i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je jedini deo vezan za kozmetiku gde moji xx hromozomi dolaze do izrazaja :lol:
u prevodu nemam nin jednu jedinu stvar koja je namenjena ulepsavanju u neseseru osim dva puna nesesera lakova za nokte :mrgreen:
zezaju me da sam sasava al jjebem mu misa pa moram i ja negde da iskazem svoju zenstvenost :manikir:

nego kurs samo za manikir je 15 000 din mamicu im a sa pedikirom 30 000 a ne pada mi na pamet da cackam tudja stopala :bljak:
nego sto ako se ogranicim samo na manikir imam manje sanse za zaposlenje jer po salonima cesto rade oba jedna radnica :roll:

i ja volim da se zezam s lakovima i manikirom :)
samo sam krenula da jedem zanoktice :sad2: upropastila sam palčeve :rida:

nista od tebe, ja najvise volim da furam ovo

Nail%20Art%20Cow%2004.jpg

Bas je fora :D

Ma znam da si okacila primera radi, ali ovo je malo zastrasujuce u odnosu na lepotu trenda :lol:

To jeste, ja sam uvek za lep francuski manikir na lepu duzinu prirodno poraslih noktiju, ali ne veliku, eventualno uz neki lep detalj na par prstiju, tipa palac i domali (to su maj fejvorit) :manikir:

vuce malo na zmijske/krokodilske sare :lol:
nemate pojma meni je jednom kravlji manikir poveco ocenu u srednjoj, profanka se odusevila :zcepanje:

Zavisi koju kombinaciju odaberes, sto neznije, to bolje, ja sam sad u nude fazi :manikir:

Ma, sitnice zivot znace :cistinaocare:

skoro sam u jako malom roku pokupovala dvadesetak lakova :rumenka: al oni jeftini pijacni ne pada mi na pamet one profi pa za te pare odem na more :lol:
elem i onaj moj i keva - si ti normalna tolke pare
maaars :azdaja: mojne sad da pocnem se sminkam pa kupim puder 2500 maskara 1500 komplet senki 2000 i ostalo bem vam misa :lol:

e ne bi dala za neku sminku tolke pare pa makar crkla, jjebo te za onu maskaru tri puta cu da se ubijem ko majka u meku :zaljubljena:

pre neki dan drugarica tela lakira nokte i kao e daj neki koje imas se namacka, ja joj izvucem ona se izbeci i kao neka kuci cu onda onim mojim mlecnim :zcepanje: ja sve zeleni plavi, drcavi i td :rumenka:

ja sam skontala kako se fino prave sličice, kasnije možeš samo da ih nalepiš na nokat, umesto da se maltretiraš sve vreme da crtaš direktno po noktu i gledaš da ne pogrešiš :aha:

mislis na kupovne il sam da pravis?
kako daj klip

joj ja nikako da probam ono u vodi kad nakapas pa onda umocis nokat i dobijes lude sare mrzi me da se drnadam a mnogo mi se svidja
ovo
water-nails.jpg

verovatno sam ih ostavila na miru jer sam pojela usne :rida:
nesto mora da nastrada :roll:
e i to jedem, ima ih dosta :zcepanje:
mislis na kupovne il sam da pravis?
kako daj klip

joj ja nikako da probam ono u vodi kad nakapas pa onda umocis nokat i dobijes lude sare mrzi me da se drnadam a mnogo mi se svidja
ovo
water-nails.jpg

to sam ja probala, sa kombinacijom žuta, ljubičasta i sedefasta tamno zelena na beloj bazi, prelepo ispada :D
može da se ubaci i u mešanju bezbojni lak ako ne mažeš prethodno beli po noktu, pa tu gde je bezbojan ispadne kao da nema ništa, kul efekat :)
inače, uzmeš klasičnu malo jaču plastičnu kesu i na njoj šaraš lakovima, to je cela filozofija. sačekaš da se prosuši i kasnije samo nalepiš na nokat,
premažeš odozgo bezbojnim lakom i to je to.

Ma, ja to cetkicom za likovno, lakse mi je kad je dugacka drska :)

a i tu su pale zrtve :zcepanje:
ima sveki onaj komplet kineski kao ogledalce onda pribor za nokte i pribor za sminkanje sa nekoliko cetkica
cetkice joj nisu trebale, odlicno :mrgreen:
sad imam opremu na dva fronta :lol:
usmekala sam kevinu neku tanku al ne da stipsa u njihovom svetu dobra tanka cetkica je sveti gral :roll: moracu da uzmem sebi

e i to jedem, ima ih dosta :zcepanje:

to sam ja probala, sa kombinacijom žuta, ljubičasta i sedefasta tamno zelena na beloj bazi, prelepo ispada :D
može da se ubaci i u mešanju bezbojni lak ako ne mažeš prethodno beli po noktu, pa tu gde je bezbojan ispadne kao da nema ništa, kul efekat :)
inače, uzmeš klasičnu malo jaču plastičnu kesu i na njoj šaraš lakovima, to je cela filozofija. sačekaš da se prosuši i kasnije samo nalepiš na nokat,
premažeš odozgo bezbojnim lakom i to je to.
da palo mi na pamet samo sa selotejpom onom stranom bez lepka, probacu ;)
ma sve grickam cuti :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back