i opet bih ja, upravo sada....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al najjače je kad niko nije hteo da igra sa mnom neko vreme jer niko nije mogao da me pobedi.. I jedan drugar počne da igra, a ja sve sa pola gasa, po desetak razlike, tako nešto.. Neću da ga ubijem da se demorališe jer ne bi hteo više da igra sa mnom.. I igramo mi, još se on naloži, pohvatao konce, dobro igra.. A ja ono, srećan što igram samo :lol: I dođe drugi drugar, koji je tek malo slabiji od mene, i odvali ga pedeset razlike namerno :rotf: I to je bio kraj, posle toga je i ovaj prestao :( Ovaj ***** mi pokvario

Jes, na FM sam mislio, ja sam poslednji igrao 2009, mnogo sam voleo tu igricu :)

kakvu sam ja ekipu napravio sa Partizanom na ovom poslednjem FMu... unapredio skolu fudbala do kraja, budzet mi bio 20 miliona, igracima ocene napumpane, pokupio neke ruske wunderkidove besplatno, namestio igracine od njih...

derao sam Porto, Totenhem, AZ... sa Celzijem sam igrao 1:1 u gostima... al sam nesto zaebao i sve mi propade hbg :)

Al najjače je kad niko nije hteo da igra sa mnom neko vreme jer niko nije mogao da me pobedi.. I jedan drugar počne da igra, a ja sve sa pola gasa, po desetak razlike, tako nešto.. Neću da ga ubijem da se demorališe jer ne bi hteo više da igra sa mnom.. I igramo mi, još se on naloži, pohvatao konce, dobro igra.. A ja ono, srećan što igram samo :lol: I dođe drugi drugar, koji je tek malo slabiji od mene, i odvali ga pedeset razlike namerno :rotf: I to je bio kraj, posle toga je i ovaj prestao :( Ovaj ***** mi pokvario

:D:D:D

to je zato sto igras sa amaterima samo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back