gost 254524
Iskusan
- Poruka
- 5.974
pa to, ima gomila ukusa, a lepe su skroz ko sokici, ne osetis da si pijan 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nisu unučićiNego su dal 0.33, 0.5, nemam pojma..
![]()
Vinjake i rakije sam prestao, a vinjak sam nekad pio baš ljudski.. Sad ne bih mogao da ga okusim![]()

De si srećo mojaKako bilo na putovanju?
![]()
))) fino sam se odmorila, druzila s ljudima, malo me opet drkaju na faksu, ali i to cu pokushati srediti nekako....
e, zubarka...tamo na jednoj temi sam pominjo kauzalno, pa bi da čujem od tebe šta je kauzalno, a kako je suprotno od toga...kranijalno, il kako...?

kauzalno je uzročno... to je već moja oblast![]()
e, zubarka...tamo na jednoj temi sam pominjo kauzalno, pa bi da čujem od tebe šta je kauzalno, a kako je suprotno od toga...kranijalno, il kako...?
od glave, prema dole, i da...kranijalno je suprotno...kauDalnood glave, prema dole, i da...kranijalno je suprotno...

znači kaudalno, a ne kauzalno...
...al kaudalno od glave na dole jel mu sad to dođe gornja il donja vilica...?
e i to okuzalno sam čuo...
pa kažeš od glave na dole...pa jel to podrazumeva donju il gornju vilicu...? ...misim to od glave na dole...

e i to okuzalno sam čuo...
pa kažeš od glave na dole...pa jel to podrazumeva donju il gornju vilicu...? ...misim to od glave na dole...
od glave naniže su vrat, trup, noge i to... a tu nema zuba
Lajterka, nešto si ti tu pobrkala![]()

shta sam ja pobrkala? jesam li rekla, od glave na dole?![]()
za lokalizaciju karijesa na povrshinama zubapa čemu onda to labijalno, kaudalno itd...?

bilo odlicno))) fino sam se odmorila, druzila s ljudima, malo me opet drkaju na faksu, ali i to cu pokushati srediti nekako....
kod tebe?![]()

pa, znam, al kakve to ima veze sa zubima, kad tu nema zuba?
za lokalizaciju karijesa na povrshinama zuba
labijalno-prema usnama
oralno- prema usnoj shupljini ili kod gornjih zuba palatinalno- prema nepcu, lingvalno- prema jeziku,
medijalno- prema zamishljenoj liniji koja dijeli lice na dva simetricna [prolazi izmedju centralnih sjekutica]
distalno- suprotna strana
okluzalno- grizna povrshina

pa jesam li rekla da nema? ispravila sam ga, da nije kauzalno vec kaudalno, i da ne znam zashto bi doticni rekao kaudalno u opisu stanja zuba...

Do jajaNe znam kako si se odmorila, ja kad tako odem negde obično spadnem s nogu tokom tih 5-7-kolikoveć dana.. Onda kad se vratim spavam još toliko
Idem stalno u zadnje vreme jednim busom koji produžava do Banjaluke i setim te se svaki put da znaš xD
Što dobar crtani
))))
meni je to odmor sve
nije bash da sam spavala, al' sam se psihicki oporavila