I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sve koji neplaćaju, pa nema smisla...razumem da to nije u redu, i sve to...al' ne može se protiv toga...glupo je da neki plaćaju, a neki ne, nije red prema ovima što redovno plaćaju...a vidim i da u celoj Evropi većina građana to plaća, pa moramo i mi...al' oni verovatno barem imaju šta da vide za te pare....
u celoj evropi gradjani se osecaju kao gradjani,cak i oni koje ne rade,jer je ok socijalna politika......ja se u mojoj srbiji ne osecam tako.prema tome,logicno je da to pravilo ne vazi ovde.

Narode, slobodno uđite u parnicu sa Tijanićevom razbojničkom organizacijom!

Ne mogu vam ništa, jer su sami sebe zaebali načinom naplate, odnosno time da EPS prvo sebi skida namirenje duga, pa što ostane usmeravaju za tv. Vi na sudu date izjavu da redovno uplaćujete tv pretplatu, i onoliko koliko možete za utrošenu el. energiju, a niste vi krivi što EPS sebi uzme sve što uplatite.

Pošto ne postoji posebna uplatnica za tv, sva krivica je na eps-u, i ne može vam niko ništa. Niko ne može da dokaže da vi ne govorite istinu, odnosno da niste plaćali pretplatu.

Mada, ja bih jako voleo da krenu da plene imovinu milionima građana Srbije koji ne plaćaju tu glupost. To bi dodatno, pored svih sranya, izazvalo nezadovoljstvo građana ovom vlašću, a što je više takvih stavri, to će vlast brže i krvavije da padne.

A kaj pise na uplatnici, kome ide lova? Ako si naveo da ide EPS-u, ta teorija pada u vodu.

EPS ima svoje uplatnice gde uplaćuješ određenu sumu...jedinstvenu, e onda je nji9hov posao da tu sumu podele na onu za struju i onu za tv. Pošto zakon ne obavezuje građane da nuliraju utrošak el. energije, odnosno plaćaju koliko mogu, a vodeći računa da im se ukupan dug za struju ne poveća toliko da im preti isključenje, niko ne može da dokaže da ti u toj jedinstvenoj sumi koju uplaćuješ nisi uplatio i tv pretplatu. E, sad, što EPS ne prosleđuje ništa televiziji dok ne namiri svoja potraživanja nije na nama da razmišljamo. To moraju međusobno da raskrste EPS i RTS.

Da je slučajno obratno, da se prvo skida pretplata, pa tek onda dug za struju, onda bi bilo zaebano, ali EPS na to nikada ne bi pristao.

Није то била никаква опозиција. Била је то плаћеничка НАТО багра.
Иста она багра која је арлаукала широм Србије о 6,5 милијарди које чекају
у камиону на Хоргошу - само они да дођу на власт, а свесно лагали.

Нишлијама обећали опрост дугова за струју, телефоне и комуналије па слагали.
Преваранти их касније утужили, а неки дужници се обесили.

Линк: Ubio se zbog duga za struju
(Убиле га ДОСманлије)

Обећавао је НАТО олош свашта, али све је окончано безочном пљачком Србије.
Један од виђенијих лупежа обећавао је овако:

milionmestaof6.jpg

Један други безочни преварант током председничких избора обећао је
упола мање: само 500 000 радних места и наравно - слагао!

Таква Ђилкошка економија неспособних и некомпетентних довела је буџет до
просјачког штапа, најамничкој булументи у РТС-у понестаје кинта, паника....
Можда има још нешто код народа што се може отети и опљачкати.

i samo zbog prenosenja ovih laznih informacija RTS-u ne treba platiti...a ovi sto su lagali treba da budu postrojeni uza zid i to nek prenosi TV...

EPS ima svoje uplatnice gde uplaćuješ određenu sumu...jedinstvenu, e onda je nji9hov posao da tu sumu podele na onu za struju i onu za tv. Pošto zakon ne obavezuje građane da nuliraju utrošak el. energije, odnosno plaćaju koliko mogu, a vodeći računa da im se ukupan dug za struju ne poveća toliko da im preti isključenje, niko ne može da dokaže da ti u toj jedinstvenoj sumi koju uplaćuješ nisi uplatio i tv pretplatu. E, sad, što EPS ne prosleđuje ništa televiziji dok ne namiri svoja potraživanja nije na nama da razmišljamo. To moraju međusobno da raskrste EPS i RTS.

Da je slučajno obratno, da se prvo skida pretplata, pa tek onda dug za struju, onda bi bilo zaebano, ali EPS na to nikada ne bi pristao.
kod mene je uz racun za struju i uplatnica za struju i za tv preplatu..al razdvojeno..

Треба одговорити контра тужбом за превару. РТС не испуњава прописане услове да би био јавни сервис.

Upravo. I nije tacno da ne mogu da iseku RTS - svuda u svetu postoji mogucnost skremblovanja programa koji se placaju.

Ja za to njihovo ***** od programa necu da platim ni mrtva. Oni nisu javni servis nego glat komercijalna televizija, koja ubiranjem haraca od gradjana stavlja sve ostale komercijalne televizije u daleko nepovoljniji polozaj jer naplacuju i na mostu i na cupriji. Govnari jedni najobicniji. Samo preko mene mrtve ce da zaplene bilo sta iz moje kuce, ako im je drago neka me vode u corku, taman da se malo odmorim o trosku drzave.

Мени овде нешто није јасно!?
Није ми јасно
КОЛИКИ ДЕБИЛ МОРАШ ДА БУДЕШ ДА ПОСТАВИШ ОВАКВУ ПОРУКУ

Zakon o obligacionim odnosima.

