I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ништа теби није остало од Аустроугара већ Румуна и то оних који су вршљали по Банату. Ердељ се може рачунати у ту назови културу.
А за тебе бих пре рекао да си Румун Олтеан. А распитај се код комшија Румуна ко су Олтеани!

Ne vredjaj Albancu. Mi lale smo za vas izmislili kulturu :D

Ili nisam dobro pratila ili niko nije odgovorio da li se neka od zvanicnih instanci odredila po ovom pitanju radi zastite gradjana ili nije? Da li je iko od onih koji treba da brane interese gradjana rekao ljudi viste u pravu i ne placajte ili da morate platiti .
Da li je sve ovo samo jedna za...ja ljudi ove zemlje za ciju sekiraciju niko nece ni da se izvini? Ako neko i rikne , koga briga. Manji teret za drzavne jasle.
Mislim da je "domacin" naveo kao svi znaju rezultate a kao niko ne gleda RTS. Ljudi, ja ne kazem da ne pogledam, ali ja placam SBB i gledam iRTV i HRT iRTL i Arenu i dr kanale pa mi nisu poslali poslednju opomenu pred utuzenje.
Dajte ako neko ima pravu i validnu informaciju ili ima mogucnost da sazna , neka kaze sta ceka nas gde je sledeci korak tuzba. Necu platiti gas, platicu TV pretplatu a posle toga ce me tuziti Bajatovic i nasa braca sto im to nisam platio, otvoricemo novu temu na forumu pa ukrug.
Poslao sam mail asocijaciji potrosaca - kao i da nisam. Briga cini mi se i njih kada se i oni pojavljuju na taj isti RTS. Formalno da a konkretno - snadjite se sami.
dajte ako iko ima nesto zvanicno.:dash:

Ovde nekakva prepucavanja udaljuju temu foruma od stvarnog problema
eventualnih saveta i resenja. Mislim da svaku temu treba ispostovati bez
uplitanja i otvaranja druge teme. Vecini koji su ovde imaju problem opomene ili
poslednje opomene pred utuzenje i po meni to je primarno cega se treba drzati (ako je zajednicki interes saznati sto vise i eliminisati ono sto je neko vec prosao).
Forum krstariceomogucava otvaranje drugih tema pa se interesenti mogu lako odrediti prema nahodjenju.Prihvatam da je kod nas dosta stvari uzrocno-posledicno vezano,ali ako se ispostuje jedna tema lakse ce se snaci svi koji su zainteresovani za nju i verovatno nece biti ponavljanja istog pitanja ili odgovora.
Sve u dobroj nameri.:dash:

Ne ne kod nas se sve to civilizovano resava... a i nema svrhe Srbija je ispusila sve ratove... nema smisla da i lalosi tako odrade posao.. ne ne.. mi cemo to za zelenim stolom gde je Srbija jos i najslabija :D

Аха, значи ти засад обећаваш да неће бити бацања под лед, а Срби треба да ти верују?

samo mala teza

daleko od toga da ne treba ispunjavati obaveze, to je zrelo, ali TV se probija reklamama i sadrzajem ne prinudnim pretplatama, neka ukinu brate ionako se informishem na netu ne znam kad sam upalio bas rts da gledam i smece im je program josh od 1991

neki pijani voditelji sa glupim pevacicama zikina sarenica bese ili tamo neki glupi kvizovi i slicno
hello ko je majmun da na to trosi vreme a ne jos i novac?

druga stvar ako je taj rst nash, tj pripada nama, sto bi placali stvar koji vec imamo?? trebali bi valjda da dobijamo deo profita a ne da im pravimo budzet
ista stvar vazi i za struju i trebala bi da vazi za telekom

dobra od opsteg znacaja treba da pripadaju svakom gradjaninu

ali jok to je tako postavljeno da se africki narod srbi dokusuri evropskim cenama za osnovne potrepstine

niko ne treba nista da placa
steta je sto jedan sam tu ne moze nista
treba automatski 2.000.000 kuca da dodje na istu ideju, pa da vidimo posle sta je cije

Novi Zakon o izvršenju i obezbeđenju, čija primena počinje danas, doprineće da celokupni sudski postupak (suđenje i izvršenje) traje najduže dve godine.

Ministarka pravde Srbije Snežana Malović naglašava da će višegodišnje izvršenje sudskih odluka postati prošlost, jer će novi Zakon o izvršenju i obezbeđenju ubrzati izvršenja sudskih odluka, ali i potraživanja javnih preduzeća po dugovanjima građana.

Jel ovo može da ima neke veze sa temom?

http://www.novimagazin.rs/ekonomija/pocinje-primena-zakona-o-izvrsenju-i-obezbedjenju

Ovih dana stižu masovna utuženja za nenaplaćenu TV pretplatu. S obzirom da takva potraživanja zastarevaju posle 12 meseci, a da se tužbe odnose na 2009, jasno je da RTS preti praznom puškom pokušavajući da otme novac koji im ne pripada.

Ne padajte na ovaj trik, čuvajte novac za korisnije stvari.

Sada im i promena Zakona o prinudnoj naplati,
koja se dogodila pre nekoliko dana, ide na ruku.
Znatno je skraćen rok naplate,pooštren postupak i uvedeni privatni
izvršioci....!

Back