i ovde bih mogla...bas

Ne, ne, ovo je bas pdf za one koje bi da se prave finije, a ustvari su ne za LJiS, jer i on je postao dobar, nego za pdf koji jos nije otvoren, a trebalo bi da se zove "finjace" ili kako je to vec neko u filmu "Mi nismo andjeli" rekao.

A ustvari....

Ukratko, dno dna.
Ma da, žene se ne seksaju, niti pričaju o tome.
U stvari, žene niti piške niti kake.. ne daj bože da pomislimo da im s vremena na vreme curnu i neke druge telesne izlučevine.
Dobro, ne baš sve žene - finjače božemiprosti sve to rade, i još im udeljuju komplimente za pojedine radnje, dok one druge svetice ne.

Ma da, žene se ne seksaju, niti pričaju o tome.
U stvari, žene niti piške niti kake.. ne daj bože da pomislimo da im s vremena na vreme curnu i neke druge telesne izlučevine.
Dobro, ne baš sve žene - finjače božemiprosti sve to rade, i još im udeljuju komplimente za pojedine radnje, dok one druge svetice ne.

Ovoj temi, kao i ovakvim komentarima mesto je na LJHiS u najmanju ruku.

- - - - - - - - - -

bitno da se u poslednje vreme moze covek nasmejati:lol:

Meni je ovo za plakanje, a ne za smeh, ali 'ajde. Lepo ja ne svracam ovde, ali i kad pogledam ponekad - imam sta da vidim!

Ne, ne, ovo je bas pdf za one koje bi da se prave finije, a ustvari su ne za LJiS, jer i on je postao dobar, nego za pdf koji jos nije otvoren, a trebalo bi da se zove "finjace" ili kako je to vec neko u filmu "Mi nismo andjeli" rekao.

A ustvari....

Ukratko, dno dna.
svakom ko uđe ovde ubrzo postane jasno da je ovo isto što i ljis samo malo drukčije upakovano...što je jelda super :per:

Ovo izgleda vise dodje kao reklama za model sandala, nego za rekvizite. :think:
Za nase prilike uzevsi u obzir velicinu stanova u kojima zivimo, pre dolazi u obzir ovaj rekvizit na donjoj slici. Jeste da i nema neku svrhu, ali svakako moze da posluzi i kao stocic za odlaganje stvari ili kao hoklica. Gde ovu skalameriju sa gornje slike da smestis? :eek: Da ne pominjem moguce neprijatnosti ako navrati neka familija...:sad2:
na poslu sam bio pa nisam naso prilagodniju, trazi swing i keks pa ce ti se pokazati, ima i bez onih sipki, moraces samo da busis plafon i stavis povecu diblu da izdrzi a onda zakacis amo ljmuljasku

ovo drugo pa pise igracke ko ima dovoljno maste moze i na drugim mestima al eto mozda je bolji ugao ptreba sve probati :per:

ljuljaska, to mi deluje sasvim solidno mada...vise volim unistavanje klasicnog namestaja tipa stolice, stolovi, kuhinj. elementi itd.
ali bicu zahvalna (ne previse) onome ko mi objasni
u cemu je fora na drugoj slici?
sta, sad za svaku pozu moram u erotsku verziju Ikea prodavnice? :confused:
:lol:

draga kibi, slazem se sa tobom i ja volim da unistavam tako inventar, danas naci zenu koja je spremna istovremeno da kuva dok ti unistavas inventar a da joj ne zagori jelo i ako zagori da skuva opet pe primedbi je moraces priznatri jako tesko, ako nije nek mi se javi na pp :lol:

kao sto rece mozda je do ugla a ako si zainteresovana ti probaj ako nemas skime ajd da se zrtvujem jednom vise i da probam ja ;)

Vid Pikoline sto je ljubomorna na admina...:lol:

Zasto bih bila ljubomorna kad ja ovde retko zalazim? Nego ne mogu da shvatim stepen vaseg uvlacenja adminu, i "adminizaciju" foruma koju propagirate, ne samo ovde.

Ali shvatam da nekima poziicija mozda zavisi od toga.

i ja bih bila da me ich ne primecuje :lol:
mislim, nama se ovde ukazuje bludna... pardon budna paznja, a njoj sirotici nista
c,c,c

Od tebe nema sirotijeg stvorenja jer sumnjas u onakve komplimente koji uzgred, to i nisu. Sto dalje od mene sa b(l)udnom paznjom to bolje, svako a narocito neko takav, bar necu da dodjem u situaciju da se pitam sta je kompliment, a sta spustanje.
I naprotiv nisu samo 'zene" na ovom forumu, pogledaj malo druge pdf-ove, nije sve u vasem ulizivanju (adminu) na ovom pdf-u i ne samo adminu, nego i modovima, jedno ste duboko "gnojno" drustvo, okorelo u glupostima.

Ali notornim.

Poslednja izmena:

Back