i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
silver-shatter-opi-nail-polish.jpg

gde li ja živim :lol:

ma jok, poručuje mi da skratim nokte, krajnje je vreme :lol:

to je jedini deo vezan za kozmetiku gde moji xx hromozomi dolaze do izrazaja :lol:
u prevodu nemam ni jednu jedinu stvar koja je namenjena ulepsavanju u neseseru osim dva puna nesesera lakova za nokte :mrgreen:
zezaju me da sam sasava al jjebem mu misa pa moram i ja negde da iskazem svoju zenstvenost :manikir:

nego kurs samo za manikir je 15 000 din mamicu im a sa pedikirom 30 000 a ne pada mi na pamet da cackam tudja stopala :bljak:
nego sto ako se ogranicim samo na manikir imam manje sanse za zaposlenje jer po salonima cesto rade oba jedna radnica :roll:

Poslednja izmena:
znam kakv efekat imaju nego sam okacila bilo koju sliku samo da vidi u cemu je fora
ovi imaju ovakav opi malo drugaciji al to je to u principu za nekoga ko ne zna uopste o tim lakovima nista svejedno je :lol:
Ma znam da si okacila primera radi, ali ovo je malo zastrasujuce u odnosu na lepotu trenda :lol:
nakon što sam se žešće glupirala sa šaranjem po noktima, skontala sam koliko je sve što nije jednobojno, ustvari previše detalja za tako mali deo tela :aha:
To jeste, ja sam uvek za lep francuski manikir na lepu duzinu prirodno poraslih noktiju, ali ne veliku, eventualno uz neki lep detalj na par prstiju, tipa palac i domali (to su maj fejvorit) :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back