- Poruka
- 122.143
ae, da te čujem![]()
ti?

29, 30, tu si negde gore dole malo sam mozda omanula, uvek treba ostaviti prostora za neke omaske
ako sma bas omanula izvinjavam se
kolko imas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae, da te čujem![]()

dokone budale
ja se cesto zacudim kad skontam da imas 21![]()
![]()

Сујетна, искомплексирана, звоцало, и мисли да је најпаметнија на целом свету.. То више стоји некој од 40 него некој од 24..
ovo mi promace
pa znam sinak meni su se svi cudili kad im ovde kazem kolko imam god
u rl me izdaje faca ali se zivi nacude kad ja sedim i barabar sto bi rekli nasi caskam sa nekim od 40 banke
moj mozak je razvijen i to jeste pozitivno a ti pokusavas da me pecnes da sam star mala, baba devojka i sl, a nisam jer ja sinak nosim tom i dzeri majicu imam kravlje nokte obozavam da se ljuljam ali imam kefala ko da imam 40al ti to nikako ne ozes da ukopcas pa sve ovo i gubi poentu, bezve da ti pricam o sebi to za tebe nije ni bitno.... jjebi ga ja da sam birala kako cu da zivim ja bih izabrala da budem pod staklenim zvonom pa da uzivam u neznanju neobavestenosti i nezainteresovanosti ...al nisma mogla da biram, a mudrost se stice najvecim delom iskustvom i malo prirodnog talenta ...
ima ovde jos nas mladjih koji kada pisu po temama ovi stariji zinu, ne lupam nego znam, saint, lajterka, dadi....izostavicu nego garant, al to su deca ko i ja al su umno na nivou sredovecnih ljudi i to jeste sinak pozitivno al ti to ne kapirasal ne brini nisi u toj grupi, ne lupam znam
tako da ne brini neces biti okarakterisan kao neko od 40 god
ni u negativnom ni u pozitivnom
mislila sam do danas da imam 19
![]()
...elem ne svidja mi se sto se priblizavam 25 to su vec neke ozbiljnije godine, ko studira tada zavrsava pa se zaposljava, kontas u tom nekom opstem smislu, pa krenu da te ljudi pitaju kad ce se udajes /zenis
bljak bre bezite bre, ja da klackam dete idi begaj ja se klackam 
shaće je između 30 i 35
metla i djeluje kao da ima do 25 zbog tvrdoglavosti... u kasnijim godinama se to ispegla: )
saint djeluje daleko mudrije od svojih godina
kaži da nisam baba, kaži da nisam baba 
ti?
29, 30, tu si negde gore dole malo sam mozda omanula, uvek treba ostaviti prostora za neke omaske
ako sma bas omanula izvinjavam se
kolko imas?
shaće je između 30 i 35
i od mene![]()

kaži da nisam baba, kaži da nisam baba
![]()
sad kad je ona neka baba u penzionerskom domui od mene![]()

imas, al sa infantilcima, oni su izostavljeni iz ove priceОпет лупаш.. Само кажем да имаш особине као нека жена коју је појео живот, па је сујетна, искомплексирана, звоцало.. Па ме чуди кад си ти пре постала таква.. То је то у негативном смислу...
Иначе рекла си да си могла да бираш како ћеш да живиш, сад кажеш да ниси могла.. Хоће то тако...
Иначе све причаш као кроз шалу а у свакој шали има пола истине.. Кад ти је џејн рекла као мувао ме овај твој ти све као кроз шалу, а заправо изгибе жена да докаже како није, па онда један јадан ударац као имаш спуштено дупе и сисе, па онда најјадније оно ''није битно коме је делио комплименте пре мене, него ко га кара у последњих три године'' .. То кад сам чуо изврнуо ми се желудац.. А овамо глумиш неку паметну, на нивоу..
Фејкеру један најобичнији... Иначе не би веровала имам пријатеље од по 25,30 и више година, и причам са њима најнормалније... Замисли..

nemoj sinak da se mesas u nesto sto ne znas, cuti pametniji sidaj ne pretjeruj, kakva baba... ali teeetkaaaaa... hihihhi
šalica mala
ne djeluješ staro, samo vrlo pametno i životno iskusno: )
zveće tebe tetka saint na kolače i čaj 

voliš poltrone a![]()

shaće je između 30 i 35
metla i djeluje kao da ima do 25 zbog tvrdoglavosti... u kasnijim godinama se to ispegla: )
saint djeluje daleko mudrije od svojih godina

jos jednu macku!

imas, al sa infantilcima, oni su izostavljeni iz ove price
a da se vas dvoje pojjebete vise a, posto vidim imate misiju branimo jedno drugo od ostalih
mala je sama pocela da cacka pa kad je dobila u svom stilu povratnu sljagu nije znala de se nalazi pa je pocela da se izvalici pa kao na kraju sve kao sala hahah...jeeeste....pa je kao foru lupila da ce da me cacka jer sam ja tebe na onoj tvojoj temi....pa da to tako izgleda kad bj serre pa ne ume da skupi govanca nego oce da ih zatrpava, a ti se napalio ko mladi majmunnemoj sinak da se mesas u nesto sto ne znas, cuti pametniji si
opala
hihi moze!
da delimo krevet
pa kad dodje idemo u trojku![]()