I opet..pretplata

Da li placate pretplatu?

• Da

• Ne

• Sta da li placam?

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ti se šališ?
pa pre ću da plaćam (dobro neću, al onako) i OBN+BN u paketu nego RTS:lol:
I to ne iz inata. Več baš zbog tog nametnutog vida plaćanja uz račun za struju.

Jao jao jao mješaju se tu žabe i babe... Zna se šta je državna TV i naravno da će komercijalne u nekim segmentima imati interesantniji program jer se ne finansiraju od pretplate nego reklaama i jako im je stalo do gledanosti a pri tome nerjetko prelaze granice dobrog ukusa i odlaze u kič i šund i truju narod raznim budaleštinama. A državna TV mora da vodi račuan šta prikazuje kakav sistem vrijednosti proklamuje, mora da ima dječiji program program o kulturi, sportski čak i neke sportove i ekipe koje nisu pretjerano interesantn široj publici..., pa da su zastupljeni svi krajevi države u određenoj mjeri, da su uvijek aktuelni...

Mislim da RTS ima u većini segmenata jako dobar program ali imam zamjerke na informativni i malim dijelom sportski...

Poslednja izmena:
Dođem u glupi eps i tražim da uplatim struju toliko i toliko, ali da hoću da sav višak pređe isključivo na taj račun za struju. Kontam zašto da ne, došla do neke kinte, uplatim lepo koju hiljadarku više i mirnije dočekam zimsku sezonu.
Jest al kad bi to moglo:roll:
Kaže teta šalteruša, svaki dinar koji budete uplatili više automatski se računa kao uplata za rtv pretplatu:confused:
Nisam baš uvek u prilici da plaćam i više nego što treba ali zašto da ne? U Hrvatskoj čini mi se, imaš mogućnost da sebe na neki način kreditiraš kroz taj račun za struju. Pitaćemo domoljube kako to kod njih funkcioniše..

Pretplatu ne plaćam ali znam neke koji ni dinara ne duguju:roll:

mnogo ljudi koji se greju na struju bi preko godine kad im se ukaze prilika preplacivali struju kako bi im zimski racuni bili podnosljivi---medju njima sam i ja...medjutim glupa odluka o TV predplati sve remeti..

Jao jao jao mješaju se tu žabe i babe... Zna se šta je državna TV i naravno da će komercijalne u nekim segmentima imati interesantniji program jer se ne finansiraju od pretplate nego reklaama i jako im je stalo do gledanosti a pri tome nerjetko prelaze granice dobrog ukusa i odlaze u kič i šund i truju narod raznim budaleštinama. A državna TV mora da vodi račuan šta prikazuje kakav sistem vrijednosti proklamuje, mora da ima dječiji program program o kulturi, sportski čak i neke sportove i ekipe koje nisu pretjerano interesantn široj publici..., pa da su zastupljeni svi krajevi države u određenoj mjeri, da su uvijek aktuelni...

It's only a theory. :lol:

It's only a theory. :lol:

A šta je tvoja, da će potraživanja zastarjeti. Zbog takvih filozofa ljudi ne plaćaju razne dadžbine pa se poslije uvale do guše u dugove i ostaje im samo konopče ili da im daju imavinu kako bi se naplatili.

Treba reći ljudima istinu ne zastarjeva odnosno vrlo rijetko će se to desiti, oni dobro vode računa kada podnose tužbe a nebitno je kada će tebi stići i sva dugovanja će platit uz sudske troškove to je jasno kao dan

Poslednja izmena:

Mislim da RTS ima u većini segmenata jako dobar program ali imam zamjerke na informativni i malim dijelom sportski...

a odakle tebi da RTS nema reklame i da nije komercijalni..?? pa bre u dnevniku imas reklame....odakle pravo javnom servisu da krsi isti taj zakon o radiodifuziji i komercijalizuje program...?? zato sto je tijanic odlucio da navodno od reklama popravi sto je bombardovanjem unisteno..sam je to vise puta izjavio...

a odakle tebi da RTS nema reklame i da nije komercijalni..?? pa bre u dnevniku imas reklame....odakle pravo javnom servisu da krsi isti taj zakon o radiodifuziji i komercijalizuje program...?? zato sto je tijanic odlucio da navodno od reklama popravi sto je bombardovanjem unisteno..sam je to vise puta izjavio...

Ma vidiš da čovek zapravo uopšte nema tv.

Ne finansiraju se isključivo reklamama a naravno da nisu gadljivi na prihode od istih. Da se razumijemo kao i svugdje ima i tu dosta truleži i loših poteza ali komparativno posmatrajući ipak su No 1 po sistemu vrednosti koji promovišu i takve medije treba podržati

Dok prikazuju novogodisnji koncert iz Beca i turneju 4 skakaonice ja placam :D salim se, placam jer je takav zakon, a sad sto oni kradu sta ja tu mogu. Mogu da ne placam ali ne zelim da se za dve-tri godine vucaram po sudovima jer nisam hteo da dajem 500 dinara mesecno (a iskreno svi mi bacamo i vise para na mnogo gluplje stvari).

Ruku na srce, i program je pristojan. Nije vredan tih para, pogotovo sto posebno placam i kablovsku ali sta je tu je.

mnogo ljudi koji se greju na struju bi preko godine kad im se ukaze prilika preplacivali struju kako bi im zimski racuni bili podnosljivi---medju njima sam i ja...medjutim glupa odluka o TV predplati sve remeti..

