Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
...da spavam....i odo to da ostvarim...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je jedini deo vezan za kozmetiku gde moji xx hromozomi dolaze do izrazaja
u prevodu nemam nin jednu jedinu stvar koja je namenjena ulepsavanju u neseseru osim dva puna nesesera lakova za nokte
zezaju me da sam sasava al jjebem mu misa pa moram i ja negde da iskazem svoju zenstvenost
nego kurs samo za manikir je 15 000 din mamicu im a sa pedikirom 30 000 a ne pada mi na pamet da cackam tudja stopala
nego sto ako se ogranicim samo na manikir imam manje sanse za zaposlenje jer po salonima cesto rade oba jedna radnica![]()
nista od tebe, ja najvise volim da furam ovo
![]()
Ma znam da si okacila primera radi, ali ovo je malo zastrasujuce u odnosu na lepotu trenda
To jeste, ja sam uvek za lep francuski manikir na lepu duzinu prirodno poraslih noktiju, ali ne veliku, eventualno uz neki lep detalj na par prstiju, tipa palac i domali (to su maj fejvorit)![]()
i ja volim da se zezam s lakovima i manikirom
samo sam krenula da jedem zanokticeupropastila sam palčeve
![]()
vuce malo na zmijske/krokodilske sare
nemate pojma meni je jednom kravlji manikir poveco ocenu u srednjoj, profanka se odusevila![]()
vuce malo na zmijske/krokodilske sare
nemate pojma meni je jednom kravlji manikir poveco ocenu u srednjoj, profanka se odusevila![]()
ja ih ne jedem nego cupkam prstima...al ista steta
sad sam se malo korigovala poslednjih mesec dva nisam pipnula pa su se oporavile, joj samo da nastavim tako![]()
Bas je fora![]()
e vidjala sam takve al mrzim zimu pa necu i na noktima da mi jeda nisam morala da skidam crni lak za praksu u srednjoj, sto posto bih i dalje nosila samo crni
inače..ovo kravlje..radila sam ja i sneška belića zimus![]()
Zavisi koju kombinaciju odaberes, sto neznije, to bolje, ja sam sad u nude fazi
Ma, sitnice zivot znace![]()
da naglasim nije moja slika, sa neta je
al to je to
kad me mrzi onda bez ove krave, kad mi se drnda onda crtam kravu
e da i ove kad me ne mrzi da se mlatim
![]()
e bas cu ovih dana, danas ne mogu radim rukama, al ovih dana da namackam ove mace![]()
ja kad bih tako mogla, ličili bi mi prsti na nešto..ovako..užas![]()
ja sam skontala kako se fino prave sličice, kasnije možeš samo da ih nalepiš na nokat, umesto da se maltretiraš sve vreme da crtaš direktno po noktu i gledaš da ne pogrešiš![]()
E ovo mi je bas simpa![]()
e i to jedem, ima ih dostaverovatno sam ih ostavila na miru jer sam pojela usne
nesto mora da nastrada![]()
mislis na kupovne il sam da pravis?
kako daj klip
joj ja nikako da probam ono u vodi kad nakapas pa onda umocis nokat i dobijes lude sare mrzi me da se drnadam a mnogo mi se svidja
ovo
![]()
i lako je za crtanje
samo pazi na brke ja se zeznula mislila moci ce cackalicom medjutim i to je debelo pa sam kastrirala jednu cetkicu pa sad radi, al ima tri dlake
puna sam starih lakova pa kad bacim bocu sacuvam cetkice za kastracije![]()
Ma, ja to cetkicom za likovno, lakse mi je kad je dugacka drska![]()
da palo mi na pamet samo sa selotejpom onom stranom bez lepka, probacue i to jedem, ima ih dosta
to sam ja probala, sa kombinacijom žuta, ljubičasta i sedefasta tamno zelena na beloj bazi, prelepo ispada
može da se ubaci i u mešanju bezbojni lak ako ne mažeš prethodno beli po noktu, pa tu gde je bezbojan ispadne kao da nema ništa, kul efekat
inače, uzmeš klasičnu malo jaču plastičnu kesu i na njoj šaraš lakovima, to je cela filozofija. sačekaš da se prosuši i kasnije samo nalepiš na nokat,
premažeš odozgo bezbojnim lakom i to je to.
e ja stalno radim to sa vodom!
a nisam uzela opi nego onaj obican Flormar, 250 din je
puca potpuno isto ko OPI
ima na pijaci![]()
![]()