Види се мој ку*ац, само ме ни не занима да прикривам, уосталом не би ни провалили ни отприлике колико имам да нисам сам рекао да имам 20.. Ево по твојим постовима рекао бих да имаш 40, ал не у позитивном смислу..
ovo mi promace

pa znam sinak meni su se svi cudili kad im ovde kazem kolko imam god
u rl me izdaje faca ali se zivi nacude kad ja sedim i barabar sto bi rekli nasi caskam sa nekim od 40 banke

moj mozak je razvijen i to jeste pozitivno a ti pokusavas da me pecnes da sam star mala, baba devojka i sl, a nisam jer ja sinak nosim tom i dzeri majicu imam kravlje nokte obozavam da se ljuljam ali imam kefala ko da imam 40

al ti to nikako ne ozes da ukopcas pa sve ovo i gubi poentu, bezve da ti pricam o sebi to za tebe nije ni bitno.... jjebi ga ja da sam birala kako cu da zivim ja bih izabrala da budem pod staklenim zvonom pa da uzivam u neznanju neobavestenosti i nezainteresovanosti ...al nisma mogla da biram, a mudrost se stice najvecim delom iskustvom i malo prirodnog talenta ...
ima ovde jos nas mladjih koji kada pisu po temama ovi stariji zinu, ne lupam nego znam, saint, lajterka, dadi....izostavicu nego garant, al to su deca ko i ja al su umno na nivou sredovecnih ljudi i to jeste sinak pozitivno al ti to ne kapiras

al ne brini nisi u toj grupi, ne lupam znam

tako da ne brini neces biti okarakterisan kao neko od 40 god

ni u negativnom ni u pozitivnom