***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
opet ću ja ovde na temi da imam najviše postova, sramota
neću više da pišem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto imas fasciklu kad imas na netu tekstove![]()
e ja sam kupila neki pucketavi lak za nokte
mnogo je kul
Ma imam fasciklu sa pesmama, a ne sa tektovima![]()
kako bi mi legla sarma sa suvim rebrima![]()
ja ti nisam ljubitelj sarme al ovo ako ti vidi onaj moj zderonja gotov si, ce vadis bure
taj bi se udavio u bilo kom jelu spremljenom od kiselog kupusa
bas je malo pre svrsavo uz podvarak![]()
e ja sam kupila neki pucketavi lak za nokte
mnogo je kul
kakav je to lak i koja je poenta pucketanja?
pa ne mozes doci u goste i birat ccc
OPI ih je izbacio, kao i Alessandro (valjda se tako zove marka), poenta je da ti stvara kao sare-naprsline, imas bazu, lak u boji i zavrsnicu u kompletu za postizanje tog efekta![]()
kakav je to lak i koja je poenta pucketanja?
aha kapiram.
jao ja sam ladno danas popodne sanjala neke šašave lakove za nokteblago meni
![]()
stara fora
al kosta preko 1000 din
http://2.***************/-CgQsteuhEYk/TV_jNTbdYLI/AAAAAAAAAUA/Wi4tT7DpX6k/s1600/Crack_nail_polish.jpg
gde li ja živimstara fora
al kosta preko 1000 din
http://2.***************/-CgQsteuhEYk/TV_jNTbdYLI/AAAAAAAAAUA/Wi4tT7DpX6k/s1600/Crack_nail_polish.jpg
Mozda ti to kosmos porucuje da je vreme da promenis nijansu![]()
AJAO, NEEE!!!
Ovi OPI imaju bas lep efekat, cekaj da nadjem da vam pokazem![]()
gde li ja živim
ma jok, poručuje mi da skratim nokte, krajnje je vreme![]()
nakon što sam se žešće glupirala sa šaranjem po noktima, skontala sam koliko je sve što nije jednobojno, ustvari previše detalja za tako mali deo tela![]()
Ma znam da si okacila primera radi, ali ovo je malo zastrasujuce u odnosu na lepotu trendaznam kakv efekat imaju nego sam okacila bilo koju sliku samo da vidi u cemu je fora
ovi imaju ovakav opi malo drugaciji al to je to u principu za nekoga ko ne zna uopste o tim lakovima nista svejedno je![]()
To jeste, ja sam uvek za lep francuski manikir na lepu duzinu prirodno poraslih noktiju, ali ne veliku, eventualno uz neki lep detalj na par prstiju, tipa palac i domali (to su maj fejvorit)nakon što sam se žešće glupirala sa šaranjem po noktima, skontala sam koliko je sve što nije jednobojno, ustvari previše detalja za tako mali deo tela![]()