Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...
![]()

ljuljaska, to mi deluje sasvim solidno mada...vise volim unistavanje klasicnog namestaja tipa stolice, stolovi, kuhinj. elementi itd.
ali bicu zahvalna (ne previse) onome ko mi objasni
u cemu je fora na drugoj slici?
sta, sad za svaku pozu moram u erotsku verziju Ikea prodavnice?
![]()

Pa jeste, nudite se. Prvo ej tema bezveze jer je za LJiS. Drugo, sta ko ima da odgovara na ovu temu, osim ako se ne nudi?
I to bas adminu?
Ma 'ajde!
Nemam reci i povlacim se.
Na sta bre ovo lici!

Pa jeste, nudite se. Prvo ej tema bezveze jer je za LJiS. Drugo, sta ko ima da odgovara na ovu temu, osim ako se ne nudi?
I to bas adminu?
Ma 'ajde!
Na sta bre ovo lici!

Vid Pikoline sto je ljubomorna na admina...![]()

I to bas adminu?
Ma 'ajde!
Na sta bre ovo lici!

i ja bih bila da me ich ne primecuje
mislim, nama se ovde ukazuje bludna... pardon budna paznja, a njoj sirotici nista
c,c,c

Vid Pikoline sto je ljubomorna na admina...![]()
i ja bih bila da me ich ne primecuje
mislim, nama se ovde ukazuje bludna... pardon budna paznja, a njoj sirotici nista
c,c,c