i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toliko mi je porasla brada da ne mogu žiletom da je skinem a mašinicu nemam...totalno beznađe i bezizlazna situacija...

To se i meni dešava, zato oscilujem između perioda kada imam bradu ko šumar i kada sam uredan :lol: A mašinica mi je crkla, sad više ne mogu sam da se šišam nego moram da idem kod frizera..

Inače, koja tuga, pre jedno nedelju dana sam obrijao bradicu po treći put u pet godina.. i niko ukućana nije primetio ništa :neutral:

To se i meni dešava, zato oscilujem između perioda kada imam bradu ko šumar i kada sam uredan :lol: A mašinica mi je crkla, sad više ne mogu sam da se šišam nego moram da idem kod frizera..

Inače, koja tuga, pre jedno nedelju dana sam obrijao bradicu po treći put u pet godina.. i niko ukućana nije primetio ništa :neutral:

To su brate Tantalove muke, ja te skroz razmem...istu golgotu živimo :deda:

61933_129096143809040_112361532149168_166416_7658436_n.jpg

ja bih sada da me prestane prst :aha: naime opekao sam se :( naime juce sam dodavao drugu flasu piva,plasticnu i ispala je prilikom primopredaje :besna: i napravila se mala rupica, i onda smo nasli stapic od lizala, i pokusali topiti da je zacepimo i prilikom te prilike ili neprilike ja sam pipnuo ono onako stopljeno i to kaziprstom :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back