Član 378
(1) Zastarevaju za jednu godinu:
1) potraživanje naknade za isporučenu električnu i toplotnu energiju, plin, vodu, za dimničarske usluge i za održavanje čistoće, kad je isporuka odnosno usluga izvršena za potrebe domaćinstva;
2) potraživanje radio-stanice i radio-televizijske stanice za upotrebu radio-prijemnika i televizijskog prijemnika;

Ali:

Član 379
(1) Sva potraživanja koja su utvrđena pravnosnažnom sudskom odlukom ili odlukom drugog nadležnog organa, ili poravnanjem pred sudom ili drugim nadležnim organom, zastarevaju za deset godina, pa i ona za koja zakon inače predviđa kraći rok zastarelosti.

И ДА СЕ ОНДА РАСПРАВЉАШ СА ЉУДИМА И УБЕЂУЈЕШ ИХ У ПРОТИВНО ОД ОНОГА ШТО ЛЕПО ПИШЕ...

Član 378
(1) Zastarevaju za jednu godinu:
1) potraživanje naknade za isporučenu električnu i toplotnu energiju, plin, vodu, za dimničarske usluge i za održavanje čistoće, kad je isporuka odnosno usluga izvršena za potrebe domaćinstva;
2) potraživanje radio-stanice i radio-televizijske stanice za upotrebu radio-prijemnika i televizijskog prijemnika;

Е ондак те РТС утужи ЗА ГОДИНУ ДАНА НЕПЛАЋАЊА па суд донесе пресуду јел' те, па се примени
Član 379
(1) Sva potraživanja koja su utvrđena pravnosnažnom sudskom odlukom ili odlukom drugog nadležnog organa, ili poravnanjem pred sudom ili drugim nadležnim organom, zastarevaju za deset godina, pa i ona za koja zakon inače predviđa kraći rok zastarelosti.

КОЛИКИ ДЕБИЛ ТРЕБА БИТИ ПА ОВО НЕ РАЗУМЕТИ!?

П.С.
"НОВИНАРЧИЧУ", ДРЖ СЕ ТИ ТИХ ТВОЈИХ "НОВИНА"!

Niko da se javi ko je već prošao sud, da vidimo rezultat.

Mozda cekaju Novu godinu pa da nam tako cestitaju novu 2011 vec vidim koverat 28 decembra i tekst

Sretna nova 2011
Postovani milionski gledaoce,
Vas dug iznosi xxxxxx dinara
sa zaljenjem Vas obavestavamo da je protiv Vas pokrenuta prinudna naplata od strana nadleznog suda.:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
U nadi da cete izmiriti vas dug i biti redovan platisa sa najlepsim zeljama vas javni servis

RTS

Poslednja izmena:
Narode, slobodno uđite u parnicu sa Tijanićevom razbojničkom organizacijom!

Ne mogu vam ništa, jer su sami sebe zaebali načinom naplate, odnosno time da EPS prvo sebi skida namirenje duga, pa što ostane usmeravaju za tv. Vi na sudu date izjavu da redovno uplaćujete tv pretplatu, i onoliko koliko možete za utrošenu el. energiju, a niste vi krivi što EPS sebi uzme sve što uplatite.

Pošto ne postoji posebna uplatnica za tv, sva krivica je na eps-u, i ne može vam niko ništa. Niko ne može da dokaže da vi ne govorite istinu, odnosno da niste plaćali pretplatu.

Mada, ja bih jako voleo da krenu da plene imovinu milionima građana Srbije koji ne plaćaju tu glupost. To bi dodatno, pored svih sranya, izazvalo nezadovoljstvo građana ovom vlašću, a što je više takvih stavri, to će vlast brže i krvavije da padne.

Meni nekako za takvu prinundnu naplatu je asocijacija na neku baku koja zivi sama na Staroj planinini i ima jednu ,dve sijalice..sta ce njooj prinudno da naplate kad i nema tv niti zna sta placa a sta ne? Pera advokat ne placa i kaze da nema osnove za takve naplate .

u celoj evropi gradjani se osecaju kao gradjani,cak i oni koje ne rade,jer je ok socijalna politika......ja se u mojoj srbiji ne osecam tako.prema tome,logicno je da to pravilo ne vazi ovde.

Ne bi trebalo da zivite u zabludi. Nije bas sve tako sjajno i lepo u toj EU. I nije istina da se u danasnje vreme dobro zivi u toj EU. Naravno bolje je nego u Srbiji, ali je sve gore i gore...
I ovde se placa TV pretplata, tacnije u Austriji skoro 53 evra, svakog drugog meseca.

Мени овде нешто није јасно!?
Није ми јасно
КОЛИКИ ДЕБИЛ МОРАШ ДА БУДЕШ ДА ПОСТАВИШ ОВАКВУ ПОРУКУ

И ДА СЕ ОНДА РАСПРАВЉАШ СА ЉУДИМА И УБЕЂУЈЕШ ИХ У ПРОТИВНО ОД ОНОГА ШТО ЛЕПО ПИШЕ...

Е ондак те РТС утужи ЗА ГОДИНУ ДАНА НЕПЛАЋАЊА па суд донесе пресуду јел' те, па се примени

КОЛИКИ ДЕБИЛ ТРЕБА БИТИ ПА ОВО НЕ РАЗУМЕТИ!?

П.С.
"НОВИНАРЧИЧУ", ДРЖ СЕ ТИ ТИХ ТВОЈИХ "НОВИНА"!

Mnogo veci debil treba da budes pa da ne razumes napisano.

I to napisano 5-6 puta.

Drzi se ti svojih paprika i svog muza.

Back