i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нико не воли ни комплексаше и сујетне као што си ти па ти нико овде не пребацује то... Провалио сам да свако на форуму ко има нешто да ми приговори хвата се година.. Да сам рекао да имам 30 пола вас не би знало шта да напише..

Koliko ti je ljetaH?

da si reko da imas trideset niko ti ne bi verovao, vidi se odlicno ko kolko ovde ima godina i kad ne napise, varas se ako mislis da moze lako da se prekrije, moras da si vesy manipulator da bi to prekrio i to ne moze svako ;)
"cast" naravno infantilnim izuzecima koji sa 40 misle i pisu ko da imaju 16 :lol:

Види се мој ку*ац, само ме ни не занима да прикривам, уосталом не би ни провалили ни отприлике колико имам да нисам сам рекао да имам 20.. Ево по твојим постовима рекао бих да имаш 40, ал не у позитивном смислу..

Види се мој ку*ац, само ме ни не занима да прикривам, уосталом не би ни провалили ни отприлике колико имам да нисам сам рекао да имам 20.. Ево по твојим постовима рекао бих да имаш 40, ал не у позитивном смислу..

sine ja sam samo dvema, trima osoboma ovde omanula godine
itekako se vidi ;)
pogodi se sa razlikom 2 god + -, interesantno ta greska se javlja kod ovih starijih, kod ovih mladjih se lakse pogodi ;)

sine ja sam samo dvema, trima osoboma ovde omanula godine
itekako se vidi ;)
pogodi se sa razlikom 2 god + -, interesantno ta greska se javlja kod ovih starijih, kod ovih mladjih se lakse pogodi ;)

А да, извини ја заборавио, ти знаш ко је какав човек и да га не видиш, ти знаш ко колико има година и да га не видиш... Па Клеопатра јеси то ти?

ПС. за неупућене Клеопатра је:
prorocica-kleopatra.jpg

kako to? obrazloži. ne kapiram :(

ovo mi promace :lol:
pa znam sinak meni su se svi cudili kad im ovde kazem kolko imam god
u rl me izdaje faca ali se zivi nacude kad ja sedim i barabar sto bi rekli nasi caskam sa nekim od 40 banke :lol:
moj mozak je razvijen i to jeste pozitivno a ti pokusavas da me pecnes da sam star mala, baba devojka i sl, a nisam jer ja sinak nosim tom i dzeri majicu imam kravlje nokte obozavam da se ljuljam ali imam kefala ko da imam 40 :manikir:al ti to nikako ne ozes da ukopcas pa sve ovo i gubi poentu, bezve da ti pricam o sebi to za tebe nije ni bitno.... jjebi ga ja da sam birala kako cu da zivim ja bih izabrala da budem pod staklenim zvonom pa da uzivam u neznanju neobavestenosti i nezainteresovanosti ...al nisma mogla da biram, a mudrost se stice najvecim delom iskustvom i malo prirodnog talenta ...

ima ovde jos nas mladjih koji kada pisu po temama ovi stariji zinu, ne lupam nego znam, saint, lajterka, dadi....izostavicu nego garant, al to su deca ko i ja al su umno na nivou sredovecnih ljudi i to jeste sinak pozitivno al ti to ne kapiras :lol: al ne brini nisi u toj grupi, ne lupam znam ;) tako da ne brini neces biti okarakterisan kao neko od 40 god :mrgreen: ni u negativnom ni u pozitivnom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back