***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
Кажу да не чује добро од вијагре, е сад...
a može bit i da je od starosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кажу да не чује добро од вијагре, е сад...

sad htedoh da kazem
meni su sve do jedne na slici jako ruzne
))ma njemu ni vijagra ne može pomoć
Tako metlo, podrzi me))

sad ce plja da mudrosera kako smo zavidne, zna on sto se nama ne svidjaju
pa jes kad bi bili slepi, ja brate kad vidim lepo zensko i ja se okrenem za njom, ono su maskirani gabori, evo i j iz pozadine potvrdjuje![]()

sad ce plja da mudrosera kako smo zavidne, zna on sto se nama ne svidjaju
pa jes kad bi bili slepi, ja brate kad vidim lepo zensko i ja se okrenem za njom, ono su maskirani gabori, evo i j iz pozadine potvrdjuje![]()

cekaj da procitam jos koji put, ja pratim samo ove turske serijekomri radi mu vijagra, pricala ona kendra kurrva sto je bila u kuci sa njim, da se naguta i onda njih tri svaka po par minuta skakucu po njemu na smenu, ne znam koja ima zadovoljstvo da joj svrsi to nije rekla, treba procitamo njenu knjigu da saznamo![]()

sad htedoh da kazem
meni su sve do jedne na slici jako ruzne
aj, metlo, ne preteruj, nisu one ružne na oko koliko su šupljoglave lopate
Боли пљу ку*ац да покреће уопште такву тему... Мој пост горе њој упућен је био у фазону ''ти си женско, нормално је да ти се не свиђају жене'' а не као љубоморна си..
Уосталом ово је тема ''ја бих управо сад'' а не ''вама бих дао управо сад'' .. Ово сам пожелео себи не вама.![]()

ma na onom e kanalu ima realti sou jedna bivsa zecica i izdala je skoro knjigu o zivotu u kucicekaj da procitam jos koji put, ja pratim samo ove turske serije![]()

aj, metlo, ne preteruj, nisu one ružne na oko koliko su šupljoglave lopate

kojoj ni sminka ne pomaze![]()
Па ти ниси знала? Њему за овакве ствари и требају само јако јако паметне девојке...

)))ma super je to sto si ti sebi pozeleo samo je problem sto ne dajes drugima da se izjasne a da ne probas da ih pokopas
zena je napisala da su njoj ruzne a ti brze bolje izvalcis glupe zakljucke, il zato sto je zena il je zavidna.... teraso
imamo i mi oci i ako smo zene.... nema zene na svetu koja ne voli da vidi nesto lepo bez obzira na pol, a ima zavidnih krava koje nece da priznaju, al sad to nije bio slucaj
dakle to sto su joj ruzne nije zato sto je zena pobogu jel moguce da si tolko ogranicen, nego zato sto ima neki svoj izgradjen ukus i eto njoj te nisu lepe, a jjebi ga zadesilo se da vecini nama nisu lepe, stvar ukusa naravno nema tu ubedjivanja zato nemoj ni da ga zapocinjes
cuj ga zensko je pa ne moze da joj budu lepee svasta cu da cujem
ti ako ni za jednog muskarca ne mozes da kazes da je lep onda imas tezak problem sa sobom svojom seksualnoscu i svojom licnoscu....svi mi imamo oci i svi mi imamo neki sebi svojstven osecaj za estetiku i potpuno je prirodno da lepotu prepoznajes (po svom ukusu) bez obzira na pol
ma sve su lepe kad se našminkaju. ali hebeno kad se probudiš u sred noći pa je vidiš na istom jastuku

Ти некоме кажеш да је тераса... И ти некоме кажеш да покопава.. А овамо селектујеш људе и причаш са овима не би кафу попила ови ми у кућу не улазе.. А друга ствар написао сам јој пост у фазону ''женско си нормално је да се не ложиш на жене'' а не љубоморна си кучка.. А извлачење глупих закључака сам видео кад сам рекао оно ''школовао сам се да не цепам дрва'' ти си окренула на ''значи сви што цепају су нешколовани'' , и ако ја то нисам рекао нити сам уопште мислио на то, него ето ти читаш како теби одговара и причаш шта ти хоћеш..
Ја немам потребе да причам да ли је неки леп или није, уопште ме не занимају такве теме, а и немам коме да одговарам да ли је овај леп или није..
Уосталом навикао сам већ да са тобом немам заједнички језик, тако да нећу више ни да улазим у било какву расправу јер нема поенту..

niko ne voli ogranicene neizgranjene klince jjebi ga 
normalno da nema poente moras ti jos da rastes da bi mogo sa bilo kim ovde da raspravljas na bilo koju temu
al nemoj da mislis da glupost kao"normalno je da su ti ruzne jer si ti zensko" i sve na tu foru da ti tako lagano prodjuniko ne voli ogranicene neizgranjene klince jjebi ga
![]()
Нико не воли ни комплексаше и сујетне као што си ти па ти нико овде не пребацује то... Провалио сам да свако на форуму ко има нешто да ми приговори хвата се година.. Да сам рекао да имам 30 пола вас не би знало шта да напише..