i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nisu unučići :lol: Nego su dal 0.33, 0.5, nemam pojma..
voodoo.jpg

Vinjake i rakije sam prestao, a vinjak sam nekad pio baš ljudski.. Sad ne bih mogao da ga okusim :sad2:

pa čista hemija...:sad2:
misim ni ovo danas nije bolje, al bar metnu ukuse da ne osjetiš...

e i to okuzalno sam čuo...
pa kažeš od glave na dole...pa jel to podrazumeva donju il gornju vilicu...? ...misim to od glave na dole...

ne, ne primjenjuje se rijec kaudalno na odnos gornje i donje vilice...

kad se vrshi pregled, krece se iz jednog kvadranta i ide po redu, tako da nema potrebe da govori gore dole,a i ako govori gore dole, kaze bukvalno tako.... gore...dole :D

pa čemu onda to labijalno, kaudalno itd...?
za lokalizaciju karijesa na povrshinama zuba :)

labijalno-prema usnama
oralno- prema usnoj shupljini ili kod gornjih zuba palatinalno- prema nepcu, lingvalno- prema jeziku,
medijalno- prema zamishljenoj liniji koja dijeli lice na dva simetricna dijela[prolazi izmedju centralnih sjekutica]
distalno- suprotna strana
okluzalno- grizna povrshina

bilo odlicno :)))) fino sam se odmorila, druzila s ljudima, malo me opet drkaju na faksu, ali i to cu pokushati srediti nekako....

kod tebe? :)

Do jaja :D Ne znam kako si se odmorila, ja kad tako odem negde obično spadnem s nogu tokom tih 5-7-kolikoveć dana.. Onda kad se vratim spavam još toliko :lol:
Idem stalno u zadnje vreme jednim busom koji produžava do Banjaluke i setim te se svaki put da znaš xD

Što dobar crtani :D

za lokalizaciju karijesa na povrshinama zuba :)

labijalno-prema usnama
oralno- prema usnoj shupljini ili kod gornjih zuba palatinalno- prema nepcu, lingvalno- prema jeziku,
medijalno- prema zamishljenoj liniji koja dijeli lice na dva simetricna [prolazi izmedju centralnih sjekutica]
distalno- suprotna strana
okluzalno- grizna povrshina

that's it...:)
..fala...srce si...:cmok:

Do jaja :D Ne znam kako si se odmorila, ja kad tako odem negde obično spadnem s nogu tokom tih 5-7-kolikoveć dana.. Onda kad se vratim spavam još toliko :lol:
Idem stalno u zadnje vreme jednim busom koji produžava do Banjaluke i setim te se svaki put da znaš xD

Što dobar crtani :D

pa produuuuzi i ti s busoooom :)))))

pa shta ja znam, odmorila se :) meni je to odmor sve :) nije bash da sam spavala, al' sam se psihicki oporavila :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back