I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Najmanje do sredine sledeće godine kad bude formirana nova "vlast", tužbe neće biti procesuirane, a do tada će veliki deo potraživanja biti zastareo, prema tome opet su ovi bednici što se boje "države" ispali jadni. Ko zna kada će tužbe stvarno biti podignute

Evo dnevnik prvih 10-12 minuta posvetio paradi ponosa.

A sada ove nebitne vijesti kao npr. dešavanja na Kosmetu.
Kosovo je bilo aktuelno od kraja jula , znači 2 meseca ,dosadilo narodu da gleda Borka Stefanovića , Ivanovića ,Bilera i gomile peska i šljunka ,pre toga se drvilo par meseci o Hagu pa je i to prošlo , pa onda ****** su bili jedno 2-3 nedelje , sada je i tome fala Bogu kraj . Moraće sada Šaper ,Krle i Tijanić da smisli neku novu zanimaciju za pučanstvo , pogotovo što dolazi jesenja šema , ljudi su više kući pred TV-om,cenim da bi navijači ili muftija i neki sličan separatizam mogli da se izvuku ponovo , na to se masa loži ,a i neka nova šatro boleština i pandemija isto nije loša da stoka ne razmišlja od čega živi i ko je krade . :

Poslednja izmena:
:cool:
Ах,да...
Камо пусте дреће да је РТВ ТАКСА ( НИЈЕ претплата) једина крађа од народа...
Згулише нас ове наше банане од држава до кости.
Тих неколико евра за ТВ ћу и да им дам без размишљања.
Зашто? Па ево рецимоооо...
Јер ми кабловска зацрни, засиви или "заплави" екран кад год је неки спортски пренос, добра серија или шта ја знам, а да неко од локалаца има ТВ права.
Па боље ми је да ћутим и глођем коску...
Да не би пустили шинтери велике зверке међу нас.
:hahaha:

Ja evo danas, i bas me zanima vase misljenje za ovo, jer verujem da je vecina vas dobila opomenu ili je koverat na putu ka vasem sanducetu..

Neverovatno je, koliko problema i teskog stanja u narodu ima, ali Tijanic lepo salje sarenu lazu, ne bi li se neko prevario..

Necu se mnogo javljati na temu, ali cu sa zadovoljstvom citati vase komentare, a verujem da imate mnogo reci..

Nije slucajno tema na politici, jer ovo je mozda vise od obicnog politickog pitanja..

Ja evo danas, i bas me zanima vase misljenje za ovo, jer verujem da je vecina vas dobila opomenu ili je koverat na putu ka vasem sanducetu..
Neverovatno je, koliko problema i teskog stanja u narodu ima, ali Tijanic lepo salje sarenu lazu, ne bi li se neko prevario..
Necu se mnogo javljati na temu, ali cu sa zadovoljstvom citati vase komentare, a verujem da imate mnogo reci..
Nije slucajno tema na politici, jer ovo je mozda vise od obicnog politickog pitanja..

Ретко када сам злурад па да се сладим туђом муком. Али у Вашем случају, изгледа јесам. А ево зашто:
1. Гледате ТВ а не плаћате претплату, по мом мишљењу је крађа,
2. Тијанић Вам није говорио да не плаћате ТВ претплату, напротив. За неплаћање обавеза био је некада задужен З.Живковић, па је то народу прешло у навику.
3. Висина претплате неби била оволика да и Ви плаћате редовно. Тај неплаћени износ плаћамо ми, редовне платише свих дажбина,
4. Па како мислите, да Вам увођење дигиталне технике уместо аналогне земаљске ТВ, плаћамо ми редовне платише а Ви да после тога гледате бесплатно. А сигуран сам да ће те гледати , макар неку серију, утакмицу, ...,
5. ТВ претплата није комунална услуга (смеће, вода, струја, еколошка такса, ....) и како сам обавештен, НЕ ЗАСТАРЕВА. Па сада видите нашта ће те се позивати пред судијом,
6. Мислим да су домаћинства која примају социјалну помоћ, ослобођена ТВ претплате и то је уреду. Али не и она са нижим примањима, који уз кафицу и цигарету гледају ТВ програм.
Можете о овом мом коментару рећи свашта,што и очекујем, али сам дубоко уверен да сам у праву.

