- Poruka
- 17.686
P.S. Ja nisam "ispalila", ja sam ovde rodjena!!!
Patis li se mnogo u toj sirotoj i napacenoj EU, nesretnice?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S. Ja nisam "ispalila", ja sam ovde rodjena!!!
Patis li se mnogo u toj sirotoj i napacenoj EU, nesretnice?![]()
Ja ne, zbog posla koji radim, ali dobar deo se pati, pogotovu poslednjih 10 godina!
Svizac mota li mota... imam rodbinu u 4 zemlje iz EU plus neke poznanike u Norveskoj, svi su mnogo napacenibas tako kao i ti
![]()
Lepo sam ti rekla (napisala), da je kraj sa lepim zivotom u EU poceo jos pre 10 godina. Sve gore je i gore. I onako vecina nasih je iskomleksirana, pa lazu. Znas koliko ex-Yu ljudi ima ovde, sto kopaju kanale i ciste svapske WC-e, za minimalac? Znas li koliko poslova imaju ovde, da bi imali ono sto imaju?
Znas li uopste kolika je plata ovde i koliki su rashodi? Bilo je neka dobro, ali vise nije.
Ja ti rekoh da necu, a ti trazis li trazis. Provociras me samo da bih uradio ono sto zelis.
E pa necu, paprika. Necu da ti napisem `pusi qurac` mada ti to zarko zelis.
P.S. Na prvi post? Onaj u kom sam napisao koliki debil neko treba da bude da ne shvati ono sto je napisano 5-6 puta?
Pa eto, hvala sto si ucestvovao u ovom malom eksperimentu.
Sad, maheru, pisi sta hoces. Ili jos bolje, nemoj da pises nista, idi s muzem u krevet.
Nema šanse da se ta parnica protiv javnog servisa dobije.Samo bi na kraju platili i sudske troškove i kamatu.
Pretplata je propisana zakonom a sudovi se drže zakona ko pijan plota.
ako g. predsednik kaze da drzava nema para da redovno placa svoje rezije/struja,voda,grejanje itd. zasto mi da placamo rtv pretplatu.
Ovih dana stižu masovna utuženja za nenaplaćenu TV pretplatu. S obzirom da takva potraživanja zastarevaju posle 12 meseci, a da se tužbe odnose na 2009, jasno je da RTS preti praznom puškom pokušavajući da otme novac koji im ne pripada.
Ne padajte na ovaj trik, čuvajte novac za korisnije stvari.
Daj ne blamiraj se sa tim kanalima i wc-ima, molim teUvijek ista prica kad god ne znate sto da slazete. Koga god tamo znam, dobro zivi.
Sram te moze bit, doktorice... btw, fascinantno je koliko doktora ima na ovom forumu![]()
i sve bre cekam da se neko drugi seti i nista...PA ZAR NAM BIVSA OPOZICIJA MILOSEVICU NIJE OBECALA UKIDANJE TV PREPLATE...????
Kada vec posecujes dijasporu, onda provedi 2-3 meseca kod svojih poznanika ili rodjaka pa ces videti. Mada dosta ih je koji lepo zive, pogotovu mladji, ali su zaglavljeni u kreditima, sto za stan, sto za auto, sto za kucu u ex-Yu. Stariji vecinom zive u rupama i kao sto rekoh pored "Hausmajstorskih stanova" imaju po 10 baba gde ciste na crno.
P.S. Reci cu ti bolnicu i moje ime i prezime, ako zelis, pa kad te nanese put ovamo, ti svrati i uveri da nemam razloga lagati!
Uzalud mi se nabacujes, duso, sretno sam ozenjenA sto se dijaspore tice, bas zato sto sam bio i vidio ne dam ti da ovdje ljude blefiras, garantiram ti da svi tamo zive bolje nego sto bi zivjeli ovdje jer bi se inace svi vratili nazad iste sekunde da nije tako.
Zasto mislis da blefiram? Ja ti kazem istinu, pricajuci sa ljudima, u poslednjih 10 godina je sve teze i teze. Bolje zive za nijansu ovde,za tosi u pravu, a sto se tice povratka, vratili bi se da nisu zaglavljeni u kredite!
P.S. Ni na kraj pameti mi nije palo na pamet, da se bas tebi nabacujem. Ne vidim razloga, zasto bi to radila bas tebi!?!
Dijaspora bi se vratila da nije zaglavljena u kredite?Hahaha, vrh!
ma puste zelje...
Pravi se malo vazan nas "zapadni nam susjed".
ne ide da mu kazem kako se vojnik nabacuje doktorici...
Ma Laki je malo nervozan, pa malo izgubio kompas...![]()
ne ide da mu kazem kako se vojnik nabacuje doktorici...
Ma Laki je malo nervozan, pa malo izgubio kompas...![]()
P.S. Reci cu ti bolnicu i moje ime i prezime, ako zelis, pa kad te nanese put ovamo, ti svrati...