Gospodin Darsi
Veoma poznat
- Poruka
- 14.094
A ja sam bas nevaspitani olinjali krokodil...Prvo zelim sve korisnike foruma internet pretrazivaca Krstarice da srdacno pozdravim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma ja fudbal ne igram

wii konzola![]()

Jel igrao neko menadzera?
Ili NBA2K12?

E to baš nikad nisam igrao.. Ali me zanima, nije da me ne zanima![]()
problem je što ovde ne mogu da se nađu igrice 
ako mislis na Football Managera, to redovno ganjam i maher sam... a sto se tice NBA poslednji mi je bio 2k10 ako se ne varam![]()

Ma ja fudbal ne igram
E to baš nikad nisam igrao.. Ali me zanima, nije da me ne zanima![]()

odlično jeproblem je što ovde ne mogu da se nađu igrice
![]()
odlično jeproblem je što ovde ne mogu da se nađu igrice
![]()
Za Nintendo Wii Lara`? Mislis u Srbiji ih nema?
na PCiju... odro bi te sine
al i na NBAiju bi 100%... Oklahoma Thundersi sine![]()
Deni Grejndžer, Indijanom delim lekcije.. Kamoli da uzmem neku jaču ekipu 
ima onaj osnovni paket, ali nema izbora igrica

Moj drugar ima Nintendo i znam da smo igrali brdo igrica, pitacu ga gde ih je uzeo...
I dođe drugi drugar, koji je tek malo slabiji od mene, i odvali ga pedeset razlike namerno
I to je bio kraj, posle toga je i ovaj prestao
Ovaj ***** mi pokvarioJes, na FM sam mislio, ja sam poslednji igrao 2009, mnogo sam voleo tu igricu![]()

Al najjače je kad niko nije hteo da igra sa mnom neko vreme jer niko nije mogao da me pobedi.. I jedan drugar počne da igra, a ja sve sa pola gasa, po desetak razlike, tako nešto.. Neću da ga ubijem da se demorališe jer ne bi hteo više da igra sa mnom.. I igramo mi, još se on naloži, pohvatao konce, dobro igra.. A ja ono, srećan što igram samoI dođe drugi drugar, koji je tek malo slabiji od mene, i odvali ga pedeset razlike namerno
Ovaj ***** mi pokvario
Lara` koliko vidim ovo je uglavnom rasprodato ali verovatno sledi nova isporuka...baci pogled
http://www.takolako.rs/user/nintendo-wii-igre/44_1200_1_0_0/category.jsp

ne može. može da se skine, ali na konzolu treba da se instalitra nešto da bi posle moglo da se igra. a ne bih da mi neko čačka i sje*e konzolu
Al najjače je kad niko nije hteo da igra sa mnom neko vreme jer niko nije mogao da me pobedi.. I jedan drugar počne da igra, a ja sve sa pola gasa, po desetak razlike, tako nešto.. Neću da ga ubijem da se demorališe jer ne bi hteo više da igra sa mnom.. I igramo mi, još se on naloži, pohvatao konce, dobro igra.. A ja ono, srećan što igram samoI dođe drugi drugar, koji je tek malo slabiji od mene, i odvali ga pedeset razlike namerno
Ovaj ***** mi pokvario