Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
to je zato sto igras sa amaterima samo
Istina, igram sa ortacima uz pivo..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je zato sto igras sa amaterima samo
Istina, igram sa ortacima uz pivo..

Ne moram ja da se unosim, to ide samo od sebe, akcije tečne, lopta kruži, elegantno, lako, dok se ne uoči otvaranje, čak se više samo prikaže nego što ga ja uočim, a onda je već sve gotovo. Nema silovanja,čista poezija 
Znaš da sam znao da ćeš to da napišešNe moram ja da se unosim, to ide samo od sebe, akcije tečne, lopta kruži, elegantno, lako, dok se ne uoči otvaranje, čak se više samo prikaže nego što ga ja uočim, a onda je već sve gotovo. Nema silovanja,čista poezija
![]()

Da...cekas da se igrac sam otvori i sledi mirno dodavanje...i onda sut, trenutak dok izbacuje loptu iz ruku kao da vodi ljubav sa njom, miluje je dok ne prodje kroz obruc![]()

E, a pazte ovo
Zelim da verujem da ovakvi super-heroji postoje ali svako ko je ikad uzeo u ruke basketaru, frizbi ili loptu za americki futbal zna da je 90% ovih suteva nemoguce...ipak svaka im cast, dobra je fora![]()

postoje....ja sam ladno u srednjoj mogao da pogađam trojke bez koske bez greške neko vreme, samo ti treba vremena i vežbanja

Ne znam...suvise perfektno deluje da bi bilo autenticno, podseca me na one reklame sa Bekamom
Ovakvi sutevi ulaze jednom u zivotu....ne znam, diskutabilno mnogo...
ili su pokušavali bezbroj puta

Ne znam...suvise perfektno deluje da bi bilo autenticno, podseca me na one reklame sa Bekamom
Ovakvi sutevi ulaze jednom u zivotu....ne znam, diskutabilno mnogo...

Ne znam, očekivao bih da se barem negde vidi neka nelogičnost, ali je sve baš tečno i prirodno, gde se vide i senke se uklapaju i sve.. Ovaj sa frizbijem drži i neke Ginisove rekorde mislim, ESPN radio priloge o njemu.. On mi izgleda all that good.. Ipak, cenim da su snimali po hiljadu puta svejedno![]()