Ретко када сам злурад па да се сладим туђом муком. Али у Вашем случају, изгледа јесам. А ево зашто:
2. Тијанић Вам није говорио да не плаћате ТВ претплату, напротив. За неплаћање обавеза био је некада задужен З.Живковић, па је то народу прешло у навику.
3. Висина претплате неби била оволика да и Ви плаћате редовно. Тај неплаћени износ плаћамо ми, редовне платише свих дажбина,
4. Па како мислите, да Вам увођење дигиталне технике уместо аналогне земаљске ТВ, плаћамо ми редовне платише а Ви да после тога гледате бесплатно. А сигуран сам да ће те гледати , макар неку серију, утакмицу, ...,
5. ТВ претплата није комунална услуга (смеће, вода, струја, еколошка такса, ....) и како сам обавештен, НЕ ЗАСТАРЕВА. Па сада видите нашта ће те се позивати пред судијом,
6. Мислим да су домаћинства која примају социјалну помоћ, ослобођена ТВ претплате и то је уреду. Али не и она са нижим примањима, који уз кафицу и цигарету гледају ТВ програм.
Можете о овом мом коментару рећи свашта,што и очекујем, али сам дубоко уверен да сам у праву.

Ja RTS ne gledam uopste, jedina 3 kanala koja redovno pratim su ESPN America, History i Sci Fi.

Placam kablovsku, ako zele slobodno mogu da mi izbace RTS iz ponude ne bunim se.

Necu da placam za nesto sto nisam ni zeleo.

nisi...
zar si zaboravio sta je miloseviceva opozicija obecavala na sav glas--a sadasnja pozicija..??
zar nisu obecali da nece biti TV preplate..??
po cemu se javni servis razlikuje od ostalih TV kanala..?? da mozda nije komercijalan..???-ma jeste...samo sto vecinu para od reklama uzimaju povlasceni u vlasti....EEEEE JA ZBOG TOGA NECU DA PLATIM....

5. ТВ претплата није комунална услуга (смеће, вода, струја, еколошка такса, ....) и како сам обавештен, НЕ ЗАСТАРЕВА. Па сада видите нашта ће те се позивати пред судијом,.

ŠTA ZASTAREVA ZA JEDNU GODINU (ZA GRAĐANE):
- Struja
- Grejanje
- Plin
- Voda
- Dimničarske usluge
- Održavanje čistoće
- TV pretplata
- Poštanske usluge
- Telefon

Ja RTS ne gledam uopste, jedina 3 kanala koja redovno pratim su ESPN America, History i Sci Fi.
Placam kablovsku, ako zele slobodno mogu da mi izbace RTS iz ponude ne bunim se.
Necu da placam za nesto sto nisam ni zeleo.

Не верујем да на РТС-у (2) пропушташ утакмице наше репрезентације (у било ком спорту), Јелен лигу, Новака Ђоковића, а фамилија ти не гледа бар неку серију на РТС.
Кабловска не ослобађа од обавезе плаћања претплате за РТС.
Па и редовне платише нису желеле па плаћају. Нису желели ни еколошку таксу, ни порезу на имовину, ни таксу на мерно место и када нема потрошње, ... па морају да плаћају.
Лично мислим, да све ово о чему пишеш, плаћају твоји родитељи-пензионери, чак и кабловску па испада да је све што си написао тачно.

Pozoves se na zakon o obligacionim odosima gde ti nisi zainteresovana strana za sklapanje ugovora za pruzanje usluga ,u ovom slucaju emitovanje tv programa. Nista nisam potpisao a ni trazio sami emituju sami neka se finansiraju. Ja sam npr. neki deda sa Stare planine i imam samo dve sijalice u kuci ..Sta da placam? I koliko vidim ogromna vecina ne placa medju njima advokati i cinovnici...Oni znaju bolje od mene

Не верујем да на РТС-у (2) пропушташ утакмице наше репрезентације (у било ком спорту), Јелен лигу, Новака Ђоковића, а фамилија ти не гледа бар неку серију на РТС.
.

Tenis organski ne podnosim, a od sporta gledam jedino NFL na ESPN, cale gleda fudbal na Sport klubu a keva ne podnosi ove tupave serije sto se daju na RTS, gleda AXN i Sci Fi.

Niko u mojoj kuci ne bi zalio za RTS- om

Takse, porezi i ostalo su drugo.

Ovo je usluga, usluga koju ne zelim, ako mi i pored moje zelje oni isporucuju uslugu molim lepo, ali da platim necu jer je ne zelim.

А да ли је неко провалио да запослени плаћају дуплу претплату, јер "правно лице плаћа по једну претплату на сваких 20 запослених..."?
Значи, фабрика са 400 радника плаћа 20 претплата. А радници 8 сати гледају тв програм?
Теразије, Теразије, пусте ли сте.

А да ли је неко провалио да запослени плаћају дуплу претплату, јер "правно лице плаћа по једну претплату на сваких 20 запослених..."?
Значи, фабрика са 400 радника плаћа 20 претплата. А радници 8 сати гледају тв програм?
Теразије, Теразије, пусте ли сте.

-А радници 8 сати гледају тв програм?- и газда заједно са њима.

Back