To ti kažem, a ovi udarili po kvalitetu programa...Iskreno zabole me za serije, programsku šemu i sl. da je na posebnom računu i da sam potpisala neki ugovor možda bih i plaćala.
Dajemo mi lovu za more gluposti poput onog građevinskog zemljišta i sl, pa nikom ništa.
Meni eto smeta što je to na računu za struju iz vrlo praktičnih razloga.

Dok prikazuju novogodisnji koncert iz Beca i turneju 4 skakaonice ja placam :D salim se, placam jer je takav zakon, a sad sto oni kradu sta ja tu mogu. Mogu da ne placam ali ne zelim da se za dve-tri godine vucaram po sudovima jer nisam hteo da dajem 500 dinara mesecno (a iskreno svi mi bacamo i vise para na mnogo gluplje stvari).

Ruku na srce, i program je pristojan. Nije vredan tih para, pogotovo sto posebno placam i kablovsku ali sta je tu je.

Slažem se!!!

Sad ću vam dati još jedan podatak - pretplata kod nas je 7 KM činimi se, ali se to dijeli na RTRS i BHT pa je gotovo 3,5 KM svakom a i program je takav dakle nekvalitetan bolje reći nema mnogo živih prenosa ali se RTRS trudi kao RTS da gaji taj sistem vrednosti o kojem pričam i ja i ne očekujem za te pare od njih previše zato sam uzeo i kablovsku

Hrvati plaćaju pretplatu 20KM

A vi sad koliko čujem 10 KM eto pa možete i to sad staviti na papir kad pravite kalkulacije

I rećiću vam još nešto, HRT je razvaljivala sa programom RTS do prije 2-3 god. i scenografijom ma sve, sada je RTS - CNN za njih vjeruj te mi oni i pored tolike pretplate ne mogu kraj s krajem i urušavaju se iznutra

Ne finansiraju se isključivo reklamama a naravno da nisu gadljivi na prihode od istih. Da se razumijemo kao i svugdje ima i tu dosta truleži i loših poteza ali komparativno posmatrajući ipak su No 1 po sistemu vrednosti koji promovišu i takve medije treba podržati

kekekeke, moram se nasmejati na ovo. Znam, znam Pink je nenadhebiv po pitanju kolićine bljuvotina koje izbacuje, a RTS šampion u dosadnom, besmislenom, glupom programu. Ja ne znam ko ono može da gleda. Kad krene depresivni blok: Slagalica - Dnevnik - Srećni ljudi, samo da isečeš vene i iskrvariš na smrt.

Ајмо из почетка:
РТС има или нема рекламе?
Има и то ништа мање него било која комерцијална телевизија.
Дечији програм?
Шта то беше?
Које су то дечје емисије на РТС-у?
Систем вредности?! Да не почињем о томе...
Програми о култури???
На пример???
Спорт и РТС не иду заједно, ни популарни ни мање популарни.
Сви крајеви државе су заступљени једино у Жикиној шареници, али онда Вам одпада аргумент, култура, систем вредности, КИЧ, и неукус...

Тако да се може закључити да је РТС, по својој програмској шеми, обична комерцијална телевизија, која поред тога што живи као и све комерцијалне телевизије, паразитира на рачун грађана Србије, и то пута три, кроз претплату, кроз буџет, и кроз буџет Народне Скупштине, која издваја новац за преносе...

Ма, имали неког ко је био на суду због неплаћене ТВ пртплате, да нам исприча како се завршила та судска прича око неплаћања и нашта их је суд обавезао..

kekekeke, moram se nasmejati na ovo. Znam, znam Pink je nenadhebiv po pitanju kolićine bljuvotina koje izbacuje, a RTS šampion u dosadnom, besmislenom, glupom programu. Ja ne znam ko ono može da gleda. Kad krene depresivni blok: Slagalica - Dnevnik - Srećni ljudi, samo da isečeš vene i iskrvariš na smrt.

Па немојте тако, ни РТС није за бацање, ту су негде...
А ово о досадном се слажем, али ништа ту није бесмислено, све има своју сврху...

Ма, имали неког ко је био на суду због неплаћене ТВ пртплате, да нам исприча како се завршила та судска прича око неплаћања и нашта их је суд обавезао..

Па као за паркинг, нема никог, и неће бити, то све је неутуживо...

ja nisam cuo...ali sam cuo od prijatelja sudije--da su recimo tuzbe u pirotskom sudu /tu radi/dosle ali nisu aktivne i nalaze se u stanju mirovanja...uspud i on ne placa TV predplatu..

Ti mi ovako iz par pročiatnih postova ličiš na nekog ko redovno odlazi na one emisije Grand produkcije ili pred kuću Velikog brata a Pink kad si kući ne gasiš vjeovatno. :D

Код куће.

Чим Ви закључујете ''из пар прочитаних постова'' о нечијој личности или навикама,
јасно је зашто браните РТС...

ja nisam cuo...ali sam cuo od prijatelja sudije--da su recimo tuzbe u pirotskom sudu /tu radi/dosle ali nisu aktivne i nalaze se u stanju mirovanja...uspud i on ne placa TV predplatu..

Наравно, свако ко има било какве везе са правом зна да нема сврхе плаћати претплату, паркинг и карту у ГСП-у.
Наравно да се разумемо, требалоби то плаћати из пристојности, али не из страха од тужбе...

Back