- Poruka
- 15.259
A uostalom, šta se brinete. I tako će opet goreti pre ili kasnije.
Al baza podataka neće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A uostalom, šta se brinete. I tako će opet goreti pre ili kasnije.
Ti se šališ?
pa pre ću da plaćam (dobro neću, al onako) i OBN+BN u paketu nego RTS
I to ne iz inata. Več baš zbog tog nametnutog vida plaćanja uz račun za struju.
Dođem u glupi eps i tražim da uplatim struju toliko i toliko, ali da hoću da sav višak pređe isključivo na taj račun za struju. Kontam zašto da ne, došla do neke kinte, uplatim lepo koju hiljadarku više i mirnije dočekam zimsku sezonu.
Jest al kad bi to moglo
Kaže teta šalteruša, svaki dinar koji budete uplatili više automatski se računa kao uplata za rtv pretplatu
Nisam baš uvek u prilici da plaćam i više nego što treba ali zašto da ne? U Hrvatskoj čini mi se, imaš mogućnost da sebe na neki način kreditiraš kroz taj račun za struju. Pitaćemo domoljube kako to kod njih funkcioniše..
Pretplatu ne plaćam ali znam neke koji ni dinara ne duguju![]()
Jao jao jao mješaju se tu žabe i babe... Zna se šta je državna TV i naravno da će komercijalne u nekim segmentima imati interesantniji program jer se ne finansiraju od pretplate nego reklaama i jako im je stalo do gledanosti a pri tome nerjetko prelaze granice dobrog ukusa i odlaze u kič i šund i truju narod raznim budaleštinama. A državna TV mora da vodi račuan šta prikazuje kakav sistem vrijednosti proklamuje, mora da ima dječiji program program o kulturi, sportski čak i neke sportove i ekipe koje nisu pretjerano interesantn široj publici..., pa da su zastupljeni svi krajevi države u određenoj mjeri, da su uvijek aktuelni...

It's only a theory.![]()
E pa država je na tom kalupu zasnovana to je drugi par opanaka, veća decentarlizacija ne bi škodila, čudi me kako nisi pomenuo Zvezdu i Partizan, to ti ne smeta ali BG hronika smeta.

Jao jao jao mješaju se tu žabe i babe... Zna se šta je državna TV i naravno da će komercijalne u nekim segmentima imati interesantniji program jer se ne finansiraju od pretplate nego reklaama i jako im je stalo do gledanosti a pri tome nerjetko prelaze granice dobrog ukusa i odlaze u kič i šund i truju narod raznim budaleštinama. A državna TV mora da vodi račuan šta prikazuje kakav sistem vrijednosti proklamuje, mora da ima dječiji program program o kulturi, sportski čak i neke sportove i ekipe koje nisu pretjerano interesantn široj publici..., pa da su zastupljeni svi krajevi države u određenoj mjeri, da su uvijek aktuelni...
Mislim da RTS ima u većini segmenata jako dobar program ali imam zamjerke na informativni i malim dijelom sportski...
a odakle tebi da RTS nema reklame i da nije komercijalni..?? pa bre u dnevniku imas reklame....odakle pravo javnom servisu da krsi isti taj zakon o radiodifuziji i komercijalizuje program...?? zato sto je tijanic odlucio da navodno od reklama popravi sto je bombardovanjem unisteno..sam je to vise puta izjavio...
Mislim da RTS ima u većini segmenata jako dobar program ali imam zamjerke na informativni i malim dijelom sportski...
ali komparativno posmatrajući ipak su No 1 po sistemu vrednosti koji promovišu i takve medije treba podržati
mnogo ljudi koji se greju na struju bi preko godine kad im se ukaze prilika preplacivali struju kako bi im zimski racuni bili podnosljivi---medju njima sam i ja...medjutim glupa odluka o TV predplati sve remeti..
Dok prikazuju novogodisnji koncert iz Beca i turneju 4 skakaonice ja placamsalim se, placam jer je takav zakon, a sad sto oni kradu sta ja tu mogu. Mogu da ne placam ali ne zelim da se za dve-tri godine vucaram po sudovima jer nisam hteo da dajem 500 dinara mesecno (a iskreno svi mi bacamo i vise para na mnogo gluplje stvari).
Ruku na srce, i program je pristojan. Nije vredan tih para, pogotovo sto posebno placam i kablovsku ali sta je tu je.
![]()
Al baza podataka neće.
Ne finansiraju se isključivo reklamama a naravno da nisu gadljivi na prihode od istih. Da se razumijemo kao i svugdje ima i tu dosta truleži i loših poteza ali komparativno posmatrajući ipak su No 1 po sistemu vrednosti koji promovišu i takve medije treba podržati
kekekeke, moram se nasmejati na ovo. Znam, znam Pink je nenadhebiv po pitanju kolićine bljuvotina koje izbacuje, a RTS šampion u dosadnom, besmislenom, glupom programu. Ja ne znam ko ono može da gleda. Kad krene depresivni blok: Slagalica - Dnevnik - Srećni ljudi, samo da isečeš vene i iskrvariš na smrt.
Ма, имали неког ко је био на суду због неплаћене ТВ пртплате, да нам исприча како се завршила та судска прича око неплаћања и нашта их је суд обавезао..
Ма, имали неког ко је био на суду због неплаћене ТВ пртплате, да нам исприча како се завршила та судска прича око неплаћања и нашта их је суд обавезао..
Ti mi ovako iz par pročiatnih postova ličiš na nekog ko redovno odlazi na one emisije Grand produkcije ili pred kuću Velikog brata a Pink kad si kući ne gasiš vjeovatno.![]()
ja nisam cuo...ali sam cuo od prijatelja sudije--da su recimo tuzbe u pirotskom sudu /tu radi/dosle ali nisu aktivne i nalaze se u stanju mirovanja...uspud i on ne placa TV predplatu..