***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
opet ću ja ovde na temi da imam najviše postova, sramota
neću više da pišem 
neću više da pišem 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neću više da pišem 
zasto imas fasciklu kad imas na netu tekstove![]()

e ja sam kupila neki pucketavi lak za nokte
mnogo je kul

Ma imam fasciklu sa pesmama, a ne sa tektovima![]()
kako bi mi legla sarma sa suvim rebrima![]()

ja ti nisam ljubitelj sarme al ovo ako ti vidi onaj moj zderonja gotov si, ce vadis bure
taj bi se udavio u bilo kom jelu spremljenom od kiselog kupusa
bas je malo pre svrsavo uz podvarak![]()
e ja sam kupila neki pucketavi lak za nokte
mnogo je kul
kakav je to lak i koja je poenta pucketanja?

pa ne mozes doci u goste i birat ccc

i drugi put malo pecni jace ovu sniclu sta mi dajes ovo polu zivo 
OPI ih je izbacio, kao i Alessandro (valjda se tako zove marka), poenta je da ti stvara kao sare-naprsline, imas bazu, lak u boji i zavrsnicu u kompletu za postizanje tog efekta![]()
blago meni 
kakav je to lak i koja je poenta pucketanja?

aha kapiram.
jao ja sam ladno danas popodne sanjala neke šašave lakove za nokteblago meni
![]()

stara fora
al kosta preko 1000 din
http://2.***************/-CgQsteuhEYk/TV_jNTbdYLI/AAAAAAAAAUA/Wi4tT7DpX6k/s1600/Crack_nail_polish.jpg

gde li ja živimstara fora
al kosta preko 1000 din
http://2.***************/-CgQsteuhEYk/TV_jNTbdYLI/AAAAAAAAAUA/Wi4tT7DpX6k/s1600/Crack_nail_polish.jpg

Mozda ti to kosmos porucuje da je vreme da promenis nijansu![]()

AJAO, NEEE!!!
Ovi OPI imaju bas lep efekat, cekaj da nadjem da vam pokazem![]()

gde li ja živim
ma jok, poručuje mi da skratim nokte, krajnje je vreme![]()

nakon što sam se žešće glupirala sa šaranjem po noktima, skontala sam koliko je sve što nije jednobojno, ustvari previše detalja za tako mali deo tela![]()
Ma znam da si okacila primera radi, ali ovo je malo zastrasujuce u odnosu na lepotu trendaznam kakv efekat imaju nego sam okacila bilo koju sliku samo da vidi u cemu je fora
ovi imaju ovakav opi malo drugaciji al to je to u principu za nekoga ko ne zna uopste o tim lakovima nista svejedno je![]()

To jeste, ja sam uvek za lep francuski manikir na lepu duzinu prirodno poraslih noktiju, ali ne veliku, eventualno uz neki lep detalj na par prstiju, tipa palac i domali (to su maj fejvorit)nakon što sam se žešće glupirala sa šaranjem po noktima, skontala sam koliko je sve što nije jednobojno, ustvari previše detalja za tako mali deo tela![]()